OP Tampere tarjoaa omistaja-asiakkailleen monenlaisia etuja paikallisista elämyksistä ja palveluista.

Paikalliset edut OP Tampereen omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisten OP-bonusten ja finanssipalveluetujen lisäksi edullisemmin erilaisista tapahtumista sekä kulttuuri-, urheilu- ja hyvinvointipalveluista Tampereen seudulla.

Hyödyt alennuksista ja tarjouksista omistaja-asiakkaanamme mm. Scandic Edenissä, Tapparan ja Ilveksen sekä Pyrinnön peleissä, Tampere-talossa ja Komediateatterissa ja musiikkitapahtumissa. Katso kaikki edut alta.

Omistaja-asiakkaan ajankohtaisista eduista kerromme myös Facebookissa. Tarjoukset hyödynnät helposti myös älypuhelimellasi: lataa maksuton Pivo kännykkääsi sovelluskaupasta ja lunasta etu Pivoa vilauttamalla. Pivo on OP Ryhmän kehittämä kotimainen mobiilimaksamisen sovellus kaikkien pankkien asiakkaille.


Asta Rakentaja -messut 1.-3.2.2019, Pirkanmaan suurin rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen messutapahtuma.

Omistaja-asiakkaalle 2 aikuisten normaalihintaista lippua yhden hinnalla messujen lipunmyyntipisteestä. Esitä oston yhteydessä OP-mobiilin etunäkymä, Omistaja-asiakas-tunnuksella varustettu pankkikorttisi tai erillinen omistaja-asiakaskortti.

Tutustu tapahtumaan tästä.

Alkuvuoden timanttisin tuoreen musiikin festivaali Valoa Festival  kutsuu 10-vuotisjuhlakeikoille Pakkahuoneelle, Olympiaan ja O'Connell'siin 7.-9.2.2019

Omistaja-asiakkaana pääset keikkatunnelmaan 4 euroa edullisemmin (Tiketti, Lippu.fi):

TULLIKAMARI
Perjantai: 25€ + palvelumaksu (Norm. 29€+ palv.maksu)
Lauantai: 25€ + palvelumaksu (Norm. 29€+ palv.maksu)
2 päivän lippu Tullikamarille: 45€ + palvelumaksu (Norm. 49 € + palv.maksu)
 

OLYMPIA-KORTTELI
Perjantai: 12€ + palvelumaksu (norm. 16€ + palv.maksu)
Lauantai: 9€ + palvelumaksu (norm. 13 € + palv.maksu)
2 päivän lippu Olympiaan: 20€ + palvelumaksu (norm. 24 € +palv.maksu)

Lippuja on saatavilla vain rajoitettu määrä ennakkoon. Keikkojen ikäraja on K18.

Esitä keikalle tullessasi OP-mobiilin etunäkymäsi, omistaja-asiakas-tunnuksella varustettu pankkikorttisi tai väliaikainen omistaja-asiakaskorttisi.

Lailasta Lordiin –Euroviisushow Remix 16.2.2019 Pakkahuoneella 

 • Omistaja-asiakkaalle perushintaiset liput 4 euroa edullisemmin hintaan 28 e lippu (maks. 2 lippua) Lippupisteen ja Tiketin lippujenmyyntipisteestä.
 • Etuhintaisen lipun voi ostaa näyttämällä lipunmyynnissä omistaja-asiakastunnuksella varustettua pankkikorttia tai OP-mobiilin etunäkymää.
 • Laila ja Lordi saapuvat yleisön toiveesta vihdoin Tampereelle! Koko kansaa riemastuttava Euroviisushow keräsi viime keväänä 3000 innokasta viisufania teatterikatsomoihin. Dragtähdet Jukka Kuronen ja Marko Vainio palaavat keväällä tykimmin kuin koskaan aiemmin viisukarkeloissa. Lailasta Lordiin -Euroviisushow Remix on kahden Suomen suosituimman dragartistin hulvaton Euroviisu-ilottelu. Jukka K. ja Marko Vainio ovat kiertäneet Suomea yhdessä ja erikseen jo vuosikymmeniä ohjelmistossaan niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin tähtiartisteja. Nyt tämä kaksikko lyö euroviisurepertuaarinsa yhteen ja lopputulema on hervoton, hillitön ja ehkä hieman hysteerinenkin euroviisuspektaakkeli. 

Kansallisbaletin tähtihetkiä: koko perheen tanssiesitys Muumipeikko ja taikurin hattu sekä juhlagaala

 • Omistaja-asiakkaalle liput kansallisbaletin vierailuesitykseen Tampere-talossa 25.-26.5.2019 klo 14 kymmenen euroa edullisemmin 43 euroa. Alennus koskee normaalihinnaltaan 53 euron ja 47 euron lippuja.
 • Tarjoushintaiset liput ostetaan Tampere-talon lipputoimistosta, ja edun saa näyttämällä lipunmyynnissä omistaja-asiakastunnuksella varustettua pankkikorttia, Pivon tai OP-mobiilin etunäkymää.
 • Juhlagaala koostuu ikimuistoisien klassisen baletin merkkiteosten katkelmista sekä kiinnostavasta uuden polven nykytanssista Kansallisbaletin tanssijahuippujen esittämänä.

