OP Tampere pääkonttori

OP Tampere toivottaa sinut tervetulleeksi

OP Tampere, viralliselta nimeltään Tampereen Seudun Osuuspankki, on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueen johtavia pankkeja. Palvelemme joustavasti verkossa, puhelimitse ja toimipisteissämme Tampereella, Lempäälässä, Nokialla, Ylöjärvellä ja Hämeenkyrössä. Voit sopia tapaamisen maanantaista perjantaihin kello 8–20 tai Hämeenkatu 12:een lauantaisin kello 10–16, joko verkkoon tai paikan päälle.

Saat pankistamme kaikki oman elämäsi finanssipalvelut:

  • tilit, maksukortit, verkkopalvelun ja opastusta palveluiden käyttöön
  • lainat ja luotot eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • lakipalvelut perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • yksilöllistä varallisuudenhoitoa OP Privatessa
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin ja työterveyshuoltoon
  • OP Kodin tarjoamat välityspalvelut.

Palkitsemme asiakkaitamme

OP Tampere on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten. Meidät omistaa noin 110 000 omistaja-asiakastamme, ja yhteensä meillä on noin 200 000 asiakasta.

Tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Vuonna 2020 pankin tuloksesta palautui omistaja-asiakkaillemme 14,3 miljoonaa euroa OP-bonuksina, joilla maksettiin esimerkiksi palvelu- ja vakuutusmaksuja.

Toimimme vakaalla perustalla

Toimintaamme ohjaa vakaa arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Perustehtävämme on vahvan vakavaraisuutemme ja tehokkuutemme avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme.

Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessamme elinvoimaisen Pirkanmaan kehittämiseen.