Nokian konttorilla palvelua

Meiltä saa palvelua - myös ilta-aikaan

Me OP Tampereessa olemme asiakkaitamme varten. Sujuvien verkko- ja mobiilipalveluiden rinnalla paikallisella pankilla on aina myös kasvot. Saat henkilökohtaista palvelua silloin kun se sinulle parhaiten sopii - aamukahdeksasta iltakahdeksaan.

Kasvokkain konttorilla tai verkossa

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti puhelimessa ja verkkoneuvotteluissa aamusta iltaan. Näin sinulla on enemmän mahdollisuuksia hoitaa pankki- ja vakuutusasioita silloin kun sinulle sopii ja sijoittaa tapaaminen helpommin arkeesi. Voit valita tapaatko asiantuntijamme kasvotusten vai verkkoneuvottelussa.  

Varaa aika asiantuntijallemme

Mukavasti mobiilissa

Kätevän OP-mobiili -sovelluksen avulla tärkeimmät pankki- ja vakuutusasiasi hoituvat turvallisesti missä ja milloin vain. Asiointi onnistuu älypuhelimellasi tai tabletillasi. Opastamme sinua palvelun käytössä mielellämme. OP-mobiilissa pysyt ajantasalla myös paikallisista omistaja-asiakaseduistamme!

Lue lisää OP-mobiilista

Kassapalvelua ilman ajanvarausta

Kassa- ja käteispalvelut sekä muu ilman ajanvarausta tapahtuva asiointi hoituvat toimipisteissämme Tampereen Hämeenkatu 12:ssa sekä Nokialla, Lempäälässä, Ylöjärvellä ja Hämeenkyrössä. Esimerkiksi kortteihin, verkkopalvelusopimuksiin tai muihin nopeisiin pankkiasioihin liittyen voit asioida ilman ajanvarausta näissä toimipisteissämme. 

Yhteystiedot ja aukioloajat

Asiakkaitamme varten

Vaikka valtaosa pankki- ja vakuutusasioista hoituu verkossa ja mobiililaitteilla, olemme läsnä myös henkilökohtaisempaa palvelua tarvitseville. OP Tampereen asiantuntijoidemme kanssa voit keskustella säästämisen ja sijoittamisen ratkaisuista, talouden laina-asioista, vakuutusasioista, asunnon hankinnasta ja myymisestä sekä huolehtia arkipäivän pankkipalvelut ajantasalle. 

Voit ottaa yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme puhelimitse tai varata ajan henkilökohtaiselle palvelulle. 

Soita suoraan