Meillä on jotain yhteistä

Meillä on jotain yhteistä. Meillä on toisemme.

Elämme yhdessä suurten mullistusten ja nopeiden muutosten maailmassa, jossa me kaikki olemme jatkuvasti uuden äärellä, kuitenkin samalla viivalla. Perustehtävämme pankkina on paljon enemmän kuin liiketoiminnan harjoittaminen. Olemme tuhansien asiakkaidemme arjen kulmakivi, unelmien mahdollistaja sekä taloudellisen turvallisuuden takaaja.

Tavoitteenamme on vahvistaa alueemme kestävää taloudellista menestystä ja edistää sen elinvoimaisuutta, samalla kun teemme osamme yhteisen ympäristömme hyväksi. Haluamme olla luotettava kumppanisi, joka tukee sinua koko elämäsi mittaisella matkalla. Olipa edessäsi uusi alku tai päättyvä taipale, olemme täällä takaamassa turvallisuutesi, tarjoten tilanteeseesi sopivat ratkaisut.

Meitä työskentelee OP Lounaismaalla yhteensä 130 henkilöä. Asiakkaita meillä on 82 800, joista omistaja-asiakkaita on 52 800. Yhteiset arvot, yhteinen päämäärä ja sama toiveikkuus. Tällä matkalla meillä on jotain yhteistä. Meillä on toisemme.

Olemme osa arkeasi ja tuemme paikallisuutta sen kaikissa muodoissa. Ymmärrämme ja tunnemme paikalliset olosuhteet ja asiakkaidemme tarpeet – olipa kyseessä sitten henkilöasiakas, yksityisyrittäjä tai vaikka maatalousyrittäjä. Näet meidät tapahtumissa, liikkumassa paikan päällä ja läsnä siellä, missä sinäkin. Meille on tärkeää alueemme ihmisten hyvinvointi ja menestys. Tämän vuoksi tuemme suurella ylpeydellä alueellamme toimivia yhdistyksiä, urheiluseuroja ja urheilijoita sekä olemme vahvasti osana alueemme ihmisten perinteitä. Annamme osamme myös lasten ja nuorten harrastustoiminnan kehittämiseen ja autamme nuorten työllisyyttä sitä tukevissa hankkeissa.

Meidät on mukava kohdata, sillä tutusta osuuspankistasi saat asiantuntevaa palvelua, joka on räätälöity juuri sinun tilanteeseesi.