Ryhmä lapsia

Sponsorointi ja tukeminen

Suomenselän Osuuspankki uudistaa seurojen, yhdistysten ja muiden toimijoiden sponsorointiin liittyvää toimintamallia heinäkuussa 2020.

Suomenselän Osuuspankki on mukana monella tavalla tukemassa oman toimialueensa, sen yhteisöjen ja ihmisten parempaa arkea ja tulevaisuutta. Tästä esimerkkeinä ovat lasten ja nuorten liikunnan ja kulttuurin sponsorointi sekä nuorten taloustaitojen lisäämiseen liittyvät toimet.

Loppuvuoden 2020 sponsoroinnin haku on avoinna 31.08.2020 saakka

Haluamme tukea oman alueemme yhdistyksiä tai seuroja ja niiden toimintaedellytyksiä uudenlaisen yhteistyön kautta. Uudistamme yhteisöllistä toimintaamme ja käynnistämme sponsorointihaun, jolla haluamme varmistaa hakemusten tasapuolisen käsittelyn. Yhdistykset ja seurat ym. toimijat voivat hakea sponsorointia täyttämällä ao. sähköisen kyselyn.

Huomaattehan, että emme jatkossa pysty avustamaan yksittäisiä urheilijoita tai urheilujoukkueita. Toivomme hakemuksia seuratasolla. Tuemme seurojen toimintaa vain pankin toimialueella. Emme myös lähtökohtaisesti sponsoroi edustusjoukkueita, vaan haluamme tukea nimenomaan lapsien ja nuorten harrastustoimintaa. Lisäksi, olemme linjanneet, että emme ole mukana valtakunnallisissa tapahtumissa. Valtakunnallisiin hankkeisiin osallistumme osana OP Ryhmää.

Kohdistamme tukemme pääasiallisesti yhteistyökumppanuuksiimme, jonka vuoksi teemme yksittäisiä tavara- tai arpajaispalkintolahjoituksia ja paikallisia kannatusilmoituksia ainoastaan mahdollisuuksien mukaan.

Hakuajan päätyttyä olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin sähköpostitse syyskuun 2020 aikana. Pyydämme tarvittaessa lisätietoja.

Toteutamme yhteistyöhaun jatkossakin keskittämällä yhdistysten ja seurojen sponsorointihakemukset touko-kesäkuulle ja marras-joulukuulle. Seuraava haku vuoden 2021 keväälle käynnistyy marras-joulukuussa.

Tervetuloa rakentamaan yhdessä parempaa tulevaisuutta! Kerromme mielellämme lisää Suomenselän Osuuspankin sponsoroinnin periaatteistamme. Olethan yhteydessä suomenselan(a)op.fi saadaksesi lisätietoja.