OP Nakkila-Luvia pankin kuva

Tervetuloa asioimaan

OP Nakkila-Luvia (viralliselta nimeltään Nakkila-Luvian Osuuspankki) on yksi OP Ryhmän pankeista ja toimialueen johtava pankki. Olemme lähellä asiakasta – pankillamme on kaksi toimipistettä kahden kunnan alueella sekä kattavat verkko-, mobiili, ja puhelinpalvelut.

Saat pankistamme kaikki finanssipalvelut:

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • rahoitukset eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • Pohjola Vakuutuksen vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • OP Koti Nakkila-Luvian tarjoamat kiinteistönvälityspalvelut
  • lakipalvelut perhettä, perintöoikeutta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • mahdollisuuden saada kauttamme yksilöllistä varainhoitoa OP Privatessa
  • kattavat yrityspalvelut

Palkitsemme asiakkaitamme

OP Nakkila-Luvia on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten.

Tarjoamme alan parhaat keskittämisedut ja omistaja-asiakkaille OP-bonuksia asioinnistaan. Lisäksi omistaja-asiakkaat saavat sekä valtakunnallisia että paikallisia kumppanietuja. Vuonna 2022 omistaja-asiakkaamme saivat OP-bonuksia 716 000 euroa, joilla pystyi maksamaan esimerkiksi pankin palvelumaksuja ja vakuutusmaksuja.

Vuoden 2022 lopussa pankillamme oli yhteensä 13 564 asiakasta. Omistaja-asiakkaita oli 7 892. Asiakkaita palvelemme 13 finanssialan ammattilaisen voimin.

Toimimme vakaalla perustalla

Toimintaamme ohjaa vakaa arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Perustehtävämme on vahvan vakavaraisuutemme ja tehokkuutemme avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme.

Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessamme Satakunnan kehittämiseen.

Omistaja-asiakkaana omistat osan pankistasi, hyödyt parhaista eduistamme ja sinulle kertyvistä OP-bonuksista.