Tutustu paikallisiin omistaja-asiakasetuihin

Omistaja-asiakkaanamme saat asioinnistasi OP-bonusta sekä etuja pankki- ja vakuutuspalveluistasi. Lisäksi valtakunnalliset ja paikalliset kumppanimme tarjoavat sinulle monipuolisia etuja.

 

Tutustu paikallisten kumppaneiden tarjoamiin loistoetuihin

Paikalliset pohjoissavolaiset edut kumppaniyrityksiin, tapahtumiin, kulttuuriin ja urheiluun aukeavat alla olevista otsikoista. 

Edun saat esittämällä edun OP-mobiilista tai etuun oikeuttavan tunnuksen pankkikortista. Jos sinulla ei ole vielä OP-mobiilia käytössäsi, lataa se sovelluskaupasta.

Koronapandemiasta johtuen omistaja-asiakkaiden etuihin voi tulla muutoksia. Esimerkiksi ottelu- ja konserttitapahtumien ajankohdat voivat muuttua viranomaisten antamien kokoontumisrajoitusten vuoksi. 

Omistaja-asiakkaille etuhintaiset liput; 30 €/lippu OP Pohjois-Savon nimikkoesitykseen Andonis Foniadakis Company, Salema Revisited, ke 10.11. ja to 11.11. klo 19.00 Kuopion kaupunginteatterissa. Lipun normaalihinta 50 € (edun arvo 20 €). Lipun hintaan lisätään toimitus- ja palvelumaksu 3,50 €.

Liput voi ostaa OP-mobiilin kautta.

Omistaja-asiakkaille ilmainen sisäänpääsy naisten Kansallisen liigan peliin KuPS - TiPS lauantaina 9.10. klo 16.30.

OP Pohjois-Savo on otteluisäntä kauden päätösottelussa KuPS - TiPS lauantaina 9.10. klo 16.30. Tule katsomaan KuPS naisten mestaruushuumaa keskuskentälle - tarjoamme omistaja-asiakkaillemme ilmaisen sisäänpääsyn otteluun. Ilmaisen sisäänpääsyn saa näyttämällä lippukassalla etua OP-mobiilista.

OP Pohjois-Savon otteluisännöimässä pelissä KalPa - TPS perjantaina 8.10. omistaja-asiakkaille tarjolla istumapaikkalippu hintaan 10 € (edun arvo 10 €). Liput voi ostaa oheisen linkin kautta.

Huippuetu omistaja-asiakkaille: 15 euron alennus Minnan taivas -oopperan lipun hinnasta OP Pohjois-Savon isännöimään esitykseen la 8.1.2022.

OP Pohjois-Savo toimii Minnan taivas -oopperaillan isäntänä lauantaina 8.1.2022 ja tarjoaa omistaja-asiakkailleen huippuedun. Omistaja-asiakkaat saavat 15 euron alennuksen Minnan taivas -oopperan lipun hinnasta pankin isännöimään esitykseen la 8.1.2022 Kuopion Musiikkikeskuksessa. Jukka Linkolan musiikki ja Veera Airaksen teksti hurvittelevat Minna Canthin elämäntarinan inspiroimana. Vauhdikas ja komediallinen Minnan taivas -ooppera vie matkalle Kanttilasta kohti ikuista vapautta.

Edun saa kaikkiin lipputyyppeihin:

  • perus: 36,50 e (norm. 51,5 e)
  • eläkeläiset: 33,50 e (norm. 48,5 e)
  • lapset, varusmiehet, työttömät: 11,50 e (norm. 27,5 e)
  • hintoihin lisätään toimitusmaksu

1 etuhintainen lippu/omistaja-asiakas. Etu koskee vain la 8.1.2022 esityksen lippuja.


Oopperaillan ruokailun tiedustelut ja varaukset Kanrestan ravintola Oodiin: ravintolapalvelutkuopio@kanresta.fi tai 045 187 4060
 

Intersport Kuopio on paikallinen perheyritys. Intersport Kuopio tarjoaa omistaja-asiakkaille - 10% alennuksen vaatteista ja jalkineista 31.12. saakka. Etu koskee myös tarjoushintoja.

Etu ei koske seurakauppaa, Viheltäen menee -kampanjaa, eikä poistotuotteita. 

Etu on lunastettavissa OP-mobiilissa tai pankkikortin omistaja-asiakas -merkinnällä. Edun voi lunastaa Intersport Kuopion myymälässä.

Lisäksi edun voi käyttää verkkokaupan Click & Collect -palvelulla, kun tuotteet tilaa Intersport Kuopion valikoimasta. Click & Collect -palvelulla edun saa hyödynnettyä, kun noutaa tuotteen ja maksaa sen Intersport Kuopion myymälään.

Vuodesta 2006 Iisalmessa toiminut Tiinan Treenipalvelut on paikka, jossa tunnet olosi kotoisaksi. Lämminhenkinen kompakti kuntokeskus toivottaa sinut tervetulleeksi, olit sitten tulossa rauhalliseen joogaan tai purkamaan energiaa nyrkkeilysäkkiin. Tiinan treenipalvelut tarjoaa OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaille useita etuja palveluihinsa.

Etusi:

  • Vuosikortti 50,00 € / kk, 12 kk:n sopimus. + 1 kk veloituksetta (norm. 50 € / kk)
  • Personal Trainer-palvelupaketit 6 kk ja 12 kk vuosikorttiin + 2 kk veloituksetta (norm. alkaen 450 € / paketti)
  • 10 kerran kortti 70,00 € + 2 käyntikertaa veloituksetta (norm. 70 €)
  • 20 kerran kortti 130,00 € + 4 käyntikertaa veloituksetta (norm. 130 €)

Etu voimassa 31.12.2021 saakka.

Edun lunastus OP-mobiilissa tai pankkikortin tunnisteella.

-20% etu omistaja-asiakkaalle normaalihintaisista keilaus- ja kylpylälipuista Hyvinvointi- ja liikuntakeskus Vesileppiksessä. Etu voimassa toistaiseksi.

Hyvinvointi- ja liikuntakeskus Vesileppis, Vokkolantie 1, Leppävirta, www.vesileppis.fi

-10% alennus omistaja-asiakkaalle terveyden ja hyvinvoinnin laitteista Leppävirran Apteekissa (esim. verenpainemittarit, korvakuumemittarit). Etu voimassa toistaiseksi.

Leppävirran apteekki, Leppävirrantie 26, www.leppavirranapteekki.fi