Asumisen palvelut

Missä ja miten sinä haluat asua tulevaisuudessa?

Kenties lisää neliöitä, aikuisille työhuoneet ja lapsille oma piha ulkoleikkejä varten? Haluamme olla apunasi asumisenpalveluihin liittyen. Tarjoamme sinulle käyttöösi turvalliset digitaaliset vaihtoehdot eri vaiheisiin matkalla uuteen kotiisi

Mistä tiedän millaisen asuntolainan tarvitsen?

Asiantuntijamme opastavat sinua mielellään muun muassa miten voit turvata asuntolainasi korkojen nousun sekä elämän eri muutosten varalta. Alkuun pääset täyttämällä tietosi lainatarjoukseen op.fi:ssä. Tarjous ei sido sinua vielä mihinkään. Käymme tarkemman  lainaneuvottelun yhdessä turvallisesti verkkoneuvotteluna ja hyödynnämme sähköistä allekirjoitusta. Digipalvelumme ovat käyttäjäystävällisiä ja opastamme tarvittaessa niiden käytössä.

Rahoituspalvelut
Asiakkuuspäällikkö
Satu Ränsi
puh. 010 254 6163
satu.ransi@op.fi

 

Asuntolainan myöntää OP Tampere

Miksi valita OP Koti Pirkanmaan välittäjä?

Korkea asiakastyytyväisyys, luotettavuus ja nykyaikaiset tavat toimia ovat meille tärkeitä. Haluamme tarjota asiakkaillemme ihmisläheistä ja korkeatasoista palvelua sekä mahdollisuuden tehdä asuntokauppaa digitaalisesti. Meillä on kokemusta sähköisistä asuntokaupoista, joten voit hoitaa asuntokaupan pankkitunnustesi avulla vaikka kotisohvalta tai työmatkalta. Asuntoesittelyt hoidamme turvallisesti yksityisnäyttöinä ja paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme paikkakunnat kuin omat taskumme.

OP Koti Pirkanmaa
myyntipäällikkö, LKV, KED
Maiju Katajala
p. 050 511 4321
maiju.katajala@op.fi

Asunnot välittää OP Koti Pirkanmaa