Kesäduuni

Kesätöitä sinulle, 15-17-vuotias nuori!

OP Lounais-Suomi lahjoittaa 14 nuoren kesätyöpalkat toimialueensa Paimion ja Sauvon yhdistyksille.

OP Lounais-Suomi haluaa paikallisena pankkina edistää nuorten työllistymistä ja työelämään tutustumista. Pankkimme tuella toimialueemme yhdistykset palkkaavat 14 nuorta kesätöihin. Tutustu kesätyöpaikkoihin ja hae paikkaa 18.4. mennessä.

Kiinnostaisiko kesäduuni lasten parissa, ulkotöissä tai kesäleirillä? Oletko kuin kotonasi urheilukentällä, toimistohommissa tai uusien ihmisten parissa? Haluatko palkallisen kesäduunin, josta saat hyvää työkokemusta ja unohtumattomia elämyksiä? Jos vastasit kyllä, tsekkaa alta yhdistysten kesätyöpaikat ja hae unelmiesi kesäduunia 18.3.-18.4.2019.

Pankin tuella yhdistykset työllistävät 14 nuorta kahdeksi viikoksi koulujen kesäloma-aikaan. Työnantajasi on yleishyödyllinen yhdistys OP Lounais-Suomen toimialueella (Paimio ja Sauvo). Pankki kustantaa palkkasi yhdistykselle (400 euroa/nuori), joka hoitaa palkanmaksusi ja lakisääteiset kulut.

Laita hakemus vetämään

Voit hakea OP Lounais-Suomen tukemaa yhdistyksen kesätyötä, kun olet täyttänyt 15 vuotta 31.5. mennessä etkä täytä 18 vuotta ennen 31.8. Lähetä hakemuksesi suoraan yhdistyksiin. Voit hakea useampaakin työpaikkaa, mutta tee jokaiseen oma hakemus. Yhdistykset haastattelevat ja valitsevat kesäntyöntekijänsä hakuajan päätyttyä.

Vinkki: Hakemuksessasi voit kertoa nimesi ja yhteystietojesi lisäksi vaikkapa, miksi haet juuri kyseistä työpaikkaa, miksi juuri sinä olisit siihen sopiva sekä millaisia harrastuksia tai muita kyseiseen työpaikkaan liittyviä kiinnostuksen aiheita sinulla mahdollisesti on.

Tsemppiä työnhakuusi ja aurinkoisia kesäpäiviä!

P.S. Jos kesäduuni tärppää, muistathan kertoa siitä myös somessa #opkesäduuni

Kesätyöpaikat 2019

Katso lisätietoa sinua kiinnostavista kesätyöpaikoista alta.