#KesäduuniOPnpiikkiin – Nuorten kesätyökampanja 2024

Kesätöiden hakuaika on tämän vuoden osalta päättynyt. Kesätyöt sijoittuvat koulun kesälomakauteen ja kesätyön pituus on kaksi viikkoa.

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. Alueemme yhdistykset työllistävät 15–17-vuotiaita nuoria tänä kesänä OP Lounaisrannikon tuella. Kesätöiden hakuaika on 4.–31.3. ja työtä haetaan suoraan yhdistykseltä.

Nuori, hae kesätyöpaikkaa suoraan yhdistyksestä, jonka kesätyöpaikasta olet kiinnostunut.

Nuoret voivat hakea Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kesätyöpaikkoihin 4.3.–31.3.2024. Avoimiin kesätyöpaikkoihin pääsee tutustumaan tältä sivulta hakuajan alkaessa.

Hae kesätöitä N.Y.T. - viimeistään su 31.3. 

Tee vapaamuotoinen hakemus, lähetä se suoraan yhdistykselle sähköpostiin, jonka löydät taulukon lopusta kultakin riviltä. Taulukosta löydät myös yhteystiedot, mikäli sinulla on kysyttävää kyseiseen kesätyöpaikkaan liittyen. 

Voit halutessasi hakea useampaa työtä kampanjamme kautta, mutta työllistyä vain yhteen tuettuun kesätyöhön.
Hakemusten tulee olla perillä viimeistään su 31.3. klo 23:59.

Kesätyöhakemuksessa sinun kannattaa kertoa mm. seuraavat tiedot:
henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti
mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita
koulu tai opiskelupaikka, kielitaito
aiempi työkokemus ja työnantajat 

Hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestä ja avata myös, millaisen työntekijän yhdistys sinusta saisi.   

Toivotamme sinulle menestystä kesätyön hakuun! 

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä vastaa työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita. Lounaisrannikon Osuuspankki lahjoittaa yhdistyksille nuoren palkan.  
  
Valtakunnallisesti OP tarjoaa tänäkin vuonna yli 2500 kesätyöpaikkaa 15–17-vuotiaille nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Kyseessä on yhdestoista kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään kampanjan kautta. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja alkoi vuonna 2014, kun OP Lounaismaa ja OP Valkeakoski haastoivat muut osuuspankit mukaan palkkaamaan nuoria kesätöihin. 
  
Lisätietoa kampanjasta ja kaikki mukana olevat osuuspankit löytyvät täältä.

Yhteystiedot osuuspankissa:
Hanna Hiitelä
hanna.hiitela@op.fi