Sopivat säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut

Tarjoamme varallisuudenhoidon palvelut kaikenikäisille asiakkaillemme.

Säästäminen ja sijoittaminen voidaan miettiä yhdessä juuri sinulle sopivalla tavalla.

Tarjoamme varallisuudenhoidon palveluita kaikille yksityisasiakkaillemme aina vauvasta vaariin; lisäksi yhdistykset ja yritykset ovat tervetulleita keskustelemaan varainhoidosta kanssamme. Tällä hetkellä suosittua on korkosijoittaminen, strukturoidut sijoitustuotteet ja rahastosäästäminen lapsille.

Tapaamme varallisuudenhoidon asiakkaitamme OP Kuhmon konttorilla sekä TEAMSin välityksellä verkkoneuvotteluissa. Käytössämme on OP-ryhmän laaja tuotevalikoima.

OP Kuhmossa sijoitusneuvontaa antavat ja varallisuudenhoidon puolella työskentelevät sijoitusneuvoja Anne Kyllönen, yritysrahoituspäällikkö Anne Malinen sekä asiakkuuspäällikkö Salla Pääkkönen. Sijoitusneuvonnassa asiakas saa yksilöllisen sijoitussuosituksen, missä otetaan huomioon esimerkiksi hänen tuottotavoitteensa ja haluamansa sijoitusaika.

OP Private-palvelua on tarjolla yhteistyössä OP Kainuun kanssa ja Private-asiakkaitamme palvelee varainhoitaja Sonja Sarajärvi.

Opastamme asiakkaitamme hoitamaan omia säästöjään ja sijoituksiaan mobiilisti tai kuinka voi aloittaa oman sijoittamisen digitaalisen sijoituskumppanin kanssa.