Hippo-kisat kesällä 2024

Kesällä liikutaan Hippo-kisoissa viidellä paikkakunnalla. Elokuun kisoihin ilmoittautuminen käynnistyy elokuun alussa.

Hippo-kisat kesällä 2024

  • ti 20.8. Hippo-kisat Iisalmessa, yhteistyössä Iisalmen Visan yleisurheilujaoston kanssa.
  • ke 21.8. Hippo-kisat Kuopiossa, yhteistyössä Kuopion Reippaan kanssa.
  • ti 27.8. Hippo-juoksut Suonenjoella, yhteistyössä Iisveden Kirin kanssa.
  • ke 28.8. Hippo-kisat Varkaudessa, yhteistyössä Varkauden Kenttä-Veikkojen kanssa.
  • 11.6. järjestettiin Hippo-juoksut Leppävirralla, yhteistyössä Leppävirran Virin kanssa - kiitos kaikille osallistuneille!

Ilmoittautuminen Hippo-kisoihin käynnistyy elokuun alussa.

KalPan Pihapelit Kuopiossa 25.7. asti

OP Pohjois-Savo on mukana mahdollistamassa Juniori-KalPan Pihapelejä Kuopiossa. KalPan pihapelit ovat avoimet liikuntaharjoitukset, jonne kaikki 7-11 -vuotiaat lapset ovat tervetulleita liikkumaan, leikkimään ja harrastamaan. Pihapeleissä pelataan monipuolisesti erilaisia pallopelejä ja harjoitellaan motorisia taitoja, sekä yhdessä toimimista ja kaveritaitoja. Ohjaajina pihapeleissä toimivat Juniori-KalPan koulutetut ohjaajat.

Lue lisää Pihapeleistä ja ilmoittaudu mukaan

KuPS Hippo Perheliigan syyskausi starttaa 7.8./8.8.

OP Hippo Perheliiga on KuPS ry:n toimintamuoto, jossa 2-4-vuotias lapsi saa yhdessä äitinsä, isänsä, ukkinsa, mumminsa, sisarustensa tai vaikka kumminsa kanssa tutustua omaan liikkuvaan kehoonsa - ja totta kai suureen intohimoomme, palloon. Perheliiga tarjoaa myös vanhemmille mahdollisuuden mukavaan liikuntahetkeen parhaassa mahdollisessa seurassa, oman lapsen/omien lastensa kanssa. 

Perheliigan syyskausi 2024 alkaa 7. - 8.8. Keskuskentällä ja jatkuu aina lokakuun alkupuolelle, Tervetuloa mukaan⚽. Tutustu KuPSin perheliigaan ja ilmoittaudu mukaan liikkumaan yhdessä koko perheen voimin

Hippo-lentisliikkari käynnistyy 6.9.2024

Puijo Wolleyn Hippo-lentisliikkari on tarkoitettu 4–6-vuotiaille lapsille. Mukaan tarvitsee vain iloa, innostusta ja sisäliikuntavarusteet.  Hippo-lentisliikkarissa liikutaan, leikitään ja harjoitellaan perusliikunnan taitoja monipuolisesti, lajiamme unohtamatta. Vanhempi tai läheinen voi olla myös mukana liikkumassa. Hippo-lehtisliikkari kokoontuu perjantaisin klo 16.30–17.30 Neulamäen koululla. Syyskausi 6.9.-13.12.2024 ja kevätkausi 10.1.-25.4.2025 (koulujen lomaviikoilla ei ole treenejä).

Ryhmään ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään kolmen ilmaisen tutustumiskäynnin jälkeen. Lapsi liittyy samalla seuran jäseneksi. 

Kausimaksu on syyskausi 85 € ja kevätkausi 85 €. OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaille kausimaksusta -10 € alennus. Omistaja-asiakkuus pitää esittää seuran toimistolle etukäteen. Jäsenmaksu kaudella 2024–2025 on 30 € (jäsenmaksun suuruus vahvistetaan seuran syyskokouksessa).

Tervetuloa tutustumaan lentopalloiluun! Lisätietoja Puijo Wolleyn kotisivuilta

Hippo-yhteistyö urheiluseurojen kanssa on osa pankin vastuullisuustyötä ja -ohjelmaa. Sen tavoitteena on mahdollistaa mahdollisimman monelle pohjoissavolaiselle lapselle ja nuorelle vapaa-ajan harrastus sekä tukea lasten liikkumista myös erilaisten matalan kynnyksen liikuntatapahtumien kautta. Tämän päivän teko, huomisen hymy.