OP Tampere Näsinneula

Paikalliset edut OP Tampereen omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisten OP-bonusten ja finanssipalveluetujen lisäksi edullisemmin erilaisista tapahtumista sekä kulttuuri-, urheilu- ja hyvinvointipalveluista Tampereen seudulla.

Omistaja-asiakkaan ajankohtaisista eduista kerromme myös Facebookissa ja Instagramissa. Tarjoukset hyödynnät helposti myös älypuhelimellasi: lataa maksuton OP-mobiili kännykkääsi sovelluskaupasta ja lunasta etu sähköisellä etukupongilla.

Katso kaikki edut alta.

Päiväksi tropiikkiin: Scandic Eden Nokia

Omistaja-asiakkaille kylpyläkäynnit arkipäivinä 12 euroa / henkilö (max. 4 henkilöä).

  • Mainitse omistaja-asiakkuudestasi jo kylpylään mennessä. Esitä oston yhteydessä OP-mobiilin etunäkymä, Omistaja-asiakas-tunnuksella varustettu pankkikorttisi tai erillinen omistaja-asiakaskortti.
  • Etuus on enintään omistaja-asiakas + 3 henkilöä / omistaja-asiakaskortti. 
  • HUOM, sopimushinnat ovat voimassa 31.12.2020 asti poislukien arkipyhät, koululaisten lomakaudet ja heinäkuu. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin.

OP Tampereen omistaja-asiakkaalle myyntipöytä 3 euroa edullisemmin UPEE Secondhand -tapahtumassa 18.4.2020 kello 10–16 Tampere-talossa*. Omistaja-asiakashintaisia pöytiä on rajallinen määrä, myynti alkaa verkossa 28.2. kello 12.

* UPEE siirretään myöhempään ajankohtaan koronatilanteen vuoksi.

Suositussa kestävän kulutuksen ja muodin tapahtumassa myydään laadukkaita second hand -vaatteita ja -asusteita yksityishenkilöiden kirppispöydissä ja uniikkeja löytöjä tunnettujen suomalaisten brändien pop up -pisteillä. Edellisen tapahtuman kirppispöydät myytiin loppuun vuorokaudessa.

Omistaja-asiakashintainen kirppispöytä ostetaan OP-mobiilissa sähköisestä etukupongista tai alempaa löytyvän ostolinkin kautta. Myyjän tulee tapahtumaan saapuessaan osoittaa omistaja-asiakkuutensa joko OP:n maksukortista (omistaja-asiakastunnus) tai OP-mobiilin etunäkymästä.

Myyntipaikkojen hinnat

Pöytäpaikka ilman rekkiä 23 € (norm. 26 €)
Pöytäpaikka + oma rekki  23 € (norm. 26 €)
Pöytäpaikka + vuokrarekki 26,90 € (29,90 €)

Likkojen Lenkki la 29.8.2020 Pyynikin kentällä, Likkoja viihdyttää myös Elastinen

Omistaja-asiakkaamme nauttii Likkojen Lenkin fiiliksestä ja ohjelmatarjonnasta 6 euroa edullisemmin, 33 eurolla (norm. 39 euroa). Etuhinnat ovat voimassa 31.7.2020 asti.

Etu koskee yksittäisiä perushintaisia osallistujia, ei yritys- ja muita ryhmiä.

Omistaja-asiakkaan etuhintaisen lipun ostat verkkokaupasta.

Käytä verkkokaupassa kampanjakoodina OPTAMPERE ja valitse sitten tuotteeksi OP Tampere omistaja-asiakas.

 

 

Hääpäivän onnistumisen takaamiseksi hääsuunnittelijan apu voi olla nappisijoitus, joka maksaa itsensä takaisin elämyksenä ja upeina muistoina.

  • Hääsuunnittelua tarjoava Mevent Oy tarjoaa omistaja-asiakkaalle hääkimpun (arvo on 150 euroa) kaupan päälle, kun ostat hääpäivän somistuspaketin.
  • Etu on voimassa vuoden 2019 loppuun saakka ja koskee uusia sopimuksia. Edun voit lunastaa näyttämällä omistaja-asiakas-tunnuksella varustetun pankkikorttisi tai OP-mobiilin etunäkymän.
  • Tutustu Mevent Oy:n palveluihin tai ota yhteyttä puh. 040 7077 432 tai sähköpostilla.

Komediateatteri 

  • Omistaja-asiakkaalle ja maksimissaan kolmelle seuralaiselle perushintainen lippu 2 euroa edullisemmin.
  • Edun saa Komediateatterin lipputoimistosta.

Tampere-talo

  • Omistaja-asiakkaalle ja yhdelle seuralaiselle 3,5 euron alennus Tampere-talon oman ohjelmiston lipuista.
  • Etuhintaiset liput saa Tampere-talon omasta lipputoimistosta.

Esitä oston yhteydessä OP-mobiilin etunäkymä, Omistaja-asiakas-tunnuksella varustettu pankkikorttisi tai erillinen omistaja-asiakaskortti.

Tutustu ohjelmistoihin yhteistyökumppaneidemme verkkosivuilla:

Omistaja-asiakkaana sinua ilahduttavat myös monet valtakunnalliset edut, tutustu niihin tästä.