Vastuullisuutemme

Perustehtävänämme on edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Vastuullisuus on vahva osa liiketoimintaamme ja yhteisöllisyyttämme. Haluamme valmentaa asiakkaitamme parempiin taloudellisiin valintoihin ja näyttää suuntaa toiveikkaampaan tulevaisuuteen.

Olemme osa ympäröivää yhteiskuntaamme. Opastamme nuoria taloustaidoissa, annamme ikäihmisille ja eritysryhmille digiopastusta ja koulutusta turvalliseen pankkiasiointiin ja tuemme merkittävästi muun muassa toimialueemme lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Lisäksi liikutamme laajasti perheitä Hippo-urheilutapahtumissa. Huomioimme monimuotoisuuden johtotehtävissä ja hallinnossamme. Toimitiloissamme käyttämämme sähkö on hiilineutraalia.

Sponsorointi

Osuustoiminnallisen yritysmuotomme johdosta olemme tunnettu tukija eri tahojen toiminnassa. Vahvan vakavaraisuutemme ja tehokkuutemme avulla luomme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme. Tuemme paikallista elinvoimaa ja yhteisöllisyyttä toimialueellamme Joensuussa, Kesälahdella, Kiteellä, Kontiolahdella, Juuassa, Lieksassa, Nurmeksessa, Rääkkylässä, Uukuniemellä ja Valtimolla.

Haluamme olla tasapuolisia toimialueellamme arvokasta työtä tekevien, toimintaansa tukea hakevien tahojen valinnassa. Tämän vuoksi keskitämme päätöksenteon kaksi kertaa vuodessa avoimena olevan haun kautta tulleisiin yhteistyöehdotuksiin. Hakuajan umpeuduttua olemme talven ja kevään aikana yhteydessä tahoihin, joiden kanssa jatkamme neuvotteluja. Haku on vuosittain avoinna 1.1.-15.2. ja 1.8.–15.9. Vuonna 2024 tuemme omistaja-asiakkaidemme toiveesta erityisesti lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Tämä teema arvioitiin kaikista tärkeimmäksi vastuullisuusteoksi omistaja-asiakkaillemme suunnatun vuosittaisen Kaikkien aikojen tekoja -kyselymme tuloksissa.

Emme tue yksittäisiä joukkueita vaan teemme sopimukset seuratasolla. Koulujen kanssa teemme yhteistyötä mm. stipendien, taloustaitokilpailujen ja lukuisten oppilaitosvierailujen muodossa.

Yhteistyö- tai sponsorointiehdotuksen voi jättää täyttämällä tällä sivulla hakuaikana olevan hakulomakkeen.