OP Tampere tarjoaa omistaja-asiakkailleen monenlaisia etuja paikallisista elämyksistä ja palveluista.

Paikalliset edut OP Tampereen omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisten OP-bonusten ja finanssipalveluetujen lisäksi edullisemmin erilaisista tapahtumista sekä kulttuuri-, urheilu- ja hyvinvointipalveluista Tampereen seudulla.

Hyödyt alennuksista ja tarjouksista omistaja-asiakkaanamme mm. Scandic Edenissä, Tapparan ja Ilveksen sekä Pyrinnön peleissä, Tampere-talossa ja Komediateatterissa ja musiikkitapahtumissa. Katso kaikki edut alta.

Omistaja-asiakkaan ajankohtaisista eduista kerromme myös Facebookissa. Tarjoukset hyödynnät helposti myös älypuhelimellasi: lataa maksuton Pivo kännykkääsi sovelluskaupasta ja lunasta etu Pivoa vilauttamalla. Pivo on OP Ryhmän kehittämä kotimainen mobiilimaksamisen sovellus kaikkien pankkien asiakkaille.

Anneli Saariston ura on kestänyt upeat 50 vuotta! Saariston klassikkokappale, ”kaikkien aikojen euroviisu” La Dolce Vita täyttää puolestaan 30 vuotta, ja Saaristo itse ylittää 70 vuoden rajapyykin.

Rakastetun laulaja-näyttelijän taiteilijaystävät Jorma Uotinen ja Fredi ovat konsertissa täysillä mukana. Juhlakonsertti on täynnä Annelin suuria hittejä koko hänen levytysuraltaan. Lisäksi kutkuttavat duetot vieraiden kanssa tulevat olemaan ikimuistoisia.

 • Omistaja-asiakkaalle Anneli Saariston La Dolce Vita -konsertti Tampere-talossa 14.3.2019 etuhintaan 35 euroa (normaalisti 45 euroa).
 • Etuhintaiset liput (maks. 2 kpl per omistaja-asiakas) voi ostaa Tampere-talon lipunmyynnistä, Lippupisteen myyntipisteistä ja verkkokaupasta koodilla OP. Huom: etuhintaisia lippuja myydään 14.2.-28.2.
 • Edun saa näyttämällä lipunmyynnissä omistaja-asiakastunnuksella varustettua pankkikorttia tai OP-mobiilin etunäkymää.

 

Suomen kansallisbaletti vierailee Tampere-talossa toukokuussa muumibaletilla ja juhlagaalalla!

 
 • Omistaja-asiakkaalle liput kansallisbaletin vierailuesitykseen Tampere-talossa la 25.5 klo 18 ja su 26.5.2019 klo 14 kymmenen euroa edullisemmin 43 euroa. Alennus koskee normaalihinnaltaan 53 euron ja 47 euron lippuja.
 • Tarjoushintaiset liput ostetaan Tampere-talon lipunmyynnistä, ja edun saa näyttämällä omistaja-asiakastunnuksella varustettua pankkikorttia tai OP-mobiilin etunäkymää.
 • Juhlagaala koostuu ikimuistoisien klassisen baletin merkkiteosten katkelmista sekä kiinnostavasta uuden polven nykytanssista Kansallisbaletin tanssijahuippujen esittämänä. Hittibaleteistaan tunnettujen koreografi Kenneth Greven ja säveltäjä Tuomas Kantelisen Muumipeikko ja taikurin hattu pohjautuu Tove Janssonin romaaniin. Japanin, Helsingin ja Oulun loppuunmyydyt katsomot hurmannut teos seuraa tuttua tarinaa salaperäisestä taikurin hatusta.

Komediateatteri 

 • Omistaja-asiakkaalle ja maksimissaan kolmelle seuralaiselle perushintainen lippu 2 euroa edullisemmin.
 • Edun saa Komediateatterin lipputoimistosta.

Tampere-talo

 • Omistaja-asiakkaalle ja yhdelle seuralaiselle 3,5 euron alennus Tampere-talon oman ohjelmiston lipuista.
 • Etuhintaiset liput saa Tampere-talon omasta lipputoimistosta.

Esitä oston yhteydessä OP-mobiilin etunäkymä, Omistaja-asiakas-tunnuksella varustettu pankkikorttisi tai erillinen omistaja-asiakaskortti.

Tutustu ohjelmistoihin yhteistyökumppaneidemme verkkosivuilla:

Pyrintö

Pyynikin hallissa on tunnelmaa! Omistaja-asiakkaallemme aikuisten lippu 9 e (normaalisti 13 e) ja samaan peliin kaksi lippua 13 e (normaalisti 26 e).

Esitä oston yhteydessä OP-mobiilin etunäkymä, Omistaja-asiakas-tunnuksella varustettu pankkikorttisi tai erillinen omistaja-asiakaskortti.

Ilves

 • 2 lippua yhden hinnalla kotiotteluihin SM-liigan runkosarjassa. Etu koskee aikuisten lippuja kaikilla katsomopaikoilla. Etu ei koske Ilves-Tappara-otteluja.
 • Lippuja voi lunastaa Ticketmasterin lisäksi myös jäähallin lipunmyynnistä ja Ilveksen toimistolta. Lipun hintaan lisätään toimituskulu. Yksi edun käyttökerta/ottelu.

Tappara

 • 2 lippua yhden hinnalla kotiotteluihin SM-liigan runkosarjassa. Etu koskee aikuisten lippuja kaikilla katsomopaikoilla. Etu ei koske Tappara-Ilves-otteluja eikä Tapparan juhlaotteluita.
 • Lippuja voi lunastaa Ticketmasterin lisäksi myös jäähallin lipunmyynnistä ja Tapparan toimistolta.  Lipun hintaan lisätään toimituskulu. Yksi edun käyttökerta/ottelu.

Esitä maksun yhteydessä omistaja-asiakastunnuksella varustettu pankkikorttisi tai erillinen omistaja-asiakaskortti.

Koovee

Miesten ja naisten salibandyliigan runkosarjan kotiotteluihin kaksi aikuisten lippua yhden hinnalla. Lipun hinta normaalisti 12 euroa/miesten pelit, 8 euroa/naisten pelit. Etuhintaiset liput lipunmyynnistä pelipaikalta.

Esitä oston yhteydessä OP-mobiilin etunäkymä, Omistaja-asiakas-tunnuksella varustettu pankkikorttisi tai erillinen omistaja-asiakaskortti.

Päiväksi tropiikkiin: Scandic Eden Nokia

 • Omistaja-asiakkaalle kylpyläkäynnit ma-pe 11 euroa / henkilö. Lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä: aikuinen 15 euroa, lapsi 4-14 v. 12 euroa ja perhelippu (2 aikuista ja 2-3 lasta) 50 euroa.
 • Mainitse omistaja-asiakkuudestasi jo kylpylään mennessä. Etuus on enintään omistaja-asiakas + 3 henkilöä tai perhelippu / omistaja-asiakaskortti. HUOM, sopimushinnat ovat voimassa 31.12.2019 asti poissulkien koululaisten lomakaudet ja heinäkuun kesälomalta.
 • Esitä oston yhteydessä OP-mobiilin etunäkymä, Omistaja-asiakas-tunnuksella varustettu pankkikorttisi tai erillinen omistaja-asiakaskortti.
Omistaja-asiakkaana sinua ilahduttavat myös monet valtakunnalliset edut, tutustu niihin tästä.