Perheen vakuutukset arjen turvaksi

Turvaa omalle ja lähimmäisten terveydelle.

Pohjola Vakuutus Oy räätälöi ihmisten tarpeisiin ja eri elämäntilanteisiin sopivat vakuutusratkaisut. Henkilövakuutus antaa turvaa omalle ja lähimmäisesi terveydelle esimerkiksi äkillisen sairastumisen ja tapaturmaisen loukkaantumisen varalta. Henkilövakuutus on apunasi myös, mikäli perheen taloudellinen toimeentulo heikkenee ikävimmän eli perheenjäsenen kuoleman yllättäessä.

Henkilövakuutukset ovat hyvinvointisi suojana myös matkustaessasi maailmalla, urheillessasi urheiluliiton organisoimassa toiminnassa sekä pohtiessasi suojaa esimerkiksi työkyvyttömyyden tai vakavan sairauden varalle.

Teuvo Oikarinen toimii OP Kuhmossa Pohjola Vakuutus Oy:n vakuutusedustajana henkilövakuuttamisessa. Palvelu on tarkoitettu kaikille henkilöasiakkaille kattavasti kaikissa perheen ja talouden eri vakuutustuotteissa.

Asiakas saa OP Kuhmossa asioidessaan henkilökohtaista, ihmisläheistä ja takuulla paikallista palvelua. Keskittämällä vakuutukset sekä pankkipalvelut on mahdollista saada huomattavia hyötyjä. Asiakkaasta pidetään hyvää huolta ja yhteistyö pankin, OP Kodin ja vakuutuspalveluiden kanssa sujuu kitkatta.

Tapaamiset on mahdollista järjestää joko konttorilla, puhelimitse tai verkossa – tavalla mikä asiakkaalle parhaiten sopii.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme!