Tutustu paikallisiin omistaja-asiakasetuihin

Omistaja-asiakas, teitä on jo 80 000! Kiitos kun saamme olla elämässäsi mukana.

Omistaja-asiakkaanamme saat asioinnistasi OP-bonusta sekä etuja pankki- ja vakuutuspalveluistasi. Lisäksi valtakunnalliset ja paikalliset kumppanimme tarjoavat sinulle monipuolisia etuja. Tutustu etuihin alla olevista linkeistä.

OP-Mastercard kakkoskortiksi 

OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaille OP-Mastercard -kortti maksutta vuoden 2020 loppuun saakka toiseksi kortiksi päivittäispalvelupakettiin (sis. OP-verkkopalvelun, käyttötilin ja OP-Visa- tai OP-Visa Gold -kortin ja OP-Mastercard -kortin).

Päivittäispalvelupaketin hinta OP-Mastercardilla 4,95€/kk-10€/kk korttityypistä riippuen. Edun arvo  2€/kk eli maksimissaan 14 kuukaudeksi yhteensä 28 €. Etu on voimassa 1.10.-31.12.2019. Edun saaminen edellyttää luoton myötäjänä toimivan OP-Korttiyhtiö Oyj:n myönteistä luottopäätöstä.
 

Arvomme omistaja-asiakkaidemme kesken 1000 euron arvoisen lahjakortin unelmien toteuttamiseen 

Arvontaan osallistuvat kaikki 30.11.2019 mennessä liittyneet OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaat automaattisesti. Arvonta suoritetaan joulukuussa ja ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti sekä tiedotamme voittajasta tammikuussa 2020.

Paikalliset pohjoissavolaiset edut mm. kumppaniyrityksiin, tapahtumiin, kulttuuriin ja urheiluun

Paikalliset edut aukeavat alla olevista otsikoista. Edun saat esittämällä edun OP-mobiilista tai etuun oikeuttavan tunnuksen pankkikortista. Jos sinulle ei ole vielä OP-mobiilia käytössäsi, lataa se sovelluskaupasta.

Avioliittosimulaattori to 5.12. klo 19.00, Minna-näyttämö

Avioliittosimulaattori on hurja komedia aiheesta, saako maajussi pitää morsiamensa. Taustana suomalainen maaseutu juuri nyt.

Etuhintaiset liput omistaja-asiakkaille 23,50 € (peruslippu 33,50 €). Osta etuhintaiset liput viimeistään 17.11.

Piina la 7.12. klo 18.15, Maria-näyttämö

Piina on psykologinen kauhu-jännäri, jossa jännitys ja intensiteetti rakentuvat kerros kerrokselta kohti räjähtävää loppua.

Etusi: Kaksi yhden hinnalla 27,50 € (edun arvo 27,50 €). 

Vladimir Brylyakov - Time to Love 8.11.2019-12.1.2020

VB-valokuvakeskus tuo tuulahduksen Atlantin ilmaa Kuopioon. Venäläinen Vladimir Brylyakov on kuvannut Portugalin pääkaupunkia Lissabonia omalla erikoisella ja ainutlaatuisella tavallaan, yhdistelemällä kuvia ja luomalla uudenlaisia maisemia ja katuja hyödyntämällä elokuvien kameramiehen silmäänsä.

OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaat kaksi omistaja-asiakasta yhden hinnalla (norm. 8 €). Lippujen osto VB-keskuksen lippukassalta

to 5.12.2019 klo 19 Rajojen yli

Kuopion kaupunginorkesteri – Jaakko Kuusisto
Arttu Takalo, vibrafoni – Niko Kumpuvaara, harmonikka
Cecilia Damström: Tundo! (Suomen ensiesitys)

Itsenäisyyspäivän lähestyessä sukellamme kotimaisen musiikin moninaisuuteen. Konsertin avaa Cecilia Damströmin Tundo!, joka kommentoi vuoden 2015 pakolaiskriisiä. Vibrafonivirtuoosi ja säveltäjä Arttu Takalolta kuullaan kantaesityksenä kaksoiskonsertto harmonikalle ja vibrafonille. Konsertin päätteeksi orkesteri ja ylikapellimestari Jaakko Kuusisto jatkavat Sibeliuksen sinfonioiden sarjaa; tällä kertaa vuorossa on raikas, kansallisperinteestä jo irtiottoa tekevä ja tulevaisuuteen katsova kolmas sinfonia. Kaikille avoin taiteilijatapaaminen klo 18.30 Valohallissa (vapaa pääsy).

