” ”

Vakuutuspalvelut

Juuri sopiva vakuutus. Kyllä kiitos!

Suomalainen vakuutusyhtiö - turvaa sinun tarpeisiin

Pohjola Vakuutukselta löydät tarpeisiisi räätälöitävät vakuutukset eri tilanteisiin ja tarpeisiin. Vakuutuksistamme saat turvaa yritykselle ja työntekijöille sekä itsellesi, lähimmäisillesi, kodillesi, omaisuudellesi ja ajoneuvoillesi.

Pohjola Sairaaloiden työtä taas on tapaturmien, vammojen ja vaivojen hoito — luista lihaksiin, korjauksesta kuntoutukseen. Pohjola Sairaalat löydät Helsingistä Turusta, Tampereelta, Kuopiosta ja Oulusta.

Miksi Pohjola Vakuutus on hyvä valinta

  1. Suomalainen vakuutusyhtiö sekä yritys- että henkilöasiakkaille
  2. Tarvitsemasi palvelut verkossa ja henkilökohtaisesti
  3. Pohjola Vahinkoapu 24/7 ja kattava kumppaniverkosto
  4. Mahtavia etuja ja alennuksia pankki- ja vakuutusasioinnista

Pohjola Vakuutus tarjoaa käyttöösi useita digitaalisia palveluita, jotka helpottavat vakuutusasioidesi hoitamista ja sujuvoittavat työtäsi.

Meiltä vakuutuksia joka lähtöön

Vakuutus on turvasi vahingon varalle. Vakuutusyhtiönä tehtävämme on tarjota sinulle Pohjola Vakuutuksen yritysasiakkaiden vakuutukset kaikenlaisiin tarpeisiin.

Sattuiko vahinko?

Tarvitsetko toimintaohjeita erilaisiin vahinkotilanteisiin ja vahinkoilmoituksen tekemiseen? Useissa tapauksissa sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta itse lainkaan vaan kumppanimme hoitaa sen puolestasi vahingon korjauksen yhteydessä. Tutustu lisää!

Tiesithän, että myös OP-mobiililla voit tehdä vahinkoilmoituksen ja hoitaa vakuutusasioitasi helposti ja turvallisesti

Kun sinun tarvitsee ottaa yhteyttä vakuutusasioissa

Asiakaspalvelun alle on koottu kattavasti oikopolkuja, jotta voit hoitaa asiasi näppärästi verkossa. Puhelinpalvelussa sinua voidaan palvella sinua nopeammin, kun soitat muulloin kuin maanantaina tai kuun vaihteessa.

Pohjola Vakuutuksen paikalliset asiantuntijat tavoitat puhelimitse ja ajanvarauksella.