Tule meille töihin

Tule meille töihin

Etsitkö harjoittelu- tai kesätyöpaikkaa, mietitkö opintojen jälkeistä tulevaisuuden urapolkua tai suunnitteletko kenties vaihtavasi kokonaan alaa? Finanssisala tarjoaa monia erilaisia uramahdollisuuksia. Pohjois-Karjalan Osuuspankissa työskentelee noin 120 finanssialan ammattilaista monipuolisissa tehtävissä.

Panostamme OP Pohjois-Karjalassa henkilökunnan hyvinvointiin. Työntekijöidemme käytössä ovat erinomaiset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut. Tarjoamme Laaja Terveysturva -vakuutuksen, joka täydentää työnantajan tarjoamaa työterveyshuoltoa. Pankki- ja vakuutuspalvelut saa henkilökuntahintaisina. Arkea helpottaa liukuva työaika ja mahdollisuus tehdä etätyötä. Lisäksi aktiivinen vapaa-ajan toimikunta järjestää monipuolista harrastus- ja virkistystoimintaa.

Osaamisen jatkuva kehittäminen on tärkeää nopeasti muuttuvalla finanssialalla, ja se koetaan meillä työmotivaatiota lisääväksi asiaksi. Kannustamme henkilöstöämme laajentamaan osaamistaan esimerkiksi tehtäväkiertojen, verkkokurssien ja osaamisen kehittämisen tuntien avulla. Säännöllisissä osaamiskeskusteluissa tehdään yhteinen suunnitelma osaamisen kehittämisestä ja tulevaisuuden urapolusta.

Meillä työskennellessä koulutustaustaa ja työhistoriaa tärkeämpää on oikea asenne ja halu opetella uutta. Jos myyntityö ja asiakkaan auttaminen on lähellä sydäntäsi, voisi pankki olla sopiva työpaikka myös sinulle.