Turvaa elinkeinotoimintasi kattavalla vakuutusturvalla

Yrityksen omaisuus ja toiminta turvataan kattavilla vakuutuksilla.

Yrityksille ja maatiloille suunnatulla vakuutuksella turvaat kattavasti yrityksesi omaisuutta ja toimintaa. Saat kauttamme sujuvasti kaikki tarvittavat yrittäjän pakolliset ja vapaaehtoiset vakuutukset. Katsomme yhdessä, että se on juuri yrityksellesi sopivin vakuutus.

Tarjoamme OP Kuhmossa kokonaispalvelua yrittäjien ja maatilojen vakuutustarpeisiin, minkä lähtökohtana on henkilökohtainen palvelu. Asioitasi hoitaa oma nimetty yhteyshenkilö.

Meillä on vahvaa osaamista yritysten ja maatilojen vakuuttamisen riskienhallinnan osalta. Pyrimme myös aina löytämään asiakkaidemme tarpeiden mukaiset ja parhaimmat vakuutusratkaisut.

OP Kuhmossa palveluajat ovat joustavat, ja vakuutuksiin liittyviä asioita pystytään hoitamaan myös iltaisin. Asiakastapaamiset tehdään lähes aina asiakkaan tiloissa tai OP Kuhmon konttorilla. Huolenpitoon liittyvissä tarpeissa asia hoituu usein puhelimitse, verkkopalveluiden välityksellä tai paikan päällä. Myös näiden yhdistelmä on mahdollinen asiakkaiden toiveiden mukaan.

Yhteistyössä asiantuntijamme kanssa varmistat, että kaikki liiketoimintaasi liittyvät riskit on riittävästi huomioitu riittävästi.

Kysy lisää asiantuntijaltamme!