Yksilöllisiä sijoitusratkaisuja

OP Private auttaa hoitamaan omaisuuttasi paremmin.

OP Private -palvelumme sopii ensisijaisesti sinulle, jolla on huomattavaa sijoitusvarallisuutta. Tarvittaessa autamme myös pienempiä sijoitusasiakkaita löytämään juuri heille sopivat, yksilölliset sijoitusratkaisut. Otamme huomioon kokonaistaloudellisuuden, tarpeet ja tavoitteet omaisuuden parhaassa mahdollisessa hoitamisessa.

Tänä päivänä kaikilla on saatavilla paljon tietoa sijoittamisesta, mutta OP Private auttaa tuomaan parhaat sijoitusratkaisut jäsennellyssä muodossa. Sijoittamisesta voi tehdä niin yksinkertaista kuin vaan haluaa, eikä asiakkaan tarvitse olla sijoittamisen ammattilainen.

Asiakkaat arvostavat helppouden lisäksi sitä, että tietyt etuudet OP Private-palvelusta hyödyttävät kokonaisvaltaisesti myös muita palveluja. Varainhoitajien vastuulla on, että kaikki palvelut ovat ajan tasalla. Esimerkiksi yksilöllinen sijoitusvakuutus onnistuu vain Private-palvelun kautta. Kauppaa on mahdollista käydä kaikilla instrumenteilla, pelkkiä rahastojakin toki löytyy kuten osakesäästötilejäkin.

Kaikki ratkaisut on mahdollista saada ”yhdeltä luukulta” kaikkien OP-ryhmän asiantuntijoiden tietotaitoa hyödyntäen.

”Varallisuuteen liittyvät asiat ovat hyvä ennakoida, koska esimerkiksi perintösuunnittelussa on hyvä tunnistaa tiettyjä tarpeita. Asiakkaille se saattaa tarkoittaa kymmenien tuhansien eurojen säästöjä pitkällä aikajänteellä. Toivoisin, että ihmiset olisivat kevyellä kynnyksellä liikkeellä ja miettimässä erilaisia vaihtoehtoja sijoittamiseen. Kartoittava keskustelu kannattaa käydä, mikä kellekin olisi kokonaisratkaisu. Ryhmätasoisesti meillä on paljon OP Private osaamista, ja teemme paljon yhteistyötä Suomen tasolla ja myös kansainvälisesti”.

Kysy lisää asiantuntijaltamme!