'' ''

OP Tampere tarjoaa 100 nuorelle kesäduunin pankin piikkiin

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. Alueemme yhdistykset työllistävät 15–17-vuotiaita nuoria tänä kesänä OP Tampereen tuella. Kesätöiden hakuaika on 13.3.–16.4. ja työtä haetaan suoraan yhdistykseltä.

Kesäduunit nyt haettavissa

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan nuorten haku on alkanut. Kampanjassa yhdistys työllistää 15–17-vuotiaan nuoren kahdeksi viikoksi, ja OP Tampere lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan, 400 euroa.

Kesätyöt sijoittuvat koulun kesälomakauteen ja kesätyön pituus on kaksi viikkoa. Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15–17-vuotias nuori, ja kesätyöpaikkaa haetaan suoraan siitä yhdistyksestä, jonka kesätyöstä olet kiinnostunut. Huomioithan, että voit hakea työtä useammasta mukana olevasta yhdistyksestä, mutta vastaanottaa vain yhden työpaikan.

Tutustu haettavissa oleviin Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjalla tuettuihin kesätyöpaikkoihin täällä


Tee vapaamuotoinen hakemus, lähetä se suoraan yhdistykselle sähköpostiin, jonka löydät taulukon lopusta kultakin riviltä. Taulukosta löydät myös yhteystiedot, mikäli sinulla on kysyttävää kyseiseen kesätyöpaikkaan liittyen. 

Voit halutessasi hakea useampaa työtä kampanjamme kautta, mutta työllistyä vain yhteen tuettuun kesätyöhön. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään su 16.4.2023 klo 23.59. 

Kesätyöhakemuksessa sinun kannattaa kertoa ainakin seuraavat:

  • henkilötiedot ja yhteystiedot: nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti
  • mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita
  • koulu tai opiskelupaikka, kielitaito
  • aiempi työkokemus ja työnantajat. 

Hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestä ja avata myös, millaisen työntekijän yhdistys sinusta saisi.

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä vastaa työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita. Pirkanmaalla osuuspankit lahjoittavat tänä vuonna yhteensä 310 kesäduunipalkkaa ja valtakunnallisesti kampanja työllistää yli 2000 nuorta.

Toivotamme sinulle menestystä kesätyön hakuun!