konsertti

Paikalliset edut OP Pohjois-Karjalan omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaana omistat osan pankistasi. Voit saada alennuksia pankkipalveluista ja vakuutusmaksuista sekä hyötyä OP-bonuksista.

Paikalliset edut omistaja-asiakkaillemme 

  • Sinulla on oikeus osallistua pankkimme päätöksentekoon osallistumalla edustajiston vaaleihin.
  • Saat opintolainan ilman toimitusmaksua.
  • Saat OP-Kiinteistökeskuksen prosenttiperusteisesta palkkiosta alennusta 250 euroa. Kiinteistökeskuksen palkkioiden maksuun voi käyttää kertyneitä OP-bonuksia. 
  • Yhteistyökumppaneidemme tarjoamat vaihtuvat edut ovat käytössäsi. (eduista tarkemmin alla)

OP Pohjois-Karjalan omistaja-asiakkaalle kaksi lippua yhden hinnalla Joensuun Mailan runkosarjaotteluun.

Alennukset saat käyttöösi näyttämällä lipunmyynnissä OP-mobiilin etunäkymää tai omistaja-asiakas-tunnuksella varustettua pankkikorttiasi.

Tai verkosta ostettaessa tämän linkin kautta www.ticketmaster.fi/jomaop
Tunnus: joma2019

Edun viimeinen voimassaolopäivä 13.8.2019

OP Pohjois-Karjalan omistaja-asiakkaalle kaksi lippua yhden hinnalla Jipon kotiotteluun.

Alennuksen saat käyttöösi näyttämällä lipunmyynnissä OP-mobiilin etunäkymää tai omistaja-asiakas-tunnuksella varustettua pankkikorttiasi.

Edun viimeinen voimassaolopäivä 30.10.2019

OP Pohjois-Karjalan omistaja-asiakkaat saavat Pielis-Golfin jäseniksi liittyessään uuden jäsenen liittymisetuna range-/polettikortin, johon on ladattuna kaksi koria palloja (arvo 10 €).

Uusiksi jäseniksi lasketaan henkilöt, jotka eivät viimeisen kolmen vuoden aikana ole olleet jäseninä Pielis-Golfissa. Alennukset saat käyttöösi näyttämällä omistaja-asiakas-tunnuksella varustettua pankkikorttiasi.

Edun viimeinen voimassaolopäivä 31.12.2020

OP Pohjois-Karjalan omistaja-asiakkaille lippu Peter Pan -näytelmään 14 € (norm. 16 €).

Teatteri-Traktorin tulkinta klassikkotarinasta Peter Pan. Mikä-mikä-maa voi olla missä tahansa. Saarella yhdistyy kaikki neljä vuodenaikaa ja siellä asustaa kirjava joukko taruolentoja. Mikä-mikä-maassa voi lentää onnellisten ajatusten voimalla ja se on paikka jossa kuka vain voi olla mitä vain. Esitykset Sinkkolan kotieläinpihalla, Joensuussa.
Näytökset: https://www.traktori.net/peterpan/

Edun viimeinen voimassaolopäivä 18.8.2019

OP Pohjois-Karjalan omistaja-asiakkaille kaksi lippua yhden hinnalla Kataja Basketin kansainvälisten otteluiden kotipeleihin.

Alennuksen saat käyttöösi näyttämällä lipunmyynnissä OP-mobiilin etunäkymää tai omistaja-asiakas-tunnuksella varustettua pankkikorttiasi.

OP Pohjois-Karjalan omistaja-asiakkaille kaikista Systeeman myymälän tai verkkokaupan Tritanium -kompressiotuotteista -20% alennus.

Korkealaatuiset Tritanium eXtend Low -kompressiotuotteet ovat kotimaista huippusuunnittelua ja ne soveltuvat erinomaisesti niin työ- kuin matkustuskäyttöön. Tuotteiden ainutlaatuinen käyttömukavuus, tieteellisesti optimoitu asteittainen matala kompressiopaine (10-15mmHg) ja miellyttävät materiaalit auttavat jaksamaan paremmin olipa kyseessä pitkäkestoinen istuminen, seisominen tai käsillä tehtävä työ. Kompressiotuotteiden avulla tehostetaan verenkiertoa, vähennetään ja ennaltaehkäistään turvotusta, väsymistä sekä erilaisia kiputiloja.

Alennuksen saat käyttöösi näyttämällä myymälässä OP-mobiilin etunäkymää tai omistaja-asiakas-tunnuksella varustettua pankkikorttiasi.

Tai verkosta ostettaessa tämän linkin kautta: https://www.systeema.fi/tyohyvinvointi/tuotteet/kompressiotuotteet/50/
Tunnus ETUOP19

Edun viimeinen voimassaolopäivä 31.12.2019