OP Tampere Näsinneula

Paikalliset edut OP Tampereen omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisten OP-bonusten ja finanssipalveluetujen lisäksi edullisemmin erilaisista tapahtumista sekä kulttuuri-, urheilu- ja hyvinvointipalveluista Tampereen seudulla.

Omistaja-asiakkaan ajankohtaisista eduista kerromme myös Facebookissa ja Instagramissa. Tarjoukset hyödynnät helposti myös älypuhelimellasi: lataa maksuton OP-mobiili kännykkääsi sovelluskaupasta ja lunasta etu sähköisellä etukupongilla.

Katso kaikki edut alta.

Mieskuoro Laulajat konsertoi itsenäisyyspäivän ja joulun alla

Omistaja-asiakkaillemme Itsenäisyyspäivän aaton konsertti Tampere-talon Iso salissa 5.12.  klo 19 etuhintaan 25 e (normaalihinta 29 e).

 • Omistaja-asiakkaan etuhintaisen lipun voit ostaa tästä linkistä. Alennushinnan saa myös Tampere-talon lipunmyynnistä sekä Lippu.fi-myyntipisteistä. Omistaja-asiakkuutesi todistat konsertiin saapuessasi OP-mobiilin sähköisellä etukupongilla tai omistaja-asiakas-tunnuksella varustetusta maksukortistasi.

Omistaja-asiakkaillemme Laulajien joulukonsertit Aleksaterin kirkossa 20.12. klo 19 ja klo 22 etuhintaan 20 euroa (normaalihinta 25 e ja eläkeläislippu 15 e)

 • 20.12. klo 22, osta lippusi tästä linkistä.
 • Omistaja-asiakashintaiset liput voi ostaa myös lipputilanteen salliessa kirkolla alennushintaan ennen konsertteja. Omistaja-asiakkuutesi todistat konsertiin saapuessasi OP-mobiilin sähköisellä etukupongilla tai omistaja-asiakas-tunnuksella varustetusta maksukortistasi.

Pyrintö

Pyynikin hallissa on tunnelmaa! Omistaja-asiakkaallemme aikuisten lippu 9 e (normaalisti 13 e) ja samaan peliin kaksi lippua 13 e (normaalisti 26 e).

Esitä oston yhteydessä OP-mobiilin etunäkymä, Omistaja-asiakas-tunnuksella varustettu pankkikorttisi tai erillinen omistaja-asiakaskortti.

Ilves

 • 2 lippua yhden hinnalla kotiotteluihin SM-liigan runkosarjassa. Etu koskee kaikkia lipputyyppejä. Etu ei koske Ilves-Tappara-otteluja.
 • Lippuja voi lunastaa Ticketmasterin lisäksi myös jäähallin lipunmyynnistä ja Ilveksen toimistolta. Lipun hintaan lisätään toimituskulu. Yksi edun käyttökerta/ottelu.

Tappara

 • 2 lippua yhden hinnalla kotiotteluihin SM-liigan runkosarjassa. Etu koskee kaikkia lipputyyppejä. Etu ei koske Tappara-Ilves-otteluja eikä Tapparan juhlaotteluita.
 • Lippuja voi lunastaa Ticketmasterin lisäksi myös jäähallin lipunmyynnistä ja Tapparan toimistolta.  Lipun hintaan lisätään toimituskulu. Yksi edun käyttökerta/ottelu.

Esitä maksun yhteydessä omistaja-asiakastunnuksella varustettu pankkikorttisi tai erillinen omistaja-asiakaskortti.

Hääpäivän onnistumisen takaamiseksi hääsuunnittelijan apu voi olla nappisijoitus, joka maksaa itsensä takaisin elämyksenä ja upeina muistoina.

 • Hääsuunnittelua tarjoava Mevent Oy tarjoaa omistaja-asiakkaalle hääkimpun (arvo on 150 euroa) kaupan päälle, kun ostat hääpäivän somistuspaketin.
 • Etu on voimassa vuoden 2019 loppuun saakka ja koskee uusia sopimuksia. Edun voit lunastaa näyttämällä omistaja-asiakas-tunnuksella varustetun pankkikorttisi tai OP-mobiilin etunäkymän.
 • Tutustu Mevent Oy:n palveluihin tai ota yhteyttä puh. 040 7077 432 tai sähköpostilla.

Komediateatteri 

 • Omistaja-asiakkaalle ja maksimissaan kolmelle seuralaiselle perushintainen lippu 2 euroa edullisemmin.
 • Edun saa Komediateatterin lipputoimistosta.

Tampere-talo

 • Omistaja-asiakkaalle ja yhdelle seuralaiselle 3,5 euron alennus Tampere-talon oman ohjelmiston lipuista.
 • Etuhintaiset liput saa Tampere-talon omasta lipputoimistosta.

Esitä oston yhteydessä OP-mobiilin etunäkymä, Omistaja-asiakas-tunnuksella varustettu pankkikorttisi tai erillinen omistaja-asiakaskortti.

Tutustu ohjelmistoihin yhteistyökumppaneidemme verkkosivuilla:

Omistaja-asiakkaana sinua ilahduttavat myös monet valtakunnalliset edut, tutustu niihin tästä.