Ryhmä lapsia

Sponsorointi ja tukeminen

Suomenselän Osuuspankki on uudistanut seurojen, yhdistysten ja muiden toimijoiden sponsorointiin liittyvää toimintamallia heinäkuussa 2020.

Suomenselän Osuuspankki on mukana monella tavalla tukemassa oman toimialueensa, sen yhteisöjen ja ihmisten parempaa arkea ja tulevaisuutta. Tästä esimerkkeinä ovat lasten ja nuorten liikunnan ja kulttuurin sponsorointi sekä nuorten taloustaitojen lisäämiseen liittyvät toimet.

Kevään ja kesän 2021 sponsoroinnin haku on avoinna 1.2.-30.04.2021 välisen ajan

Haluamme tukea oman alueemme yhdistyksiä tai seuroja ja niiden toimintaedellytyksiä uudenlaisen yhteistyön kautta. Uudistamme yhteisöllistä toimintaamme ja käynnistämme sponsorointihaun, jolla haluamme varmistaa hakemusten tasapuolisen käsittelyn. Yhdistykset ja seurat ym. toimijat voivat hakea sponsorointia täyttämällä ao. sähköisen kyselyn. 

Huomaattehan, että emme jatkossa pysty avustamaan yksittäisiä urheilijoita tai urheilujoukkueita. Toivomme hakemuksia seuratasolla. Tuemme seurojen toimintaa vain pankin toimialueella. Emme myös lähtökohtaisesti sponsoroi edustusjoukkueita, vaan haluamme tukea nimenomaan lapsien ja nuorten harrastustoimintaa. Lisäksi, olemme linjanneet, että emme ole mukana valtakunnallisissa tapahtumissa. Valtakunnallisiin hankkeisiin osallistumme osana OP Ryhmää.

Kohdistamme tukemme pääasiallisesti yhteistyökumppanuuksiimme, jonka vuoksi teemme yksittäisiä tavara- tai arpajaispalkintolahjoituksia ja paikallisia kannatusilmoituksia ainoastaan mahdollisuuksien mukaan.

Hakuajan päätyttyä olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin sähköpostitse toukokuun 2021 aikana, mahdollisesti tuen tai sponsoroinnin tarpeen ajankohdasta riippuen aiemminkin. Pyydämme tarvittaessa lisätietoja.

Toteutamme yhteistyöhaun jatkossakin keskittämällä yhdistysten ja seurojen sponsorointihakemusten käsittelyt huhti-toukokuulle ja loka-marraskuulle. Seuraava haku vuoden 2021 syksylle tulee käynnistymään touko-kesäkuussa.

Tervetuloa rakentamaan yhdessä parempaa tulevaisuutta! Kerromme mielellämme lisää Suomenselän Osuuspankin sponsoroinnin periaatteistamme. Olethan yhteydessä suomenselan(a)op.fi saadaksesi lisätietoja.