Nokian konttorilla palvelua

Meiltä saa palvelua - myös ilta-aikaan

Me OP Tampereessa olemme asiakkaitamme varten. Sujuvien verkko- ja mobiilipalveluiden rinnalla paikallisella pankilla on aina myös kasvot. Saat henkilökohtaista palvelua silloin kun se sinulle parhaiten sopii - aamukahdeksasta iltakahdeksaan.

Kasvokkain konttorilla tai verkossa

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti puhelimessa ja verkkoneuvotteluissa aamusta iltaan. Näin sinulla on enemmän mahdollisuuksia hoitaa pankki- ja vakuutusasioita silloin kun sinulle sopii ja sijoittaa tapaaminen helpommin arkeesi. Voit valita tapaatko asiantuntijamme kasvotusten vai verkkoneuvottelussa. 

Varaa aika asiantuntijallemme

Mukavasti mobiilissa

Kätevän OP-mobiili -sovelluksen avulla tärkeimmät pankki- ja vakuutusasiasi hoituvat turvallisesti missä ja milloin vain. Asiointi onnistuu älypuhelimellasi tai tabletillasi. Opastamme sinua palvelun käytössä mielellämme. OP-mobiilissa pysyt ajantasalla myös paikallisista omistaja-asiakaseduistamme!

Lue lisää OP-mobiilista

Kassapalvelua ilman ajanvarausta

Kassa- ja käteispalvelut sekä muu ilman ajanvarausta tapahtuva asiointi hoituvat uudistetuissa toimipisteissämme Tampereen Hämeenkatu 12:ssa sekä Nokian Kauppakadulla. 13.7.2020 alkaen aukaisemme jälleen myös Lempäälän, Ylöjärven ja Hämeenkyrön kassapalveluita. Esimerkiksi kortteihin, verkkopalvelusopimuksiin tai muihin nopeisiin pankkiasioihin liittyen voit asioida ilman ajanvarausta näissä toimipisteissämme. 

Yhteystiedot ja aukioloajat

Asiakkaitamme varten

Vaikka valtaosa pankki- ja vakuutusasioista hoituu verkossa ja mobiililaitteilla, olemme läsnä myös henkilökohtaisempaa palvelua tarvitseville. OP Tampereen asiantuntijoidemme kanssa voit keskustella säästämisen ja sijoittamisen ratkaisuista, talouden laina-asioista, vakuutusasioista, asunnon hankinnasta ja myymisestä sekä huolehtia arkipäivän pankkipalvelut ajantasalle.

Voit ottaa yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme puhelimitse tai varata ajan henkilökohtaiselle palvelulle. 

Soita suoraan