Kesäduuni OP:n piikkiin

OP Rantasalmi tarjoaa Kesäduunin 21 nuorelle OP:n piikkiin – kesätyöhaku on käynnissä 18.3.-18.4.2019

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. OP Rantasalmi on etsinyt helmikuun aikana yhdistyksiä, jotka ovat kiinnostuneita tulevana kesänä tarjoamaan 15–17-vuotiaille nuorille kesätyön. Rantasalmen OP on nyt valinnut tuen saavat yhdistykset ja ollut yhteydessä kaikkiin tukea hakeneisiin. Nuorten kesätyöhaku alkaa 18. maaliskuuta ja jatkuu 18. huhtikuuta saakka.

Nuoria kannustetaan hakemaan Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kesätyöpaikkoja suoraan yhdistyksiltä. Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15-17-vuotias nuori. Kesätyöt sijoittuvat kesälomakauteen. Kesätyön pituus on kaksi viikkoa.

Nuori, hae kesätyöpaikkoja 18. huhtikuuta mennessä. Ohjeet ja kesäduunipaikat löydät tämän linkin kautta.

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä vastaa työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, ja työllistäessään nuoren, yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita. Rantasalmen Osuuspankki lahjoittaa yhdistyksille nuoren palkan.

Valtakunnallisesti OP tarjoaa kesällä 2019 yhteensä yli 1700 kesätyöpaikkaa 15-17-vuotialle nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Yhteensä lahjoitussumma nousee lähes 700 000 euroon. Kyseessä on kuudes kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja alkoi vuonna 2014, kun OP Lounaismaa ja OP Valkeakoski haastoivat muut osuuspankit mukaan palkkaamaan nuoria kesätöihin.