OP Tampere pääkonttori

OP Tampere toivottaa sinut tervetulleeksi

OP Tampere, viralliselta nimeltään Tampereen Seudun Osuuspankki, on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueen johtavia pankkeja. Palvelemme joustavasti verkossa, puhelimitse ja toimipisteissämme Tampereella, Lempäälässä, Pirkkalassa, Nokialla, Ylöjärvellä, Hämeenkyrössä ja Karkussa. Voit sopia tapaamisen maanantaista perjantaihin kello 8–20, joko verkkoon tai paikan päälle.

Saat pankistamme kaikki oman elämäsi finanssipalvelut:

  • tilit, maksukortit, verkkopalvelun ja opastusta palveluiden käyttöön
  • lainat ja luotot eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • lakipalvelut perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • yksilöllistä varallisuudenhoitoa OP Privatessa
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin ja työterveyshuoltoon.
  • Pirkan OP-Kiinteistökeskuksen tarjoamat välityspalvelut

Palkitsemme asiakkaitamme

OP Tampere on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten. Meidät omistaa yli 100 000 omistaja-asiakastamme, ja yhteensä meillä on reilu 195 000 asiakasta.

Tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Vuonna 2017 pankin tuloksesta palautui omistaja-asiakkaillemme yli 12 miljoonaa euroa OP-bonuksina, joilla maksettiin esimerkiksi palvelu- ja vakuutusmaksuja.

Toimimme vakaalla perustalla

Toimintaamme ohjaa vakaa arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Perustehtävämme on vahvan vakavaraisuutemme ja tehokkuutemme avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme.

Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessamme elinvoimaisen Pirkanmaan kehittämiseen.

Osavuosikatsaukset ja vuosikatsaukset sekä tilinpäätökset ja toimintakertomukset.