Kuopion konttori kesällä 2023

Tervetuloa asioimaan

OP Pohjois-Savo on täyden palvelun pankki, joka kuuluu suomalaiseen OP Ryhmään ja on yksi sen suurimmista pankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Pankin virallinen nimi on Pohjois-Savon Osuuspankki.

  • Monipuoliset pankki- ja vakuutuspalvelut henkilö- sekä yritys- ja yhteisöasiakkaille.
  • Kattava palveluverkosto: 6 konttoria sekä verkko- ja puhelinpalvelut.
  • Palkitsemme omistaja-asiakkaita OP-bonuksilla sekä paikallisilla ja valtakunnallisilla eduilla.

Palvelemme pankki- ja vakuutusasiakkaita kuudesssa konttorissa; Iisalmessa, Kuopiossa, Leppävirralla, Nilsiässä, Suonenjoella ja Varkaudessa.

Asiakkaidemme käytettävissä ovat kattavat verkko- ja puhelinpalvelut. Verkkopankki palvelee osoitteessa www.op.fi ja OP-mobiilipalvelu on asiakkaiden saatavilla älypuhelimissa ja tableteissa. Löydät meidät myös facebookista, osoitteesta www.facebook.com/OP.pohjoissavo sekä instagramista @op_pohjoissavo.

Hoidamme yksilöllisemmin asiakkaidemme pankki- ja vakuutuspalvelut

Tarjoamme kattavan valikoiman pankki-, sijoitus- ja vakuutuspalveluja sekä henkilö- että yritys- ja yhteisöasiakkaille. Tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaisia tuotteita ja palveluita jokaiseen elämäntilanteeseen; perinteisistä pankkipalveluista erilaisiin vakuutus- ja sijoitustuotteisiin, vaativiin varallisuudenhoitopalveluihin sekä lainoihin, lainopillisiin palveluihin ja OP-Kodin kiinteistönvälityspalveluihin. Henkilökuntamme kehittää jatkuvasti ja määrätietoisesti ammattitaitoaan ja osaamistaan.

Pankkimme paikallisuuden ydin on omistaja-asiakkuus. Sen ansioista toimimme aina oman toimialueemme hyväksi kehittämällä omistaja-asiakkaiden, asiakkaiden ja toimintaympäristön taloudellista menestystä ja hyvinvointia. Pankillamme on yli 83 000 omistaja-asiakasta. Palkitsemme heitä pankkiasioinnin keskittämisestä OP-bonuksilla ja muilla eduilla.

Asiointi asiantuntijoidemme kanssa onnistuu missä ja milloin vaan

Voit asioida meidän kanssa niin verkossa, puhelimessa kuin paikanpäällä konttorissa.

Tutustu pankkimme palveluihin ja asiantuntijoihin >

Lähetä viesti

Voit kysyä pankki- ja vakuutusasioistasi turvallisesti verkkoviestillä, kun kirjaudut sisään op.fi-palveluun tai OP-mobiiliin. 

Lähetä viesti >

Lähetä sähköposti salattuna

Jos sinulla ei ole tunnuksia OP:n palveluihin, voit lähettää meille myös sähköpostia. Pankin sähköpostiosoite on pohjois-savo@op.fi ja asiantuntijoiden osoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@op.fi. Muista lähettää luottamuksellista tietoa, kuten henkilötunnus, sisältävä sähköposti aina turvallisesti salattuna.

Lähetä salattu sähköposti >