Tutustu paikallisiin omistaja-asiakasetuihin

Omistaja-asiakas, teitä on jo 82 000! Kiitos kun saamme olla elämässäsi mukana.

Omistaja-asiakkaanamme saat asioinnistasi OP-bonusta sekä etuja pankki- ja vakuutuspalveluistasi. Lisäksi valtakunnalliset ja paikalliset kumppanimme tarjoavat sinulle monipuolisia etuja. Tutustu etuihin alla olevista linkeistä.

Paikalliset pohjoissavolaiset edut mm. kumppaniyrityksiin, tapahtumiin, kulttuuriin ja urheiluun

Paikalliset edut aukeavat alla olevista otsikoista. Edun saat esittämällä edun OP-mobiilista tai etuun oikeuttavan tunnuksen pankkikortista. Jos sinulle ei ole vielä OP-mobiilia käytössäsi, lataa se sovelluskaupasta.

to 13.2.2020 klo 19 Tami Pohjola

Kuopion kaupunginorkesteri
Jaakko Kuusisto, kapellimestari
Tami Pohjola, viulu

Klo 18.30 Valohalli Taiteilijatapaaminen

Bohuslav Martinů: Lidicen muistolle

Dmitri Šostakovitš: Viulukonsertto nro 1 a-molli op. 77
Jean Sibelius: Sinfonia nro 4 a-molli op. 63

Kuopion viulukilpailut 2015 loistokkaasti voittanut Tami Pohjola tekee odotetun paluun Kuopion kaupunginorkesterin eteen. Ylikapellimestari Jaakko Kuusisto odottaa tätä kohtaamista erityisellä innolla; hänellä oli kunnia tuomariston puheenjohtajana ojentaa Tamille ensimmäinen palkinto viisi vuotta sitten. Tamin upeaa viulismia kontrastoi tässä konsertissa varsin syvissä vesissä liikkuva ohjelmisto. Martinun alkusoittoteos muistelee yhtä toisen maailmansodan käsittämättömimmistä hirmuteoista koskettavalla tavalla. Sibelius on neljännessä sinfoniassaan vakavimmillaan; ahdistus purkautuu teoksen kolmannessa osassa yhteen vaikuttavimmista hetkistä säveltäjän koko tuotannossa.

Etuliput OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaille: 28 € permanto / 25 € parvet (norm. 33 / 27 €)

*********************************

to 9.4.2020 klo 19 Love Story

Kuopion kaupunginorkesteri
Jaakko Kuusisto, kapellimestari
Marjukka Tepponen, sopraano
Kevin Greenlaw, baritoni       
Aarno Cronvall, juontaja

Kuopiolaislähtöinen sopraano Marjukka Tepponen on yksi tämän hetken menestyvimpiä laulajiamme, ja tekee vahvaa uraa kansainvälisillä ooppera-areenoilla. Baritoni Kevin Greenlaw on esittänyt laajaa repertuaaria monissa maailman huipputaloissa. Nyt tämä oikean elämän aviopari tunnelmoi rakkaudesta ooppera- ja operettiaarioiden pyörteissä; luvassa on suurten tunteiden ilta, johon meidät juonnoillaan johdattelee aina tyylikäs ja asiantunteva Aarno Cronvall.

Etuliput OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaille 28 € permanto / 25 € parvet (norm. 33 / 27 €)


Etulippujen lunastus Kuopion Musiikkikeskus, Kuopion kaupunginteatteri, Kuopio Info, Sokos Kuopio ym. Lippupisteen myyntipisteet ja www.lippu.fi Konserttiohjelmisto, esiintyjät ja lisätietoja: www.kuopionkaupunginorkesteri.fi


Omistaja-asiakkaana saat K2 Autopesun kovavahauksen pikipesulla -15 % etuhintaan (norm. henkilöauto 140 € ja maasturi / tila-auto 160 €). Etu on voimassa 31.3. saakka.

