Skeittaaja rampilla

OP Pohjois-Häme tarjoaa Kesäduunin 20 nuorelle OP:n piikkiin

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. OP Pohjois-Häme etsii helmikuun ajan Oriveden, Juupajoen, Mänttä-Vilppulan ja Keuruun yleishyödyllisiä yhdistyksiä, jotka ovat kiinnostuneita tulevana kesänä tarjoamaan 15–17-vuotiaille nuorille kesätyön. Kesäduuni OP:n piikkiin –kampanjassa yhdistys tarjoaa nuorelle työpaikan kahdeksi viikoksi. Nuoren palkan lahjoittaa yhdistykselle OP Pohjois-Häme.

Yleishyödyllinen yhdistys voi palkata nuoren työskentelemään esimerkiksi urheiluseuran tai kyläyhdistyksen kesätapahtumissa, luonnonhoitotehtävissä tai seuralaisena senioreille. OP Pohjois-Häme lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan. Yhdistys puolestaan hoitaa käytännön palkanmaksun ja vastaa työnantajavelvoitteista.

Tukea on tarjolla yhteensä 20 nuoren työllistämiseksi. Maaliskuun alussa OP Pohjois-Häme valitsee tuen saavat yhdistykset ja on yhteydessä kaikkiin tukea hakeneisiin yhdistyksiin.

Valtakunnallisesti OP tarjoaa kesällä 2019 yhteensä lähes 1700 kesätyöpaikkaa 15-17-vuotialle nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Kyseessä on kuudes kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja alkoi vuonna 2014, kun OP Lounaismaa ja OP Valkeakoski haastoivat muut osuuspankit mukaan palkkaamaan nuoria kesätöihin.

Yhdistys, hae OP Pohjois-Hämeen Kesäduuni OP:n piikkiin –tukea helmikuun aikana:

Nuoret voivat hakea Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kesätyöpaikkoihin 18. maaliskuuta alkaen 18. huhtikuuta asti osoitteessa www.op.fi/pohjois-hame.

Lisätietoja:

Myyntijohtaja
Paula Berggren
paula.berggren@op.fi
puh. 010 256 8954