Enemmän kuin pankkikumppani

Yritysasiakkaillamme on mahdollisuus tarjota yrityksen tuotteita ja palveluita omistaja-asiakkaillemme, joka on sitoutunein asiakasryhmämme. OP Länsi-Suomella on noin 81 000 omistaja-asiakasta.

Kumppaniyritys voi räätälöidä uniikkeja etuja, jotka ovat saatavilla vain OP Länsi-Suomen omistaja-asiakkaille. Etu on joko omistaja-asiakkaille räätälöity tuote- tai palvelupaketti tai hintaetu, jota ei tarjota muualla samanaikaisesti.

Etuja markkinoidaan pankin eri kanavissa monipuolisesti. OP-mobiilista omistaja-asiakkailla on suora ostopolku etuun, mikäli yrityksellä on verkkomyyntiä. Lisäksi etuja nostetaan op.fi/op-lansi-suomi -verkkosivuille, somekanaviin (Facebook & Instagram) sekä palvelupisteiden screeneillä.

Kumppaniyritykset saavat lisäksi brändihyötyä ja näkyvyyttä, kun yritys ja yrityksen tarjoamat tuotteet ja palvelut liittyvät OP-brändiin, joka on yksi Suomen tunnetuimmista.

Jos kiinnostuit, laita viestiä johanna.satuli (a) op.fi. Otsikoithan viestisi "Omistaja-asiakasedut" tai voit olla yhteydessä myös suoraan asiakasvastaavaasi.