hippo suunnistaa

Tilaisuudet ja tapahtumat

OP Länsi-Suomen tapahtumat tarjoavat tilaisuuksia kaikille pankin asiakkaille: niin yrittäjille ja yritysasiakkaille, sijoittajille, taloudesta kiinnostuneille kuin tapahtumia lapsiperheille, eläkeläisille ja opiskelijoillekin.

Kesän 2023 Hippo-kisoista on tulossa lisätietoa

Kesän Hippo-kisat ovat tuloillaan ja lisätietoja kisoista tulee, kun kisapäivät ovat tiedossa. Seuraa tätä sivua ja pankin somekanavia, Instagram: op_lansisuomi tai Facebook: OP Länsi-Suomi ja saat ensimmäisten joukossa tietoa tulevista kisoista!

Hippo -golfryhmä Raumalla

Ryhmässä tutustutaan golfiin ja liikutaan ja viihdytään kavereiden kanssa. Kaikki uudet ja vanhat golfharrastajat mukaan!

Hippo -golfryhmä on tarkoitettu 5–8-vuotiaille lapsille. Golfryhmä kokoontuu aina maanantaisin klo 17–18. Hippo -golfryhmä toimii aina toukokuusta elokuun alkuun. Hippo -golfryhmä alkaa alkaa 22.5.2023.

Ohjaajina Golfliiton kouluttamat seuraohjaajat. Omia välineitä ei tarvita, seura lainaa välineet. Osallistumismaksu 60 euroa, eli vain jäsenmaksu. Ilmoittautuminen puhelimitse tai sähköpostilla Saku Peltoselle 040 536 2836,

junnut (a) raumagolf.fi tai ohjaajalle harjoituksiin tullessa.

Jokainen harjoituksiin tuleva saa ilmoittautumislomakkeen, joka palautetaan viimeistään parin kokeilukerran jälkeen ohjaajalle.

Osoite: Ala-Pomppustentie 20, 26510 Rauma

Tervetuloa!

Yhteistyössä Rauma Golf.

 

Hippo-suunnistuskoulut ovat täällä taas!

Hippo-suunnistuskouluja on tänä vuonna kolmella paikkakunnalla, Kankaanpäässä, Porissa ja Raumalla. Katso tarkemmat tiedot alta.

Kankaanpää

Hippo-suunnistuskoulu alkaen 17.4.2023

Hippo-suunnistuskoulu Kankaanpäässä alkaa maanantaina 17.4. klo 18.00 alkaen Keskustan koululla, osoitteessa Karjalankatu 7, Kankaanpää. Suunnistuskoulu on suunnattu noin 7–11-vuotiaille nuorille ja heidän vanhemmilleen.

Lisätietoja 040 590 4362 sekä seuran sivuilta.

Tervetuloa mukaan liikkumaan luonnossa ja hanki samalla hyödyllinen kansalaistaito koko perheelle!

Yhteistyössä Kankaanpään Suunnistajat ry.

Pori

Hippo-suunnistuskoulu alkaen 18.4.2023

Hippo-suunnistuskoulu alkaa Porissa tiistaina 18.4. klo 18.00 Urheilutalon edustalta. Hippo-suunnistuskoulu järjestetään viikoittain vaihtuvissa paikoissa Porin ympäristössä, ja on tarkoitettu noin 7-12 -vuotiaille lapsille. Nuoremmatkin voivat osallistua vanhemman läsnäollessa, ja vanhemmat ovat muutenkin aina tervetulleita harjoituksiin liikkumaan ja kokemaan yhteisiä hetkiä lasten kanssa.

Hippo-suunnistuskoulun hinta on yhteensä 140 € vuodessa, ja sisältää ohjatut harjoitukset, seuran jäsenyyden, suunnistuslisenssin, Sporttiturva-vakuutuksen sekä Rastikarhujen seuratuotteen. Lisätietoa ja ilmoittautuminen seuran sivuilta.

Yhteistyössä Rastikarhut.

Rauma

Hippo-suunnistuskoulu alkaen 12.4.2023

Hippo-suunnistuskoulu alkaa Raumalla keskiviikkona 12.4. kello 18.15. Suunnistuskoulu aloitetaan Vasaraisten koululta. Suunnistuskoulu on suunnattu noin 6–12-vuotiaille luonnosta ja liikkumisesta kiinnostuneille lapsille. Tarjolla on kivoja harjoituksia vaihtelevissa maastoissa

Lisätietoa ja ilmoittautuminen seuran sivuilta.

Tervetuloa mukaan kokemaan rastien löytämisen iloa!

Yhteistyössä Rasti-Lukko ry.

OP Länsi-Suomen omistaja-asiakas OPEN 2023

Osallistu omistaja-asiakas OPEN 2023 -kisoihin 10.6.2023 Porissa ja Raumalla.

Varmuutta verkkoon -digiopastukset viikolla 20

Askarruttaako laskujen maksu verkossa? Mitä tarkoittaa Mobiiliavain? Mikä tapa sopii juuri minulle? Tule juttelemaan sinulle sopivasta ratkaisusta ja harjoittelemaan yhdessä.

Järjestämme opastuksia usealla paikkakunnalla.

Varmuutta verkkoon -webinaari 19.5. klo 13-14.

Kaipaatko varmuutta pankkiasioiden hoitoon verkossa? Ilmoittaudu mukaan Varmuutta verkkoon -webinaariin, jossa kuulet vinkkejä turvalliseen digitaaliseen pankkiasiointiin.

Osallistu mukaan Ensiasunnon ostajan webinaariin 18.5.2022 klo 17.30.

Haaveiletko ensiasunnosta? Oletko miettinyt miten saisit ostettua mieleisen kodin itsellesi? Ensimmäisen oman kodin ostaminen on suuri ja tärkeä hetki.

Tietosuoja turvaa yksityisyyttäsi ja on meille OP Länsi-Suomessa tärkeää. Haluamme, että tiedät, mitä tietosuoja ja henkilötiedot ovat, miten käytämme henkilötietojasi sekä miten hyödyt tietojesi antamisesta käyttöömme. Voit tutustua tietosuojaselosteisiimme tilaisuuksien, tapahtumien ja arvontojen osalta tästä linkistä.