Omistaja-asiakas, rekisteröidy pankkisi omistaja-asiakasyhteisöön ja vaikuta ratkaisuihin.

Vaikuta omistaja-asiakasyhteisössä

Digitaalisessa yhteisössä OP Tampereen omistaja-asiakkaat pääsevät vaikuttamaan pankkinsa toimintaan erilaisten tehtävien ja kyselyiden kautta.

@OP

Uudenlainen yhteisö antaa omistaja-asiakkaille mahdollisuuden vaikuttaa oman osuuspankkinsa toimintaan mahdollisimman vaivattomasti. Yhteisössä pankki pyytää omistaja-asiakkailtaan ideoita ja mielipiteitä pankin toimintaa koskeviin asioihin ja haastaa heitä keskusteluun.

Milloin ja miten osallistun?

Omistaja-asiakasyhteisössä vastaat erilaisiin kyselyihin, ideoit ja osallistut keskusteluihin. Näihin tehtäviin kutsutaan vastaamaan yhteisöön rekisteröityneitä omistaja-asiakkaita muutamia kertoja vuodessa. Yhteisöön pääsee rekisteröitymällä itse sen jäseneksi, ja siitä voi halutessaan myös erota.

Näin liityt – ja vaikutat

  • Liity yhteisöön tältä sivulta löytyvän linkin kautta. Valitse lomakkeella alueeksi Länsi-Suomi ja pankiksi Tampereen Seudun Osuuspankki. Sen jälkeen täytä loput tiedot.
  • Saat tunnukset ja kutsun yhteisöön sähköpostitse, kun on aika vastata kyselyyn tai osallistua keskusteluun. Kirjautumaan pääset myös tältä sivulta.

Omistaja-asiakkaanamme mielipiteesi on meille arvokas. Tervetuloa mukaan yhteisöön!

Päästäksesi omistaja-asiakasyhteisöön sinun tulee olla omistaja-asiakkaamme ja rekisteröityä yhteisöön. Tunnukset saatuasi voit kirjautua oheisesta linkistä.