Komediateatteri 

 • Omistaja-asiakkaalle ja maksimissaan kolmelle seuralaiselle perushintainen lippu 2 euroa edullisemmin.
 • Edun saa Komediateatterin lipputoimistosta.

Tampere-talo

 • Omistaja-asiakkaalle ja yhdelle seuralaiselle 3,5 euron alennus Tampere-talon oman ohjelmiston lipuista.
 • Etuhintaiset liput saa Tampere-talon omasta lipputoimistosta.

Esitä oston yhteydessä OP-mobiilin etunäkymä, Omistaja-asiakas-tunnuksella varustettu pankkikorttisi tai erillinen omistaja-asiakaskortti.

Tutustu ohjelmistoihin yhteistyökumppaneidemme verkkosivuilla:

Pyrintö

Pyynikin hallissa on tunnelmaa! Omistaja-asiakkaallemme aikuisten lippu 9 e (normaalisti 13 e) ja samaan peliin kaksi lippua 13 e (normaalisti 26 e).

Esitä oston yhteydessä OP-mobiilin etunäkymä, Omistaja-asiakas-tunnuksella varustettu pankkikorttisi tai erillinen omistaja-asiakaskortti.

Ilves

 • 2 lippua yhden hinnalla kotiotteluihin SM-liigan runkosarjassa. Etu koskee aikuisten lippuja kaikilla katsomopaikoilla. Etu ei koske Ilves-Tappara-otteluja.
 • Lippuja voi lunastaa Ticketmasterin lisäksi myös jäähallin lipunmyynnistä ja Ilveksen toimistolta. Lipun hintaan lisätään toimituskulu. Yksi edun käyttökerta/ottelu.

Tappara

 • 2 lippua yhden hinnalla kotiotteluihin SM-liigan runkosarjassa. Etu koskee aikuisten lippuja kaikilla katsomopaikoilla. Etu ei koske Tappara-Ilves-otteluja eikä Tapparan juhlaotteluita.
 • Lippuja voi lunastaa Ticketmasterin lisäksi myös jäähallin lipunmyynnistä ja Tapparan toimistolta.  Lipun hintaan lisätään toimituskulu. Yksi edun käyttökerta/ottelu.

Esitä maksun yhteydessä omistaja-asiakastunnuksella varustettu pankkikorttisi tai erillinen omistaja-asiakaskortti.

Koovee

Miesten ja naisten salibandyliigan runkosarjan kotiotteluihin kaksi aikuisten lippua yhden hinnalla. Lipun hinta normaalisti 12 euroa/miesten pelit, 8 euroa/naisten pelit. Etuhintaiset liput lipunmyynnistä pelipaikalta.

Esitä oston yhteydessä OP-mobiilin etunäkymä, Omistaja-asiakas-tunnuksella varustettu pankkikorttisi tai erillinen omistaja-asiakaskortti.

Päiväksi tropiikkiin: Scandic Eden Nokia

 • Omistaja-asiakkaalle kylpyläkäynnit ma-pe 11 euroa / henkilö. Lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä: aikuinen 15 euroa, lapsi 4-14 v. 12 euroa ja perhelippu (2 aikuista ja 2-3 lasta) 50 euroa.
 • Mainitse omistaja-asiakkuudestasi jo kylpylään mennessä. Etuus on enintään omistaja-asiakas + 3 henkilöä tai perhelippu / omistaja-asiakaskortti. HUOM, sopimushinnat ovat voimassa 31.12.2019 asti poissulkien koululaisten lomakaudet ja heinäkuun kesälomalta.
 • Esitä oston yhteydessä OP-mobiilin etunäkymä, Omistaja-asiakas-tunnuksella varustettu pankkikorttisi tai erillinen omistaja-asiakaskortti.

moppi.com

Alennusta kotisiivous- tai muuttosiivouspalveluista. Muuttosiivous ja kertasiivous -10% alennus, sopimussiivous -50% ensimmäisestä kerrasta.

Palvelun tarjoaa paikallinen siivouspalveluyritys. Ota etu käyttöön osoitteessa moppi.com/op ja syötä alennuskoodi lunastaaksesi edun.

 • Muuttosiivous -10% (koodi OpAsiakasMuutto10)
 • Kertasiivous -10% (koodi OpAsiakasKerta10)
 • Sopimussiivous -50% ensimmäisestä siivouskerrasta (koodi OpAsiakasSopimus50). Jatkossa hinnoittelu sopimuksen mukaisesti.
Omistaja-asiakkaana sinua ilahduttavat myös monet valtakunnalliset edut, tutustu niihin tästä.