Tutustu paikallisiin omistaja-asiakasetuihin

Omistaja-asiakas, teitä on jo 82 000! Kiitos kun saamme olla elämässäsi mukana.

Omistaja-asiakkaanamme saat asioinnistasi OP-bonusta sekä etuja pankki- ja vakuutuspalveluistasi. Lisäksi valtakunnalliset ja paikalliset kumppanimme tarjoavat sinulle monipuolisia etuja. Tutustu etuihin alla olevista linkeistä.

Paikalliset pohjoissavolaiset edut mm. kumppaniyrityksiin, tapahtumiin, kulttuuriin ja urheiluun

Paikalliset edut aukeavat alla olevista otsikoista. Edun saat esittämällä edun OP-mobiilista tai etuun oikeuttavan tunnuksen pankkikortista. Jos sinulle ei ole vielä OP-mobiilia käytössäsi, lataa se sovelluskaupasta.

Guy Nader ja Maria Campos - SET OF SETS (Espanja): pe 12.6.2020 ja la 13.6.2020 klo 21

Kaksi etuhintaista näytöstä: 12.6.2020 ja 13.6.2020 klo 21, Kuopion kaupunginteatteri, Minna-näyttämö.

Luonnon kiertokulusta ja elämän periksiantamattomuudesta inspiraationsa saanut Set of Sets herkistää havainnoimaan ajan käsitettä. Jatkuvalle liikkeelle rakentuva teos näyttää ajan, muistot ja eletyt kokemukset sarjana loputtomia mahdollisuuksia, ja vie fyysisyydessään Guy Naderin ja Maria Camposin luotsaaman ryhmän tanssijat äärirajoille. Painovoimaa uhmaavien esiintyjien tarkkaan yhteistyöhön luottava teos synnyttää jatkuvassa muutoksessa olevan verkon, jossa liike ei hellitä hetkeksikään. Set of Sets sai arvostetun “Premios de la Crítica de las Artes Escèniquas 2018 -palkinnon sekä parhaasta koreografiasta että esityksestä.

Kesto 60 min. Ei väliaikaa.

Lipun etuhinta omistaja-asiakkaille 33,50 € sis. palvelumaksun (norm. 54,50 €). Etulippujen lunastus: Lippupisteen myyntipisteet ja www.lippu.fi, Kuopion Musiikkikeskus ja Kuopion kaupunginteatteri.


Omistaja-asiakkaana saat K2 Autopesun kovavahauksen pikipesulla -15 % etuhintaan (norm. henkilöauto 140 € ja maasturi / tila-auto 160 €). Etu on voimassa 31.3. saakka.

K2 Autopesu sijaitsee aivan Kuopion konttorin läheisyydessä, Kuopion Toriparkin K2-kerroksessa. Pese nyt autosi näppärästi, esimerkiksi konttorikäynnin yhteydessä. Tässä pesulassa autot pestään aina käsin.

Etu lunastettavissa pankkikortin omistaja-asiakas tunnisteella tai näyttämällä etu OP-mobiilista.
 

Välityspalkkioetu omakotitaloille Kuopiossa, Siilinjärvellä, Varkaudessa ja Iisalmessa


Välityspalkkio 6 500 € (sis. alv 24 %) ja asiakirjakulut 350 €. Tarjous koskee yli 200 000 € arvoisia omakotitaloja Kuopion, Siilinjärven, Varkauden ja Iisalmen keskustaajamissa. Tarjous on voimassa 30.4.2020 asti ja koskee uusia toimeksiantoja. Tarjous sisältää stailauksen, ammattivalokuvauksen ja 3D-huoneistoskannauksen.

Vuokravälitysetu vuokranantajille Kuopiossa ja Siilinjärvellä

Alennus -100 € normaalista palkkiosta*. Tarjous on voimassa 30.4. saakka.

*1kk:n vuokra + alv. 24% + toteutuneet asiakirjakulut (isännöitsijäntodistus). Tarjous koskee kohteita Kuopion ja Siilinjärven keskustaajamissa. Palkkio on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen. Huomioithan, että OP:n omistaja-asiakkaana myös OP-bonuksiasi voidaan käyttää välityspalkkion maksuun.

Kuopion kaupunginorkesteri
Jaakko Kuusisto, kapellimestari

Oopperatähti Karita Mattila on menestyksekkään uransa aikana esiintynyt maailman merkittävimmissä konserttitaloissa ja oopperaproduktioissa. Rakastettu laulajatar on edelleen yksi kysytyimmistä dramaattisista sopraanoista maailmassa. Syyskuussa 2020 Karita Mattila esiintyy kahdessa konsertissa Kuopion Musiikkikeskuksessa. Kuopion kaupunginorkesterin kanssa hän tulkitsee Jean Sibeliuksen rakastettuja yksinlauluja. Konsertin johtaa ylikapellimestari Jaakko Kuusisto, joka myös laatii lauluihin uudet orkesterisovitukset.

Tänä vuonna 60-vuotisjuhliaan viettävän Karita Mattilan ikoninen ura käynnistyi lähes 40 vuotta sitten voitetuista Lappeenrannan ja Cardiffin laulukilpailuista. Karita Mattilan häikäisevä karisma ja voimakas lavailmaisu etsivät vertaistaan.

Etuliput OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaille 41,50 € (norm. 57,50 / 46,50 €).

 

Etulippujen lunastus Kuopion Musiikkikeskus, Kuopion kaupunginteatteri, Kuopio Info, Sokos Kuopio ym. Lippupisteen myyntipisteet ja www.lippu.fi Konserttiohjelmisto, esiintyjät ja lisätietoja: www.kuopionkaupunginorkesteri.fi

-20% etu omistaja-asiakkaalle normaalihintaisista keilaus- ja kylpylälipuista Hyvinvointi- ja liikuntakeskus Vesileppiksessä. Etu voimassa toistaiseksi.

Hyvinvointi- ja liikuntakeskus Vesileppis, Vokkolantie 1, Leppävirta, www.vesileppis.fi

-10% alennus omistaja-asiakkaalle terveyden ja hyvinvoinnin laitteista Leppävirran Apteekissa (esim. verenpainemittarit, korvakuumemittarit). Etu voimassa toistaiseksi.

Leppävirran apteekki, Leppävirrantie 26, www.leppavirranapteekki.fi