Kirjat

Opiskelijoiden pankki- ja vakuutuspalvelut

Tervehdys opiskelija! Minä olen Emma, sinun oma yhteyshenkilösi täällä OP Länsi-Suomessa.

Tsemppiä opiskeluihin!

Sinun tärkeimpänä tehtävänä on panostaa opintoihin ja huolehtia, että ne etenevät hyvällä mallilla. On myös paljon muutakin, mistä täytyy opiskeluiden aikana huolehtia, joten me haluamme auttaa sinua niissä. Varmistetaan yhdessä, että käytössäsi ovat kaikki pankki- ja vakuutusasioiden opiskelijoille kuuluvat palvelut ja edut.

Minuun voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse. 

Ystävällisin terveisin,

Emma Paukamainen
puh. 050 439 8151
emma.paukamainen (a) op.fi

 

Odotan soittoasi.

Opiskelija - tässä on muutama hyvä tietää asia

  • Korkeakouluopiskelijana voit hakea luotollista korttia. Se kannattaa olla lompakossa, koska sen toimintavarmuus on huomattavasti parempi kuin OP Visa Debit -kortissa. Matkojen varaukset ja muut verkko-ostokset ovat huomattavasti turvallisimpia tehdä luottokortilla. Parasta on, että luotollinen kortti voidaan myöntää heti opintojen alkaessa eikä sille ole opintopistevaatimusta. Alle 26-vuotiaalle OP Visa Credit/Debit -kortti on myös maksuton.

  • Jos olet alle 26-vuotias, saat meiltä maksutta kaikki tarpeelliset peruspankkipalvelut: käyttötilin, OP-verkkopalvelun ja OP-Visa Debit-Creditin (tai OP-Visa Debitin).
  • Pohjola Vakuutus tarjoaa nuorille etuasiakkaille useimmista vakuutuksista 21 %:n alennuksen. Tutustu etuasiakkuuteen ja vakuutuksiin sekä hyödynnä nuorison etuasiakkuuden tuomat alennukset. Kun olet lisäksi osuuspankin omistaja-asiakas, saat vakuutuksistasi vielä 3 % lisäalennuksen. 18–27-vuotiaana vakuutuksen etuasiakkaana ja osuuspankin omistaja-asiakkaana alennusprosenttisi voi siis olla jopa 24 %. Osuuspankin omistaja-asiakkaana hyödyt myös OP-bonuksista, joita käytetään vakuutusmaksuihin.
  • Omistaja-asiakkaanamme saat opintolainan ilman toimitusmaksua, kun teet opintolainahakemuksen verkossa.
  • Meillä on myös paljon loistavia paikallisia etuja, jotka löydät ja saat käyttöösi omasta OP-mobiilistasi.