OP Rantasalmi kuva

Tervetuloa asioimaan

OP Rantasalmi (viralliselta nimeltään Rantasalmen Osuuspankki) on vakavarainen OP Ryhmään kuuluva pankki ja toimialueen johtava pankki. Olemme lähellä asiakasta - pankillamme on yksi toimipiste Rantasalmella sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Saat pankistamme kaikki finanssipalvelut:

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • luotot ja lainat eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • OP Koti Itä-Suomi Oy LKV:n tarjoamat kiinteistönvälityspalvelut
  • lakipalvelut perhettä ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • yksilöllistä varallisuudenhoitoa OP Privatessa
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.


Palkitsemme asiakkaitamme

OP Rantasalmi on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten.

Tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Vuonna 2020 omistaja-asiakkaillemme kertyi OP-bonuksia 471.200 euroa, joilla maksettiin esimerkiksi pankin palvelumaksuja ja vakuutusmaksuja.

Vuoden 2020 lopussa pankillamme oli yhteensä 8.210 asiakasta. Omistaja-asiakkaita oli 4.590. Asiakkaita palvelemme 11 finanssialan ammattilaisen voimin.

Toimimme vakaalla perustalla

Toimintaamme ohjaa vakaa arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus, yhdessä menestyminen ja uudistumistahto. Perustehtävämme on vahvan vakavaraisuutemme ja tehokkuutemme avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme.

Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessamme elinvoimaisen toimialueemme kehittämiseen.

Keskellä kaunista järvimaisemaa Itä-Suomessa

Rantasalmi on lomailuseutua, loma-asuntoja on lähes 2 400. Kunnan pinta-alasta on n. 40 % vettä. Tästä syystä ja monien lomanviettopaikkojen ansioista Rantasalmen väkiluku, n. 3 300, kaksin- tai jopa kolminkertaistuu kesä-heinäkuussa.