Unelmana oma koti?

Haaveiletko kenties ensimmäisestä omasta kodista, lisäneliöistä kasvaviin tarpeisiisi tai kaipaako nykyinen kotisi remonttia? OP Pohjois-Karjalan paikalliset asiantuntijat ovat apunasi kaikissa asumisen unelmissa. Tavoitat meidät helposti suorilla yhteystiedoilla.

Asunnon ostaminen on monen suomalaisen suurin sijoitus. Meiltä saat turvallisen asuntolainan, joka joustaa elämäntilanteidesi mukaan. Asiantuntijamme opastavat sinut varautumaan korkojen nousuun sekä muihin elämän mahdollisiin muutoksiin. Tarjoamme käyttöösi turvalliset digitaaliset vaihtoehdot eri vaiheisiin matkalla elämäsi kotiin tai vapaa-ajan asuntoon. Asuinpaikallasi tai hankittavan kohteen sijainnilla ei ole merkitystä, käymme halutessasi lainaneuvottelut helposti ja turvallisesti puhelin- tai verkkoneuvotteluna.

Asuntolainaa pystyt hakemaan helposti verkossa. Lainatarjous ei sido sinua vielä lainan ottamiseen. Tiesithän, että myöskään kohteen ei tarvitse olla vielä tiedossa lainaa hakiessasi? Lainaneuvottelun jälkeen saat sitovan lainatarjouksen. Tällöin pankki on sitoutunut myöntämään lainaa tietynlaiseen asuntoon lainaneuvottelussa sovituilla ehdoilla. Alustavan lainatarjouksen avulla asunnosta voi tehdä vain ehdollisen ostotarjouksen. Se tarkoittaa, että ostotarjouksen ehtona on rahoituksen järjestyminen. Sopivan kohteen löytämisessä ja nykyisen kotisi myynnissä sinua auttavat mielellään myös OP Koti Itä-Suomen asiantuntijat.

Asuntolainan myöntää osuuspankki.