Vinkkejä pankkiasiointiin senioreille ja erityistä tukea tarvitseville

Tältä sivulta löydät tietoa senioreille ja erityistä tukea tarvitseville suunnatuista palveluistamme sekä vinkkejä sujuvaan raha-asioiden hoitoon.

Varmuutta verkkoon -digiopastukset

Askarruttaako laskujen maksu verkossa? Mitä tarkoittaa Mobiiliavain? Mikä tapa sopii juuri minulle? Miten käytän verkkopankkia turvallisesti? Varaa aika henkilökohtaiseen opastukseen, niin etsitään sinulle sopiva ratkaisu ja harjoitellaan yhdessä. Digiopastukseen tullessa ota mukaasi laite, jolla pankkiasioita hoidat (oma tabletti, kännykkä tai kannettava tietokone) sekä henkilöllisyystodistus ja pankkitunnukset.

Järjestämme kaikille avoimia digiopastuksia ympäri vuoden. Voit myös varata yhdistykselle tai ryhmälle oman digiopastusajan. Ajan OP-mobiilin käytön opastukseen voi myös varata omasta verkkopankista

Varmuutta verkkoon -teemaviikko 8.5.-12.5.2023

Vietämme toukokuussa Digi- ja väestötietoviraston kanssa yhtä aikaa Digitaitoviikkoa. Järjestämme digiopastuksia Eurajoella, Kankaanpäässä, Kiikoisissa, Merikarvialla, Porissa, Raumalla sekä Ulvilassa. Tapahtumat ovat maksuttomia ja saat apua turvalliseen pankkiasiointiin matalalla kynnyksellä.

Varmuutta verkkoon -digiopastuksissa autamme sinua kädestä pitäen hoitamaan pankkiasioitasi turvallisesti ja digitaalisesti. Voit myös saada tukea ei-digitaalisten pankkipalveluiden käyttöönottoon, jotka auttavat sinua hoitamaan raha-asioitasi itsenäisesti.

Opastukset paikkakunnittain:
Pori ma 8.5. klo 14.00–15.00 – yhteisopastustilaisuus
Eurajoki ti 9.5. klo 10.00–16.00
Kankaanpää ti 9.5. 14.00–15.00 – yhteisopastustilaisuus
Kiikoinen ti 9.5. klo 13.30–16.00
Rauma ke 10.5. klo 14.00–15.00 – yhteisopastustilaisuus
Merikarvia to 11.5. klo 10.00–16.00
Ulvila to 11.5. klo 10.00–16.00

Ilmoittaudu digiopastukseen täältä.

OP Ryhmän vastuullisuusohjelman tavoitteena on auttaa erityistä tukea tarvitsevia asiakkaita hoitamaan talousasioitaan itsenäisesti. OP Länsi-Suomi järjestää digiopastuksia Varmuutta verkkoon -teemaviikkojen lisäksi ajanvarauksella ympäri vuoden. Voit varata koska tahansa ajan OP-mobiilin käytön opastukseen.

Haluatko varata opastuksen yhdistykselle?

Ole yhteydessä asiakkuuspäällikkö Maria Pitkänen
maria.pitkanen (at) op.fi