hippo suunnistaa

Tilaisuudet ja tapahtumat

OP Länsi-Suomen tapahtumat tarjoavat tilaisuuksia kaikille pankin asiakkaille: niin yrittäjille ja yritysasiakkaille, sijoittajille, taloudesta kiinnostuneille kuin tapahtumia lapsiperheille, eläkeläisille ja opiskelijoillekin.

Hippo-kisat

Ulvila

Hippo-kisat 19.8. klo 17.30 Vanhakylän koulun kentällä. Ennakkoon voit ilmoittautua 17.8. mennessä.

Tapahtuman järjestää Ulvila Sport team

Hippo-suunnistuskoulut

Yhteistyökumppaniseurojemme Kankaanpään Suunnistajat ry. Rasti-Lukko sekä Rastikarhut suositut suunnistuskoulut ja Raumalla Hippo-omatoimirastit starttailevat pikku hiljaa koronatilannetta seuraten.

Seurojen sivuilta löydät lisätietoa. Aloittaa voit ilman suuria hankintoja, joten nyt kannattaa lähteä kokeilemaan uutta harrastusta!

Hippo-golf

Hippo-golfryhmä, Rauma

7.6. alkaen 5-8-vuotiaille lapsille maanantaisin klo 17-18 Rauman golfkentällä, Ala-Pomppustentie 20. Ryhmässä tutustutaan golfiin ja liikutaan ja viihdytään kavereiden kanssa. Ohjaajina Golfliiton kouluttamat seuraohjaajat. Omia välineitä ei tarvita, seura lainaa välineet. Toiminta-aika kesäkuu-elokuu.

Toiminta alkaa 7.6. Osallistumismaksu 60 euroa, eli vain jäsenmaksu. Ilmoittautuminen puhelimitse tai sähköpostilla Saku Peltoselle 040 5362836, junnut (a) raumagolf.fi tai ohjaajalle harjoituksiin tullessa. Jokainen harjoituksiin tuleva saa ilmoittautumislomakkeen, joka palautetaan viimeistään parin kokeilukerran jälkeen ohjaajalle.

Omistaja-asiakas OPEN

Porissa ja Raumalla la 19.6. Omistaja-asiakkaiden kilpailumaksut ja ruokailun maksaa OP Länsi-Suomi

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumiset:

Maksuton lakiwebinaari 19.5. – ilmoittaudu mukaan!

OP Länsi-Suomi järjestää lakiwebinaarin keskiviikkona 19.5. klo 15.
Webinaarissa käydään läpi yleisimmät lainopilliset asiakirjat, jotka olisi hyvä olla jokaisella kunnossa. Keskustellaan muun muassa edunvalvontavaltakirjasta ja testamentista: miten niillä voi varautua erilaisia elämäntilanteisiin ja mitä hyötyä niistä on.

Tilaisuudessa puhumassa pankkilakimiehet Maria Jasu ja Jani Rosendahl OP Länsi-Suomesta. Lämpimästi tervetuloa!

Järjestämme maksuttoman webinaarin Microsoft Teams-sovelluksen välityksellä ja siihen on helppo osallistua omalla tietokoneella tai mobiililaitteella. Tarkemmat ohjeet lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse.

Webinaari nauhoitetaan ja se on katsottavissa myöhemmin OP Länsi-Suomen Youtube-kanavalta.

Tietosuoja turvaa yksityisyyttäsi ja on meille OP Länsi-Suomessa tärkeää. Haluamme, että tiedät, mitä tietosuoja ja henkilötiedot ovat, miten käytämme henkilötietojasi sekä miten hyödyt tietojesi antamisesta käyttöömme. Voit tutustua tietosuojaselosteisiimme tilaisuuksien, tapahtumien ja arvontojen osalta tästä linkistä.