Avustushaku

Paikallinen yhdistys - hae lahjoitusta lasten ja nuorten harrastustoimintaan

OP Pohjois-Häme tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Lahjoitamme yhteensä 10 000 euroa toimialueemme yleishyödyllisille yhdistyksille hakemusten perusteella. Hakuaika on 22.5.-30.6.2023.

OP Pohjois-Häme tukee toimialueensa yhdistysten järjestämää lasten ja nuorten harrastustoimintaa avaamalla lahjoitushaun, joka on auki 22.5.-30.6.2023. Teemme tukipäätökset kesän aikana ja valitsemme viisi yhdistystä, joista kukin saa 2000 euron tukisumman.

Paikallinen yhdistys - hae lahjoitusta lasten ja nuorten harrastustoimintaan

Omistaja-asiakkaidemme toiveiden mukaisesti tuemme yhdistyksiä, jotka järjestävät harrastustoimintaa lapsille ja nuorille. Kohdistamme tuen toimialueemme yleishyödyllisille, paikallisille yhdistyksille eli yhdistyksille, jotka toimivat Mänttä-Vilppulassa, Orivedellä, Juupajoella, Keuruulla ja Jämsän Hallissa.

Yhdistys voi hakea tukea toimintaansa täyttämällä tämän kyselyn 30.6.2023 mennessä. Valitettavasti emme pysty tukemaan yksittäisiä joukkueita tai yksilöurheilijoita, vaan toivomme hakemuksia seuratasolla. Hyvän liiketavan periaatteiden mukaisesti emme myöskään tue uskonnollista tai poliittista toimintaa. Valtakunnallisiin hankkeisiin osallistumme osana OP Ryhmää. Odotamme kaikkien tukemiemme yhdistysten toimivan vastuullisesti ja kestävien arvojen mukaisesti. 

Lisätiedot:
Paula Berggren
paula.berggren@op.fi, 010 256 8954