Kiitos omistaja-asiakkuudesta

Tutustu paikallisiin omistaja-asiakasetuihin

Kiitos omistaja-asiakkuudesta – meitä on jo yli 80 000! OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaana saat monipuolisia etuja ja osallistut 1000 euron arvoisen unelmalahjakortin arvontaan!

Omistaja-asiakas, teitä on jo 80 000! Kiitos kun saamme olla elämässäsi mukana.

Omistaja-asiakkaanamme saat asioinnistasi OP-bonusta sekä etuja pankki- ja vakuutuspalveluistasi. Lisäksi valtakunnalliset ja paikalliset kumppanimme tarjoavat sinulle monipuolisia etuja. Tutustu etuihin alla olevista linkeistä.

OP-Mastercard kakkoskortiksi 

OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaille OP-Mastercard -kortti 12 kk ajaksi maksutta toiseksi kortiksi päivittäispalvelupakettiin (sis. OP-verkkopalvelun, käyttötilin ja OP-Visa- tai OP-Visa Gold -kortin ja OP-Mastercard -kortin).

Päivittäispalvelupaketin hinta OP-Mastercardilla 4,95€/kk-10€/kk korttityypistä riippuen. Edun arvo 24 €. Etu on voimassa 1.7.-30.9.2019.**
 

Milloin viimeksi toteutit haaveesi? Arvomme omistaja-asiakkaidemme kesken 1000 euron arvoisen lahjakortin unelmien toteuttamiseen – nyt on hyvä aika tulla omistaja-asiakkaaksi. 

Haaveiletko matkasta kaukomaille? Tai oman terveyden parantamisesta kuntosalijäsenyyden ja henkilökohtaisen valmentajan voimin? Onko unelmissasi huolella suunniteltu koti ja sisustus? Arvomme omistaja-asiakkaidemme kesken lahjakortin unelmien toteuttamiseen. Nyt sinulla on yksi erityisen hyvä syy lisää liittyä omistaja-asiakkaaksi 30.11.2019 mennessä!

Paikalliset pohjoissavolaiset edut mm. kumppaniyrityksiin, tapahtumiin, kulttuuriin ja urheiluun

Paikalliset edut aukeavat alla olevista otsikoista. Edun saat esittämällä edun OP-mobiilista tai etuun oikeuttavan tunnuksen pankkikortista. Jos sinulle ei ole vielä OP-mobiilia käytössäsi, lataa se sovelluskaupasta.

Laadukkaita kelloja, koruja, sormuksia, hopeaesineitä on saanut Kuopion keskustasta Puustjärveltä jo yli 120! Omistaja-asiakkaana saat -20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista.

Edun saat liikkeestä Puustjärven kello ja kulta (Puijonkatu 23, Kuopio) ja verkkokaupassa puustjarvi.fi alekoodilla "osuuspankki". 

 

-10% alennus omistaja-asiakkaalle terveyden ja hyvinvoinnin laitteista Leppävirran Apteekissa (esim. verenpainemittarit, korvakuumemittarit). Etu voimassa toistaiseksi.

Leppävirran apteekki, Leppävirrantie 26, www.leppavirranapteekki.fi

-20% etu omistaja-asiakkaalle normaalihintaisista keilaus- ja kylpylälipuista Hyvinvointi- ja liikuntakeskus Vesileppiksessä. Etu voimassa toistaiseksi.

Hyvinvointi- ja liikuntakeskus Vesileppis, Vokkolantie 1, Leppävirta, www.vesileppis.fi


Omistaja-asiakkaana saat henkilöauton kiiltopesun normaalin pesun hinnalla. Hinta normaalisti 34,90 euroa, omistaja-asiakkaalle alkaen 26,90 euroa. 

K2 Autopesu tarjoaa omistaja-asiakkaillemme edun henkilöauton kiiltopesusta 30.09.2019 saakka. Huom! Tässä pesulassa autot pestään aina käsin.

K2 Autopesu sijaitsee aivan Kuopion konttorin läheisyydessä, Kuopion Toriparkin K2-kerroksessa.  Pese nyt autosi näppärästi, esimerkiksi konttorikäynnin yhteydessä. 
Etu lunastettavissa pankkikortin omistaja-asiakas tunnisteella tai näyttämällä etu OP-mobiilista.
 

OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaille 10 euron etuhintaisia lippuja hyökkäyspäätyyn istumapaikoille pe 4.10 KalPa-Sport -otteluun Olvi Areenalle klo 18.30. 

Etuhintaiset liput ainoastaan Ticketmaster.fi-sivun etulinkistä.

 

 

10 € alennus peruslipusta: häikäisevä suurmusikaali Cabaret la 21.9. klo 18. 

Varaudu suuriin tunteisiin ja uskomattomiin tanssiesityksiin sekä musiikkiin, joka tempaa sinut mukaansa ja vie historian havinaan. Tämä on seikkailu, jolle haluat lähteä! Vieraileva tähti Kai Hyttinen.

Omistaja-asiakkaan etuhinta 38,50€ + toimitusmaksu alkaen 1€. Etuhintaiset liput ainoastaan lippu.fi-sivun etulinkistä. Tarjous koskee peruslippua (ovh. 48,50€ + toimitusmaksu alkaen 1€/lippu). Tarjous voimassa 1.-15.9. Lippuja on rajattu määrä.

Omistaja-asiakkaille ennakkolippu 15.9. mennessä ostettuna 10€ C3-katsomoon (norm. 19 €). 

Kuopio-Jyväskylä Battle Salibandykausi 2019/2020 starttaa lauantaina 21.9. Battle -hengessä, kun Welhojen liigajoukkueet ottavat mittaa Jyväskylän jengeistä Miesten ja Naisten Salibandyliigan otteluissa. Kyseessä on samalla Welhojen seurahistorian ensimmäinen ottelu Naisten Salibandyliigassa. Ottelutapahtuma järjestetään Kuopion Jäähallissa, jonka uudistetut tilat luovat tapahtumalle mitä mahtavimmat puitteet.

Ohjelma ja aikataulu: 
12:30 ovet avautuvat
13:30 Naisten salibandyliiga: Welhot - O2 Jyväskylä
17:00 Miesten salibandyliiga: Welhot - Happee
 

Etuhintaiset liput ainoastaan ennakkoon 15.9. mennessä ostettuna Ticketmasterin etulinkistä.