K2 Autopesu sijaitsee aivan Kuopion konttorin läheisyydessä, Kuopion Toriparkin K2-kerroksessa. Pese nyt autosi näppärästi, esimerkiksi konttorikäynnin yhteydessä. Tässä pesulassa autot pestään aina käsin.

Etu lunastettavissa pankkikortin omistaja-asiakas tunnisteella tai näyttämällä etu OP-mobiilista.
 

Guy Nader ja Maria Campos - SET OF SETS (Espanja): pe 12.6.2020 ja la 13.6.2020 klo 21

Kaksi etuhintaista näytöstä: 12.6.2020 ja 13.6.2020 klo 21, Kuopion kaupunginteatteri, Minna-näyttämö.

Luonnon kiertokulusta ja elämän periksiantamattomuudesta inspiraationsa saanut Set of Sets herkistää havainnoimaan ajan käsitettä. Jatkuvalle liikkeelle rakentuva teos näyttää ajan, muistot ja eletyt kokemukset sarjana loputtomia mahdollisuuksia, ja vie fyysisyydessään Guy Naderin ja Maria Camposin luotsaaman ryhmän tanssijat äärirajoille. Painovoimaa uhmaavien esiintyjien tarkkaan yhteistyöhön luottava teos synnyttää jatkuvassa muutoksessa olevan verkon, jossa liike ei hellitä hetkeksikään. Set of Sets sai arvostetun “Premios de la Crítica de las Artes Escèniquas 2018 -palkinnon sekä parhaasta koreografiasta että esityksestä.

Kesto 60 min. Ei väliaikaa.

Lipun etuhinta omistaja-asiakkaille 33,50 € sis. palvelumaksun (norm. 56 €). Etulippujen lunastus: Lippupisteen myyntipisteet ja www.lippu.fi, Kuopion Musiikkikeskus ja Kuopion kaupunginteatteri.

Kuopion kaupunginorkesteri
Jaakko Kuusisto, kapellimestari

Oopperatähti Karita Mattila on menestyksekkään uransa aikana esiintynyt maailman merkittävimmissä konserttitaloissa ja oopperaproduktioissa. Rakastettu laulajatar on edelleen yksi kysytyimmistä dramaattisista sopraanoista maailmassa. Syyskuussa 2020 Karita Mattila esiintyy kahdessa konsertissa Kuopion Musiikkikeskuksessa. Kuopion kaupunginorkesterin kanssa hän tulkitsee Jean Sibeliuksen rakastettuja yksinlauluja. Konsertin johtaa ylikapellimestari Jaakko Kuusisto, joka myös laatii lauluihin uudet orkesterisovitukset.

Tänä vuonna 60-vuotisjuhliaan viettävän Karita Mattilan ikoninen ura käynnistyi lähes 40 vuotta sitten voitetuista Lappeenrannan ja Cardiffin laulukilpailuista. Karita Mattilan häikäisevä karisma ja voimakas lavailmaisu etsivät vertaistaan.

Etuliput OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaille 41,50 € (norm. 57,50 / 46,50 €).

 

Etulippujen lunastus Kuopion Musiikkikeskus, Kuopion kaupunginteatteri, Kuopio Info, Sokos Kuopio ym. Lippupisteen myyntipisteet ja www.lippu.fi Konserttiohjelmisto, esiintyjät ja lisätietoja: www.kuopionkaupunginorkesteri.fi

-20% etu omistaja-asiakkaalle normaalihintaisista keilaus- ja kylpylälipuista Hyvinvointi- ja liikuntakeskus Vesileppiksessä. Etu voimassa toistaiseksi.

Hyvinvointi- ja liikuntakeskus Vesileppis, Vokkolantie 1, Leppävirta, www.vesileppis.fi

-10% alennus omistaja-asiakkaalle terveyden ja hyvinvoinnin laitteista Leppävirran Apteekissa (esim. verenpainemittarit, korvakuumemittarit). Etu voimassa toistaiseksi.

Leppävirran apteekki, Leppävirrantie 26, www.leppavirranapteekki.fi