Ryhmä lapsia

Sponsorointikumppanuus

Jos yhteistyö kanssamme kiinnostaa, tiedot ja hakemuslinkin löydät tältä sivulta.

Suomenselän Osuuspankki on mukana monella tavalla tukemassa oman toimialueensa, sen yhteisöjen ja ihmisten parempaa arkea ja tulevaisuutta. Tästä esimerkkeinä ovat lasten ja nuorten liikunnan ja kulttuurin sponsorointi sekä nuorten taloustaitojen lisäämiseen liittyvät toimet. Toimialueemme kattaa Haapajärven, Haapaveden, Kannuksen, Oulaisten, Pyhäjärven, Kärsämäen, Merijärven ja Reisjärven.

Sponsoroinnin haku on nyt avoinna

Käsittelemme saapuneita hakemuksia neljännesvuosittain (tammi-huhti-heinä-lokakuussa). Pyydämme tarvittaessa lisätietoja. Vastaanotamme kaikki yhteistyö- ja kumppanuuspyynnöt vain oheisen hakemuslinkin kautta. 

Haluamme tukea oman alueemme yhdistyksiä tai seuroja ja niiden toimintaedellytyksiä uudenlaisen yhteistyön kautta. Uudistamme yhteisöllistä toimintaamme, jolla haluamme varmistaa hakemusten tasapuolisen käsittelyn. Sponsorointitukea voi hakea täyttämällä ao. sähköisen kyselyn. 

  1. Lähtökohtaisesti toivomme hakemuksia toimialueemme urheiluseuroilta, yhdistyksiltä tai muilta tapahtumien järjestäjiltä. 
  2. Tapauskohtaisesti tuemme myös SM-tason yksilöurheilijoita, jotka edustavat toimialueemme seuraa tai asuvat toimialueellamme. 
  3. Lisäksi olemme linjanneet, että emme ole mukana valtakunnallisissa tapahtumissa. Valtakunnallisiin hankkeisiin osallistumme osana OP Ryhmää.
  4. Kohdistamme tukemme pääasiallisesti yhteistyökumppanuuksiimme, jonka vuoksi teemme yksittäisiä tavara- tai arpajaispalkintolahjoituksia ja paikallisia kannatusilmoituksia ainoastaan mahdollisuuksien mukaan.

On tärkeää, että tutustut tarkasti linkin takaa löytyvään ohjeistukseen. Täytä hakemus huolellisesti. Kiitos Yhteistyöstä!

Tervetuloa rakentamaan yhdessä parempaa tulevaisuutta! Kerromme mielellämme lisää Suomenselän Osuuspankin sponsoroinnin periaatteistamme. Olethan yhteydessä markkinointi.suomenselan(a)op.fi saadaksesi lisätietoja.