Urheilevat Hipot

Katso Hippo-kisatulokset täältä!

Järjestimme kahdeksat Hippo-kisat Kymenlaakson alueella elo-syyskuussa. Kisoihin voivat osallistua kaikki alle 12-vuotiaat.

Järjestämme Hippo-kisat kahdeksalla paikkakunnalla Kymenlaakson alueella. Kaikki kisat alkavat klo 18 ja kilpailunumeroiden jako aloitetaan klo 17. Kisojen ilmoittautumislinkit ja menneiden kisojen tulokset löydät sivun alareunasta.

Torstai 8.8. Karhulan keskuskenttä
- Karhulan kentälle oli ilmoittautunut kisailemaan lähes 720 lasta ja nuorta. Kisatulokset löydät sivun alareunasta. Kiitos kaikille mukana olleille!

Keskiviikko 14.8. Inkeroisten urheilukenttä
- Inkeroisissa oli kolmisensataa kisailijaa, joille kaikille kiitos osallistumisesta. Kiitos myös kannustusjoukoille ja talkooväelle! Tulokset löydät sivun alareunasta.

Torstai 15.8. Virojoen urheilukenttä
- Virojoella kisaili 140 lasta ja nuorta. Kisatulokset ovat sivun alareunassa. Kiitos kaikille kisoissa mukana olleille!

Keskiviikko 21.8. Kouvolan keskusurheilukenttä
- Kouvolassa paikalla oli yli 400 kisailijaa kannustusjoukkoineen. Kiitos kaikille kisoissa mukana olleille! Kisojen tulokset löydät sivun alareunasta.

Torstai 22.8. Jaalan urheilukenttä
- Jaalassa kisailtiin liki 90 lapsen ja nuoren voimin. Kiitos mukanaolosta kisailijoille, kannustusjoukoille ja talkooväelle! Tulokset löydät sivun alareunasta.

Maanantai 26.8. Valkealan urheilukenttä
- Valkealaan oli ilmoittaunut 350 kisailijaa. Kiitos kaikille mukana olleille! Kisojen tulokset löydät sivun alareunasta.

Torstai 29.8. Haminan urheilukenttä
- Haminassa kisaili 470 lasta ja nuorta. Kiitos mukanaolosta kaikille kisoissa olleille! Kisojen tulokset löydät sivun alareunasta.

Tiistai 3.9. Kuusankosken urheilukenttä
- Viimeisenä kisailupaikkana tänä vuonna oli Kuusankoski, jonne oli ilmoittautunut lähes 370 lasta ja nuorta. Kiitos kaikille kisoissa mukana olleille!

Sarjat ja lajit

Tytöt ja pojat kisailevat omissa sarjoissaan. Jokainen osallistuja voi ilmoittautua yhteen lajiin ja kaikki osallistujat palkitaan.

Vuonna 2016 ja myöhemmin syntyneet
​Juoksu 40 m
Pallonheitto

2014 - 2015 syntyneet
Juoksu 40 m
​Pallonheitto

2012 - 2013 syntyneet
Juoksu 40 m
Pituushyppy

2010 - 2011 syntyneet
Juoksu 40 m
Pituushyppy

2008 - 2009 syntyneet
Juoksu 60 m
​Pituushyppy

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan alla olevista linkeistä. Jälki-ilmoittautumisia emme valitettavasti voi ottaa vastaan.

Tervetuloa mukaan koko perheen voimin!

Yhteistyöseurat: Kuusankosken Urheiluseura, Inkeroisten Terho, Hirvelän Hirvet, Sippolan Kunto, Virolahden Sampo, Valkealan Kajo, Siikavan Sampo, Kouvolan Urheilijat, Vehkalahden Veikot, Karhulan Katajaiset, Karhulan Urheilijat, Karhulan Veikot ja Kymin Koskenpojat