' '

Tilaisuudet ja tapahtumat

OP Länsi-Suomen tapahtumat tarjoavat tilaisuuksia kaikille pankin asiakkaille: niin yrittäjille ja yritysasiakkaille, sijoittajille, taloudesta kiinnostuneille kuin tapahtumia lapsiperheille, eläkeläisille ja opiskelijoillekin.

Hippo-suunnistukoulut ovat täällä taas!

Hippo-suunnistuskouluja on tänä vuonna kolmella paikkakunnalla, Kankaanpäässä, Porissa ja Raumalla. Katso tarkemmat tiedot alta.

Kankaanpää

Hippo-suunnistuskoulu alkaen 22.4.2024

Hippo-suunnistuskoulu Kankaanpäässä alkaa maanantaina 22.4. klo 18.00 alkaen Keskustan koululla, osoitteessa Karjalankatu 7, Kankaanpää. Suunnistuskoulu on suunnattu noin 7–11-vuotiaille nuorille ja heidän vanhemmilleen.

Lisätietoja 040 590 4362 sekä seuran sivuilta.

Tervetuloa mukaan liikkumaan luonnossa ja hanki samalla hyödyllinen kansalaistaito koko perheelle!

Yhteistyössä Kankaanpään Suunnistajat ry.

Hippo-suunnistuskoulu alkaen 16.4.2024

Hippo-suunnistuskoulu alkaa Porissa tiistaina 16.4. klo 18.00 Urheilutalon edustalta. Hippo-suunnistuskoulu järjestetään viikoittain vaihtuvissa paikoissa Porin ympäristössä, ja on tarkoitettu noin 6-12 -vuotiaille lapsille. Nuoremmatkin ovat tervetulleita vanhemman kanssa, ja vanhemmat suunnistavat yleensä mukana ainakin 8-vuotiaaksi asti.

Hippo-suunnistuskoulun hinta on 120 euroa vuodessa ja sisältää ohjatut harjoitukset, seuran jäsenyyden, suunnistuslisenssin sekä Rastikarhujen seuratuotteen. Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Lisätietoa ja ilmoittautuminen seuran sivuilta.

Yhteistyössä Rastikarhut.

Rauma

Hippo-suunnistuskoulu alkaen 17.4.2024

Hippo-suunnistuskoulu alkaa Raumalla keskiviikkona 17.4. klo 18.15. Suunnistuskoulu aloitetaan Vasaraisten koululta. Suunnistuskoulu on suunnattu noin 6–13-vuotiaille luonnosta ja liikkumisesta kiinnostuneille lapsille. Tarjolla on kivoja harjoituksia vaihtelevissa maastoissa

Lisätietoa ja ilmoittautuminen seuran sivuilta.

Tervetuloa mukaan kokemaan rastien löytämisen iloa!

Yhteistyössä Rasti-Lukko ry.

Hippo-golf alkaa toukokuussa Raumalla!

Hippo-golftapahtuma 26.5. Rauman golfkentällä

Svingiä, puttia ja draivia! Rauma Golfin perinteinen Hippo-golftapahtuma. Kaikki uudet ja vanhat golfharrastajat mukaan!

Rauma Golf järjestää su 26.5. klo 10–14 maksuttoman koko perheen golf-tapahtuma 5–10-vuotiaille lapsille vanhempineen. Hippo -golftapahtumassa tutustutaan golfiin pienissä ryhmissä ohjaajien opastuksilla. Päivän aikana tarjolla myös ruokailu lapsille. Ilmoittaudu tapahtumaan junnut (a) raumagolf.fi. Tervetuloa koko perheen voimin!

Tapahtuman osoite: Rauman golfkenttä, Ala-Pomppustentie 20, 26510 Rauma

Lisätiedot:

Saku Peltonen p. 040 536 2836

Tervetuloa!

Yhteistyössä Rauma Golf.

Hippo-golfryhmä Raumalla

Ryhmässä tutustutaan golfiin ja liikutaan ja viihdytään kavereiden kanssa. Kaikki uudet ja vanhat golfharrastajat mukaan!

Hippo -golfryhmä on tarkoitettu 5–8-vuotiaille lapsille. Golfryhmä kokoontuu aina maanantaisin klo 17–18. Hippo -golfryhmä toimii aina toukokuusta elokuun alkuun. Hippo -golfryhmä alkaa alkaa 27.5.2024.

Ohjaajina Golfliiton kouluttamat seuraohjaajat. Omia välineitä ei tarvita, seura lainaa välineet. Osallistumismaksu 60 euroa, eli vain seuran jäsenmaksu. Ilmoittautuminen sähköpostilla junnut (a) raumagolf.fi tai ohjaajalle harjoituksiin tullessa.

Jokainen harjoituksiin tuleva saa ilmoittautumislomakkeen, joka palautetaan viimeistään parin kokeilukerran jälkeen ohjaajalle.

Osoite: Rauman golfkenttä, Ala-Pomppustentie 20, 26510 Rauma

Tervetuloa!

Yhteistyössä Rauma Golf.

OP Länsi-Suomen omistaja-asiakas OPEN 2023

Osallistu omistaja-asiakas OPEN 2023 -kisoihin 10.6.2023 Porissa ja Raumalla.

Varmuutta verkkoon -digiopastukset kesällä

Askarruttaako laskujen maksu verkossa? Mitä tarkoittaa Mobiiliavain? Mikä tapa sopii juuri minulle? Tule juttelemaan sinulle sopivasta ratkaisusta ja harjoittelemaan yhdessä.

Järjestämme opastuksia usealla paikkakunnalla.

Tietosuoja turvaa yksityisyyttäsi ja on meille OP Länsi-Suomessa tärkeää. Haluamme, että tiedät, mitä tietosuoja ja henkilötiedot ovat, miten käytämme henkilötietojasi sekä miten hyödyt tietojesi antamisesta käyttöömme. Voit tutustua tietosuojaselosteisiimme tilaisuuksien, tapahtumien ja arvontojen osalta tästä linkistä.