Etuliput omistaja-asiakkaille: 28 € permanto / 25 € parvet (norm. 33 / 27 €)

*********************************

ke 18.12.2019 klo 19 Joulu on ovella – koko perheen joulukonsertti

Kuopion kaupunginorkesteri – József Hárs, kapellimestari
Satu Sopanen – Tuomo Rannankari
Haapaniemen koulun 3. musiikkiluokan lapsikuoro

Tonttulassa lauletaan ja leikitään kaikille tuttuja talvi- ja joululauluja.TV:stä tutut lasten suosikit ja lastenmusiikin kokeneet ammattilaiset Satu Sopanen ja Tuomo Rannankari seuraavat Korvatunturin joulupuuhia koko perheen joulukonsertissa. Musiikki vie niin lapset kuin aikuisetkin joulun tunnelmaan. Mukaansatempaavien solistitonttujen lisäksi laululle antaa pontta myös Haapaniemen koulun 3. musiikkiluokan lapsikuoro, jonka on harjoittanut opettaja Marjut Rannankari.

Etuliput omistaja-asiakkaille: 13 € aikuiset / 8 € lapset alle 16v. / 36 € perhelippu sis. 2 aikuista ja 2 lasta TAI 1 aikuinen ja 3 lasta (norm. 16 / 11 / 48 €)

****************************

la 4.1.2020 klo 19 Iloinen 20-luku 

Kuopion kaupunginorkesteri
Jukka Perko, saksofoni ja kapellimestari
Ville Herrala, basso
Teppo Mäkynen, rummut
Kirmo Lintinen, piano  

Iloinen 20-luku kutsuu – aloita vuosi 2020 kanssamme Kuopion Musiikkikeskuksessa hilpeän nostalgisissa tunnelmissa! Kuopion kaupunginorkesteri ja saksofonisti Jukka Perko bändeineen toivottavat sinut tervetulleeksi aikamatkalle Charlie "Bird" Parkerin musiikin kulta-aikaan. Luvassa on niin klassikoita kuin harvinaisuuksiakin, joita ei ole aiemmin Suomessa kuultu. Musiikissa soi vapauden hurma ja rytminen ilotulitus, mutta myös lempeän romanttiset sävyt Parkerin 100-vuotisjuhlinnan säihkeessä. Juhlat käynnistyvät Ravintola Oodin kuohujuomilla ja cocktailtarjoiluilla.

Pukeudu seurueesi kanssa 1920-luvun tyyliin – paras asu palkitaan!

Etuliput OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaille: 23 € lippu / 52 € paketti sis. etkot ja lipun (norm. 25 € / 55 €)

*********************************

la 25.1.2020 klo 15 Pikku Papun musiikkisirkus

Blind Gut Company:
Inga Björn, ilma-akrobatia
Saana Peura, nuorallatanssi
Tuomas Vuorinen, jongleeraus ja esinemanipulaatio

Pikku Papun Orkesteri:
Heli Kajo – laulu, nokkahuilu ja kellopeli, Antti Kokkola – laulu, mandoliini ja xylofoni, Maiju Kopra – laulu, trumpetti ja xylofoni, Reetta Kuisma – laulu, kontrabasso, Sannis Sundström – laulu, viulu ja kellopeli sekä Sampo Sundström – laulu ja kitara

Pikku Papun Musiikkisirkus on sirkusryhmä Blind Gut Companyn ja lastenmusiikkia soittavan Pikku Papun Orkesterin esitys, jossa yhdistyvät ihastuttava lastenmusiikki, leikkisä nykysirkus ja kiehtova visuaalisuus.

Jos lähdet seuraamaan hahtuvaa, jonka kesätuuli nappaa takapihan voikukasta, voit päätyä seikkailulle mielikuvitusmaailmoihin. Ruohikon kätköistä löytyy salainen maailma täynnä elämää: laulavia kirvoja, aamu-unisia leppäkerttuja, nälkäisiä muurahaisia ja ihastuneita sammakoita. Kun katsot oikein tarkkaan, huomaat kantarellin kiertyvän karuselliksi ja oksan pätkän kohoavan veneen mastoksi.

Esityksessä kuullaan yksitoista Pikku Papun Orkesterin tuttua kappaletta, jotka saavat uuden muodon sirkusesiintyjien tulkitsemina. Lavalla nähdään musisointia, ilma-akrobatiaa, nuorallatanssia ja jongleerausta. Viulun, kellopelin, kitaran ja muiden soittimien lisäksi Musiikkisirkuksessa soivat muun muassa kattilat – myös yleisö pääsee mukaan laulamaan ja leikkimään!

Tapahtuma on osa Lasten ja nuorten Pakkaspäivien ohjelmatarjontaa.

