kesähippo

Tilaisuudet ja tapahtumat

OP Länsi-Suomen tapahtumat tarjoavat tilaisuuksia kaikille pankin asiakkaille: niin yrittäjille ja yritysasiakkaille, sijoittajille, taloudesta kiinnostuneille kuin tapahtumia lapsiperheille, eläkeläisille ja opiskelijoillekin.

Järjestämme Hippo-tapahtumia vuoden aikana usealla paikkakunnalla. Osaan kisoista tulee ilmoittautua etukäteen ja osassa ilmoittautuminen on kisapaikalla ennen kisojen alkua. Myös kilpailulajeissa ja sarjoissa on urheiluseurakohtaisia eroja. Katso paikkakuntakohtaiset ohjeet alla olevasta listasta kyseisen paikkakunnan kohdalta ja tule mukaan kisaamaan! Kisakalenteri täydentyy kauden aikana.

Tänä vuonna sääolosuhteiden vuoksi emme ole voineet järjestää Hippo-hiihtoja. Tulemme järjestämään kuitenkin mm. Hippo-pujottelun ja Hippo-luistelun talvella. Keväällä starttaa myös Hippo-suunistuskoulut.

 

HIPPO-PUJOTTELU LA 7.3.2020

Ruosniemen rinteillä klo 14.00. Ilmoittautumiset kahviossa klo 12.30-13.30.

Hippo-pujottelu alle 12-vuotialle, muille avoin pujottelukisa. Palkintojenjako kisan jälkeen. Kolme parasta palkitaan, kaikille osallistumismuisto. Kisaajille hissilippu veloituksetta.

Tarjolla mehua, kioski avoinna. Henri ja Hanna Hippo ovat mukana kannustamassa laskijoita.

Säävaraus.

Yhteistyössä Porin Slalomseura

 

HIPPO-LUISTELUT LA 21.3.2020

Merikarvian jäähallissa klo 12-14. Luistelutapahtuma avoin 2007 ja nuoremmille tytöille ja pojille. Paikalla temppurata, tarjolla mehua. Kaikille osallistumismuisto.

Hanna ja Henri Hippo ovat mukana tapahtumassa.

Yhteistyössä Merikarvian Jääurheilijat

 

HIPPO-SUUNNISTUSKOULUT

Kankaanpää

30.3.2020 Hippo-Perhesuunnistuskoulu, lisätiedot 

Yhteistyössä Kankaanpään Suunnistajat KanSu

Pori

5.4.2020 Hippo-suunnistuspäivä Kirjurinluodolla

14.4.2020 Hippo-suunnistuskoulu

Lisätiedot 

Yhteistyössä Rastikarhut

Taloustaitoviikkoa vietetään 23.-29.3. Järjestämme viikolla niin digiopastuksia kuin muitakin oman talouden hallinnan tilaisuuksia.

Taloustaitoviikkoa vietetään 23.-29.3. Järjestämme viikolla niin digiopastuksia kuin muitakin oman talouden hallinnan tilaisuuksia.

Tietosuoja turvaa yksityisyyttäsi ja on meille OP Länsi-Suomessa tärkeää. Haluamme, että tiedät, mitä tietosuoja ja henkilötiedot ovat, miten käytämme henkilötietojasi sekä miten hyödyt tietojesi antamisesta käyttöömme. Voit tutustua tietosuojaselosteisiimme tilaisuuksien, tapahtumien ja arvontojen osalta tästä linkistä.