Hippo-liikuntakoulut liikuttavat lapsia ja perheitä

Hippo Street Tennis, Hippo-suunnistuskoulut, KuPS ry:n Hippo Perheliiga ja Puijo Wolleyn Hippo-lentisliikkari - tule mukaan liikkumaan!

Hippo Street Tennis -tapahtuma 27.4. klo 9.30-14.00 Kuopion Tennishallissa

Kuopion Tennisseuran järjestämässä Hippo Street Tennis/avoimet ovet -tapahtumassa pääset testaamaan tenniksen saloja Kuopion Tennishallilla (Pitkälahdentie 8). Koko perheen ilmainen tennistapahtuma, jossa pääset kokeilemaan tennistä erilaisilla toimintapisteillä ohjaajien opastamana. Mahdollisuus nähdä KTS tenniskoulun ja juniorivalmennusta paikan päällä. Tule tapaamaan Henri-Hippoa ja haasta hänet tennismatsiin!

Hippo-suunnistuskoulu starttaa Kuopiossa 6.5.

Kuopion Suunnistajien HIPPO-suunnistuskoulu kokoontuu Kuopiossa maanantaisin 6.5.2024 alkaen ja jatkuu heinäkuun tauon jälkeen syyskuun loppupuolelle saakka. Ilmoittautuminen suunnistuskouluun on auennut Suomisportissa oheisesta HIPPO-suunnistuskouluryhmälinkistä.  Mukaan ilmoittautumalla saat tarkempia lisätietoja suunnistuskoulun ajoista ja paikoista. HIPPO- suunnistuskoulumaksu on 80 €/ lapsi tai nuori ja 60 € muilta sisaruksilta. Suunnistuskouluun voi käydä tutustumassa 1-2 kertaa maksutta.  

Tutustu Hippo-suunnistuskouluun

Hippo Perheliiga

OP Hippo Perheliiga on KuPS ry:n toimintamuoto, jossa 2-4-vuotias lapsi saa yhdessä äitinsä, isänsä, ukkinsa, mumminsa, sisarustensa tai vaikka kumminsa kanssa tutustua omaan liikkuvaan kehoonsa - ja totta kai suureen intohimoomme, palloon. Perheliiga tarjoaa myös vanhemmille mahdollisuuden mukavaan liikuntahetkeen parhaassa mahdollisessa seurassa, oman lapsen/omien lastensa kanssa. 

Tutustu KuPSin perheliigaan ja ilmoittaudu mukaan liikkumaan yhdessä koko perheen voimin

Hippo-lentisliikkari Kuopiossa 

Hippo-lentisliikkari starttaa iloisen harjoituskauden ma 28.8. klo 17.30-18.30 Neulamäen koululla.
OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaat saavat 10 euron alennuksen Hippo-lentisliikkarin kausimaksuista (85 e/syyskausi ja 85 e/kevätkausi), alennuksen saat näyttämällä edun OP-mobiilistasi.

Lue lisää Hippo-lentisliikkarista Puijo Wolleyn kotisivuilta ja tule mukaan iloiseen joukkoon!

Hippo-kisat kesällä 2024

  • ti 11.6. Hippo-juoksut Leppävirralla
  • ti 20.8. Hippo-kisat Iisalmessa
  • ke 21.8. Hippo-kisat Kuopiossa
  • Tulossa kisat myös Suonenjoelle ja Varkauteen

Hippo-yhteistyö urheiluseurojen kanssa on osa pankin vastuullisuustyötä ja -ohjelmaa. Sen tavoitteena on mahdollistaa mahdollisimman monelle pohjoissavolaiselle lapselle ja nuorelle vapaa-ajan harrastus sekä tukea lasten liikkumista myös erilaisten matalan kynnyksen liikuntatapahtumien kautta. Tämän päivän teko, huomisen hymy.