” ”

Yrityspalvelut

OP Keski-Suomen yrityspalvelut tarjoaa maakunnan laajimmat yrityspankki ja -vakuutuspalvelut. Kohdataan!

Hyvä yrittäjä, OP Keski-Suomi tarjoaa maakunnan laajimmat yrityspankki ja -vakuutuspalvelut pääkonttorilla, aivan Jyväskylän ydinkeskustassa, osoitteessa Kauppakatu 22. Asiakkaanamme saat saman katon alta kaikki yrityksesi sekä itsesi ja läheisesi tarvitsemat finanssipalvelut: rahoituksen, vakuutuksen ja sijoituspalvelut. 

Yrityspalveluiden asiantuntijoidemme kanssa neuvottelet etukäteen sovitusti, ajanvarauksella arkisin klo 10.00-16.30. Meidän kanssa voit hoitaa asioita puhelin- tai verkkoneuvottelussa tai halutessasi voit tulla tapaamiseen pankille.

Ota yhteyttä, niin rakennamme juuri sinun yrityksellesi parhaat palvelut.
Tervetuloa meille OP Keski-Suomeen!

Mikä sinun yrityksellesi on ajankohtaista?

Tarjolla on ensiluokkaiset palvelut ja asiantuntevat neuvot kaikenkokoisten yritysten tukeksi. Saat meiltä pankkipalveluiden lisäksi helposti myös mm. varallisuudenhoitopalvelut sekä kaikki yrityksesi pakolliset ja vapaaehtoiset vakuutukset. Tutustu rauhassa ja ota yhteyttä.

OP Puhelinpalvelusta apua akuutisti ja ajanvarauksia

Yrityksen op.fi verkkopalvelu helpottaa elämää

Yrityksen op.fi verkkopalvelun kautta hoidat asiat kätevästi ja nopeasti. Kirjanpitoa varten löydät mm. tarvittavat tositetiliotteet, tilien saldo- ja korkotodistukset, panttiluettelot vakuuksista sekä luottojen saldovahvistukset.

OP-yritysmobiili - siellä missä sinäkin

OP-yritysmobiilin avulla kaikki yrityksesi tarvitsemat pankkipalvelut ovat aina mukanasi. OP-yritysmobiili tarjoaa sinulle parempaa taloudenhallintaa ajasta ja paikasta riippumatta sekä turvallista ja helppoa asioimista.

OP Private Keski-Suomi - varallisuudenhoitopalvelua sinulle

Meillä yrityksen varallisuudenhoitopalvelut on lähelläsi. Tutustu siis myös eri varallisuudenhoidon palveluiden vaihtoehtoihin ja ota rohkeasti yhteyttä. OP Private tarjoaa sujuvuutta arkeen - myös sinulle.

Vaurastutaan yhdessä!

Kuinka voimme auttaa?

Jos otat meihin yhteyttä sähköpostilla, muista laittaa viestiisi kuvaava otsikko. Tavoitat meidät osoitteesta keski-suomen(ät)op.fi

OP Keski-Suomi on keskisuomalaisen yrittäjän pankki.

Tervetuloa meille!