konsertti

Paikalliset edut OP Pohjois-Karjalan omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaana omistat osan pankistasi. Voit saada alennuksia pankkipalveluista ja vakuutusmaksuista sekä hyötyä OP-bonuksista.

Paikalliset edut omistaja-asiakkaillemme 

  • Sinulla on oikeus osallistua pankkimme päätöksentekoon osallistumalla edustajiston vaaleihin.
  • Saat opintolainan ilman toimitusmaksua.
  • Saat OP-Kiinteistökeskuksen prosenttiperusteisesta palkkiosta alennusta 250 euroa. Kiinteistökeskuksen palkkioiden maksuun voi käyttää kertyneitä OP-bonuksia. 
  • Yhteistyökumppaneidemme tarjoamat vaihtuvat edut ovat käytössäsi. (eduista tarkemmin alla)
Joensuulainen Parturikampaamo Taiga tarjoaa OP Pohjois-Karjalan omistaja-asiakkaille -10 % alennuksen parturi-kampaamopalveluista. Alennus on kertaluontoinen, saat sen käyttöösi näyttämällä OP-mobiilin etunäkymää. Varaa aika puhelimitse numerosta 044 230 2484 tai verkosta osoitteesta http://pktaiga.fi

Kelloliike Ilmakangas tarjoaa OP Pohjois-Karjalan omistaja-asiakkaille:

- Kalevalakoruista -20 %
- C-Secure aitonahkaiset turvalompakot etuhintaan 45 € (norm. 59 €)

Alennuksen saat käyttöösi näyttämällä myymälässä OP-mobiilin etunäkymää tai omistaja-asiakas-tunnuksella varustettua pankkikorttiasi. Alennuksen voi lunastaa myös verkossa (www.ilmakangas.fi), etukoodin näet OP-mobiilin etunäkymästä.

OP Pohjois-Karjalan omistaja-asiakkaille kokeilukuukausisalikortti hintaan 20€ (norm. 40 €) Joensuun ja Lehmon Fittarille tai LadyLine Joensuuhun.

Alennus on kertaluontoinen ja uusille asiakkaille. Alennuksen saat näyttämällä OP-mobiilin etunäkymää tai omistaja-asiakas-tunnuksella varustettua pankkikorttiasi Fittari Joensuun tai LadyLine Joensuun vastaanotosta tai Fittari Lehmon verkkokaupasta alennuskoodilla, jonka saat OP-mobiilin etunäkymästä.

Kuukausikortti oikeuttaa 30pv asiakkuuteen kuntosalille eikä velvoita pidempään asiakkuuteen. Kokeilukuukausikortti tulee aktivoida 29.2.2020 mennessä. 

Kotimaiset hirvennahkarukkaset Joensuun Nahkavalmistemyynnistä etuhintaan:
Aikuiset 30 € (norm. 45 €)
Lapset 25 € (norm. 35 €) 

Alennuksen saat käyttöösi näyttämällä myymälässä OP-mobiilin etunäkymää tai omistaja-asiakas-tunnuksella varustettua pankkikorttiasi.

OP Pohjois-Karjalan omistaja-asiakkaille kaksi lippua yhden hinnalla Karelia Hurmoksen kotiotteluun. Tervetuloa seuraamaan lentopalloa paikan päälle!

Alennuksen saat käyttöösi näyttämällä lipunmyynnissä OP-mobiilin etunäkymää tai omistaja-asiakas-tunnuksella varustettua pankkikorttiasi.

Hiihto-Kataja tarjoaa OP Pohjois-Karjalan omistaja-asiakkaille suksienvoitelupalvelu hintaan 15 € (norm. 20 €).

Voitelut tehdään Joensuun Linnunlahdella, Paatsamatie 9. Varaa aika soittamalla Ilari Nissiselle 044 010 2396. Voitelupalvelun tuotoilla tuetaan Hiihto-Katajan aktiivista junioritoimintaa.

Alennuksen saat käyttöösi näyttämällä OP-mobiilin etunäkymää tai omistaja-asiakas-tunnuksella varustettua pankkikorttiasi.

Aidosti ekologiset luonnonkosmetiikkatuotteet ja ekopesuaineet nyt OP Pohjois-Karjalan omistaja-asiakkaille ilman toimituskulua! Kotimainen ekokauppa GreenDeal.fi tarjoaa ensimmäisen toimituksen ilman toimituskulua.
 
Etu koskee vähintään 39 € tilausta ja toimitusta lähimpään Postin noutopisteeseen. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjoihin. Etukoodin näet OP-mobiilin etunäkymästä.

Tutustu lähes 2000 ekotuotteen valikoimaan osoitteessa www.greendeal.fi.

OP Pohjois-Karjalan omistaja-asiakkaille kaksi lippua yhden hinnalla Josban runkosarajan kotiotteluun. 

Alennuksen saat käyttöösi näyttämällä lipunmyynnissä OP-mobiilin etunäkymää tai omistaja-asiakas-tunnuksella varustettua pankkikorttiasi.

Kiipeilykerta sinulle ja kaverillesi yhden hinnalla! Sisältää kenkävuokran. 
Normaali kiipeilykerta kenkävuokrineen 13€/henkilö.

Ote tarjoaa loistavat puitteet kiipeilyyn –  kiipeilykeskuksesta löytyy 330 m2 boulderointiseinää sekä 55 m2 köysikiipeilyseinää. Yläankkureiden lisäksi köysiseinällä on kaksi itsevarmistavaa laitetta, jotka mahdollistavat helposti lähestyttävän kokemuksen köysikiipeilyn parissa.

Otteella panostetaan kaikenikäisten harrastajien ja vasta-alkajien miellyttävään kiipeilykokemukseen. Mielenkiintoisia reittejä löytyy kaikille kiipeilijöille! Kiipeilemään pääsee ilman ajanvarausta. Kaikki ensikertalaiset opastetaan alkuun. Kiipeilyn lisäksi yläparven treenialue mahdollistaa monipuolisen oheisharjoittelun.

Otteen Kahvila&Loungesta voit nälän yllättäessä ostaa energiapatukkaa ja virkistysjuomia, hyvää kahvia ja teetä unohtamatta!

Alennus on kertakäyttöinen ja saat sen käyttöösi näyttämällä lipunmyynnissä OP-mobiilin etunäkymää.

OP Pohjois-Karjalan omistaja-asiakkaille ilmainen sisäänpääsy Kontiolahden Kajastuksen edustusjoukkueen kotiotteluun. 

Etu on kertakäyttöinen ja saat sen käyttöösi näyttämällä lipunmyynnissä OP-mobiilin etunäkymää.

OP Pohjois-Karjalan omistaja-asiakkaille ilmainen sisäänpääsy Lieksan Hurttien edustusjoukkueen kotiotteluun.

Etu on kertakäyttöinen ja saat sen käyttöösi näyttämällä lipunmyynnissä OP-mobiilin etunäkymää.

OP Pohjois-Karjalan omistaja-asiakkaille kaksi lippua yhden hinnalla Kataja Basketin kansainvälisten otteluiden kotipeleihin.

Alennuksen saat käyttöösi näyttämällä lipunmyynnissä OP-mobiilin etunäkymää tai omistaja-asiakas-tunnuksella varustettua pankkikorttiasi.