Kuopion konttori talvi

Tervetuloa asioimaan

OP Pohjois-Savo on täyden palvelun pankki, joka kuuluu suomalaiseen OP Ryhmään ja on yksi sen suurimmista pankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Pankin virallinen nimi on Pohjois-Savon Osuuspankki.

  • Monipuoliset pankki- ja vakuutuspalvelut henkilö- sekä yritys- ja yhteisöasiakkaille.
  • Kattava palveluverkosto: 7 konttoria, 2 palvelupistettä sekä verkko- ja puhelinpalvelut.
  • Palkitsemme omistaja-asiakkaita OP-bonuksilla sekä paikallisilla ja valtakunnallisilla eduilla.

Palvelemme pankki- ja vakuutusasiakkaita seitsemässä konttorissa; Iisalmessa, Kuopiossa, Leppävirralla, Nilsiässä, Siilinjärvellä, Suonenjoella ja Varkaudessa sekä palvelupisteissämme Juankoskella ja Varpaisjärvellä.

Asiakkaidemme käytettävissä ovat kattavat verkko- ja puhelinpalvelut. Verkkopankki palvelee osoitteessa www.op.fi ja OP-mobiilipalvelu on asiakkaiden saatavilla älypuhelimissa ja tablet-tietokoneissa. Löydät meidät myös facebookista, osoitteesta www.facebook.com/OP.pohjoissavo

Hoidamme yhä yksilöllisemmin asiakkaidemme pankki- ja vakuutuspalvelut

Tarjoamme kattavan valikoiman pankki-, sijoitus- ja vakuutuspalveluja sekä henkilö- että yritys- ja yhteisöasiakkaille. Tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaisia tuotteita ja palveluita jokaiseen elämäntilanteeseen; perinteisistä pankkipalveluista erilaisiin vakuutus- ja sijoitustuotteisiin, vaativiin varallisuudenhoitopalveluihin sekä lainoihin, lainopillisiin palveluihin ja OP-Kiinteistökeskuksen palveluihin. Henkilökuntamme kehittää jatkuvasti ja määrätietoisesti ammattitaitoaan ja osaamistaan.

Pankkimme paikallisuuden ydin on omistaja-asiakkuus. Sen ansioista toimimme aina oman toimialueemme hyväksi kehittämällä omistaja-asiakkaiden, asiakkaiden ja toimintaympäristön taloudellista menestystä ja hyvinvointia. Pankillamme on yli 82  000 omistaja-asiakasta. Palkitsemme heitä pankkiasioinnin keskittämisestä OP-bonuksilla ja muilla eduilla.