Kesto 40 minuuttia.
Ikäsuositus: 2+

Etuliput OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaille 16 € permanto / 11 € parvet (norm. 20 / 15 €)

*********************************

to 9.4.2020 klo 19 Love Story

Kuopion kaupunginorkesteri
Jaakko Kuusisto, kapellimestari
Marjukka Tepponen, sopraano
Kevin Greenlaw, baritoni       
Aarno Cronvall, juontaja

Kuopiolaislähtöinen sopraano Marjukka Tepponen on yksi tämän hetken menestyvimpiä laulajiamme, ja tekee vahvaa uraa kansainvälisillä ooppera-areenoilla. Baritoni Kevin Greenlaw on esittänyt laajaa repertuaaria monissa maailman huipputaloissa. Nyt tämä oikean elämän aviopari tunnelmoi rakkaudesta ooppera- ja operettiaarioiden pyörteissä; luvassa on suurten tunteiden ilta, johon meidät juonnoillaan johdattelee aina tyylikäs ja asiantunteva Aarno Cronvall.

Etuliput OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaille 28 € permanto / 25 € parvet (norm. 33 / 27 €)

 

Etulippujen lunastus Kuopion Musiikkikeskus, Kuopion kaupunginteatteri, Kuopio Info, Sokos Kuopio ym. Lippupisteen myyntipisteet ja www.lippu.fi Konserttiohjelmisto, esiintyjät ja lisätietoja: www.kuopionkaupunginorkesteri.fi

WP 35-LRK pe 13.12.2019 Varkauden Kämärillä

Etusi: kaksi omistaja-asiakasta yhden hinnalla (liput 7 €). Liput ovelta.

La 14.12.2019 klo 17 Puijo Wolley - Liigaploki Pihtipudas Pohjantien koululla.

Etusi: kaksi omistaja-asiakasta yhden hinnalla peliin (lipun hinta 15 €), liput Pohjantien koulun ovelta.

 

OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaille 10 euron etuhintaisia lippuja hyökkäyspäätyyn istumapaikoille: 

La 4.1.2020 KalPa-Ilves -otteluun Olvi Areenalle klo 17.00. 

Etuhintaiset liput ainoastaan Ticketmaster.fi-sivun etulinkeistä.

 

 

IPK-TuTo Hockey pe 10.1.2020 klo 18.30 Iisalmen jäähallissa

Etusi: 2 € etu kaikista lipputyypeistä (omistaja-asiakkaan lipun hinta lipputyypistä riippuen 3 €-11 €). Etuhintaisten lippujen lunastus alla olevasta Ticketmasterin linkistä.

Pohjois-Savon Urheilugaala pe 24.1.2020 klo 19 Kuopion kaupunginteatterilla. Omistaja-asiakkaan etuna gaalamaksu 58 € (normaalihinta 68 €). Gaalamaksu sisältää alkumaljan, illan ohjelman, gaalaruokailun ja jälkiruokakahvit, kaksi juomalippua sekä naulakkopalvelut. Ovet avautuvat klo 18.15.

Seitsemättä kertaa alueen liikunta- ja urheiluväen yhteen kokoava gaala pidetään perjantaina 24.1. Kuopion kaupunginteatterilla. Illan aikana palkitaan mm. Pohjois-Savon vuoden urheilija, valmentaja ja joukkue sekä suuri joukko ansioituneita henkilöitä ja tahoja liikunnan maailmasta. 

Ilmoittautuminen ja maksut Pohjois-Savon Liikunnan verkkosivujen kautta www.pohjois-savonliikunta.fi/urheilugaala

Omistaja-asiakkaan etu IN-Teatterin Lokki-näytökseen su 2.2.2020 klo 13.00. Omistaja-asiakkaille 5 euron alennus kaikkien lipputyyppien lipuista: liput 18 €, 15€ eläkeläiset ja 10 € opiskelijat, varusmiehet ja erityisryhmät (normaalisti 22 €, 20 € eläkeläiset ja ryhmät (min 20 hlöä), 15 € opiskelijat, varusmiehet ja erityisryhmät).

Lokki-näytös on iloisen tumma komedia ja moderni tulkinta Anton Tšehovinrakastetusta klassikosta, joka kertoo siitä kaikkein vaikeimmasta ja vaarallisimmasta, rakkaudesta. Lippujen myynti www.lipputoimisto.fi, Iisalmen kulttuurikeskus, Prisma Iisalmi, K-Citymarket Iisalmi ja ovelta tunti ennen esitystä. 

Laadukkaita kelloja, koruja, sormuksia, hopeaesineitä on saanut Kuopion keskustasta Puustjärveltä jo yli 120! Omistaja-asiakkaana saat -20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista.

Edun saat liikkeestä Puustjärven kello ja kulta (Puijonkatu 23, Kuopio) ja verkkokaupassa puustjarvi.fi alekoodilla "osuuspankki". 

 

-10% alennus omistaja-asiakkaalle terveyden ja hyvinvoinnin laitteista Leppävirran Apteekissa (esim. verenpainemittarit, korvakuumemittarit). Etu voimassa toistaiseksi.

Leppävirran apteekki, Leppävirrantie 26, www.leppavirranapteekki.fi