OP Tampere Näsinneula

Paikalliset edut OP Tampereen omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisten OP-bonusten ja finanssipalveluetujen lisäksi edullisemmin erilaisista tapahtumista sekä kulttuuri-, urheilu- ja hyvinvointipalveluista Tampereen seudulla.

Omistaja-asiakkaan ajankohtaisista eduista kerromme myös Facebookissa ja Instagramissa. Tarjoukset hyödynnät helposti myös älypuhelimellasi: lataa maksuton OP-mobiili kännykkääsi sovelluskaupasta ja lunasta etu sähköisellä etukupongilla.

Katso kaikki edut alta.


Asta Rakentaja -messut 31.1.-2.2.2020, Pirkanmaan suurin rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen messutapahtuma

OP Tampereen omistaja-asiakkaalle sisäänpääsy Asta 2020 -messuille kahdelle aikuiselle yhden hinnalla (norm. 11€ / aikuinen).

Etu voimassa vain verkkokaupasta ostettaessa.

 

Likkojen Lenkki 16.5.2020 Pyynikin kentällä, Likkoja viihdyttää myös Elastinen

Omistaja-asiakkaamme nauttii Likkojen Lenkin fiiliksestä ja ohjelmatarjonnasta 6 euroa edullisemmin, 33 eurolla (norm. 39 euroa). Etuhinnat ovat voimassa 31.3.2020 asti.

Etu koskee yksittäisiä perushintaisia osallistujia, ei yritys- ja muita ryhmiä.

Omistaja-asiakkaan etuhintaisen lipun ostat verkkokaupasta.

Käytä verkkokaupassa kampanjakoodina OPTAMPERE ja valitse sitten tuotteeksi OP Tampere omistaja-asiakas.

 

 

Viikinsaaren kesäteatterissa veijarikomedia Tulitikkuja lainaamassa

Omistaja-asiakkaalle kesäteatteriretki Viikinsaareen 30€ (norm. 41€) sisältäen sekä kesäteatterilipun että edestakaiset laivamatkat. Etuhintainen lippu ostetaan lahjakorttina 15.1.-15.3.2020. Lahjakortti on voimassa 16.8.2020 asti, ja se tulee vaihtaa teatterin lipunmyynnissä haluamaansa esitykseen. Lahjakortin ostettuasi varaat paikat haluamaasi näytökseen Viikinsaaren kesäteatterin lippupalvelun numerosta 041 477 2949 tai sähköpostitse myynti@viikinsaarenkesateatteri.

Lahjakortteja voi ostaa korkeintaan kaksi/omistaja-asiakas. Lahjakortit ostetaan Lippu.fi:n myyntipisteistä tai omistaja-asiakkaan omasta ostolinkistä.

Omistaja-asiakkuuden todistat OP:n maksukortista (omistaja-asiakas-tunnus kortissa) tai OP-mobiilin sähköisestä etukupongista.

 

Pyrintö

Pyynikin hallissa on tunnelmaa! Omistaja-asiakkaallemme aikuisten lippu 9 e (normaalisti 13 e) ja samaan peliin kaksi lippua 13 e (normaalisti 26 e).

Esitä oston yhteydessä OP-mobiilin etunäkymä, Omistaja-asiakas-tunnuksella varustettu pankkikorttisi tai erillinen omistaja-asiakaskortti.

Ilves

 • 2 lippua yhden hinnalla kotiotteluihin SM-liigan runkosarjassa. Etu koskee kaikkia lipputyyppejä. Etu ei koske Ilves-Tappara-otteluja.
 • Lippuja voi lunastaa Ticketmasterin lipunmyyntipisteiden lisäksi myös jäähallin lipunmyynnistä ja Ilveksen toimistolta. Lipun hintaan lisätään toimituskulu. Yksi edun käyttökerta/ottelu.

Tappara

 • 2 lippua yhden hinnalla kotiotteluihin SM-liigan runkosarjassa. Etu koskee kaikkia lipputyyppejä. Etu ei koske Tappara-Ilves-otteluja eikä Tapparan juhlaotteluita.
 • Lippuja voi lunastaa Ticketmasterin lipunmyyntipisteiden lisäksi myös jäähallin lipunmyynnistä ja Tapparan toimistolta.  Lipun hintaan lisätään toimituskulu. Yksi edun käyttökerta/ottelu.

Esitä maksun yhteydessä omistaja-asiakastunnuksella varustettu pankkikorttisi tai erillinen omistaja-asiakaskortti.

Hääpäivän onnistumisen takaamiseksi hääsuunnittelijan apu voi olla nappisijoitus, joka maksaa itsensä takaisin elämyksenä ja upeina muistoina.

 • Hääsuunnittelua tarjoava Mevent Oy tarjoaa omistaja-asiakkaalle hääkimpun (arvo on 150 euroa) kaupan päälle, kun ostat hääpäivän somistuspaketin.
 • Etu on voimassa vuoden 2019 loppuun saakka ja koskee uusia sopimuksia. Edun voit lunastaa näyttämällä omistaja-asiakas-tunnuksella varustetun pankkikorttisi tai OP-mobiilin etunäkymän.
 • Tutustu Mevent Oy:n palveluihin tai ota yhteyttä puh. 040 7077 432 tai sähköpostilla.

Komediateatteri 

 • Omistaja-asiakkaalle ja maksimissaan kolmelle seuralaiselle perushintainen lippu 2 euroa edullisemmin.
 • Edun saa Komediateatterin lipputoimistosta.

Tampere-talo

 • Omistaja-asiakkaalle ja yhdelle seuralaiselle 3,5 euron alennus Tampere-talon oman ohjelmiston lipuista.
 • Etuhintaiset liput saa Tampere-talon omasta lipputoimistosta.

Esitä oston yhteydessä OP-mobiilin etunäkymä, Omistaja-asiakas-tunnuksella varustettu pankkikorttisi tai erillinen omistaja-asiakaskortti.

Tutustu ohjelmistoihin yhteistyökumppaneidemme verkkosivuilla:

Omistaja-asiakkaana sinua ilahduttavat myös monet valtakunnalliset edut, tutustu niihin tästä.