Ilmoittaudu nyt mukaan HIPPO-hiihtopäivään!

Harjoitus tekee mestarin! Näin on myös hiihdossa. Tänä vuonna lapset pääsevät HIPPO-hiihtopäivässä harjoittelemaan hiihtoa Uudenkaupungin hiihtoputken aina suotuisissa olosuhteissa.

Päivä Tapahtuma  Paikka Ilmoittaudu mukaan
lauantai 11.3.2023 klo 11-13 Vahterusring, Uusikaupunki  viimeistään to 9.3.2023 klo 13 https://www.lyyti.in/Hippo-hiihtopaiva2023

 

Vuonna 2023 HIPPO-hiihtopäivä on suunnattu 4-10 vuotiaille lapsille. Tänä vuonna harjoitellaan hiihtoa Kalannin Vankan ohjaajien opastuksella.

Ilmoittauduthan ajoissa!

 

Tapahtumapaikalla nähdään myös aina iloinen Hanna Hippo. Mehu- ja makkaratarjoilu.

Tervetuloa mukaan - nähdään Hippo-hiihtopäivässä!

 

 

Hippo-hahmot ja Hippo-lehti uudistuivat

Hippo-hahmoja on kolme: Henri, Hanna ja Hille. Uudistunut puuhalehti postitetaan Hippo-klubiin liitetyille 3-8-vuotiaille lapsille kesäkuun puolessa välissä.

Hippo-hahmot ovat saaneet päivitetyn visuaalisen ilmeen, ja Henri ja Hanna Hippo uuden kivan kaverin, Hillen! 

Hipot on itsetuntoa vahvistavia, kannustavia kavereita, jotka ovat läsnä arjessa. Hippo-hahmoja voi kohdata esimerkiksi osuuspankkien järjestämissä perinteikkäissä Hippo-kisoissa.

Uudistunut Hippo-lehti kutsuu puuhaamaan. Myös hippojen omalta sivulta löydät mukavaa tekemistä lapsille.

Hippo-lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, kesäkuussa ja joulukuussa. Uudistettu värikäs puuhalehti sisältää paljon hauskaa tekemistä, lukemista ja askarreltavaa. Se kutsuu lapsia tutustumaan talouteen, inspiroi perheitä liikkumaan ja viettämään aikaa yhdessä sekä rohkaisee kokeilemaan uutta. Lehti sisältää runsaasti eri tasoisia puuhatehtäviä.

Hippo-lehti postitetaan jatkossa kaikille 3-8-vuotiaille Hippo-klubiin liitetyille lapsille.

Kun haluat lapsesi liittyvän Hippo-klubin jäseneksi, ota yhteyttä viestillä OP-mobiilissa tai op.fi-palvelussa. Klubiin liittymisen edellytyksenä on tili osuuspankissa.