juoksutapahtuma

Tapahtumat, asiakastilaisuudet, Hippo-kisat ja webinaarit

Tältä sivulta näet ajankohtaiset tapahtumat, joissa OP Tampere on mukana. Järjestämme tilaisuuksia taloutesi ja hyvinvointisi tueksi. Järjestämme ikäihmisille opastusta sähköisten palveluiden käyttämiseen. Tarjolla myös ihastuttavia Hippo-kisoja ja -hiihtoja perheille kattavasti koko toimialueellamme. Iloisiin tapaamisiin, tervetuloa mukaan!

Pankin tapahtumat vuonna 2021

Ilmoittautuminen pankin tapahtumiin tehdään tapahtuman kohdalta löytyvästä ilmoittautumislinkistä. Noudatamme kaikissa tilaisuuksissamme valtioneuvoston ja THL:n voimassa olevia ohjeistuksia koronavirustilanteesta.

Kesäkuu

   

Sijoittamalla parempaa tuottoa yrityksen varoille -webinaari

Ti 15.6.2021 klo 15-16

Ilmoittautuminen ja ohjelma OP.fi-sivustolla

Suomalaisen asumisen tulevaisuus - webinaari, yhteistyössä OP ja Helsingin yliopisto

Ke 16.6.2021 klo 9-11

Ilmoittautuminen ja ohjelma tästä linkistä

Heinäkuu

   

Elokuu

   
Hippo-kisat Lempäälässä Ma 2.8.2021 klo 18-20.30 Hakkarin urheilukentällä Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä linkistä.
Hippo-kisat Viialassa Ti 10.8.2021 klo 18-20 Viialan urheilukentällä Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä linkistä.
Hippo-kisat Ylöjärvellä To 26.8.2021 klo 18-20.30 Räikän kentällä Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä linkistä.
Elohopeakerhoon voivat liittyä pankin yli 55-vuotiaat omistaja-asiakkaat. Elohopeakerho tunnetaan ennen kaikkea laadukkaista kaukomatkoistaan, jotka järjestetään yhteistyössä käytännön järjestelyistä huolehtivien matkatoimistojen kanssa. Kerhon toiminta on aktiivista ja monipuolista myös kotimaassa.

OP Tampere tekee Mukanetti ry:n ja Ahjolan kansalaisopiston kanssa yhteistyötä, jonka tavoitteena on rohkaista ja opastaa ikäihmisiä sähköisten palveluiden käyttämiseen ja näin helpottaa arjen pankki-ja raha-asioiden hoitamista.

Järjestämme opastustilaisuuksia, joissa tutustumme yhdessä verkkopalvelutunnuksien käyttöön ja tarjolla oleviin sähköisiin palveluihin, kuten op.fi ja sen yksinkertaistettu versio saavutettava.op.fi sekä OP-mobiiliin. Käymme läpi myös sähköisen asioinnin turvallisuusasioita.

Henkilökohtaisilla verkkopalvelutunnuksillasi saat kaikki OP:n sähköiset palvelut käyttöösi, ja ne ovat myös henkilöllisyystodistuksesi verkossa. Tunnuksilla voit asioida esim. Omakanta -palvelussa sekä Kelan ja verottajan palveluissa. Verkkopalvelutunnukset saat OP:n konttorista ajanvarauksella.

Ota opastukseen mukaasi

  • oma älypuhelin tai tablettitietokone
  • ​verkkopankkitunnuksesi ja vaikkapa yksi paperilasku
  • sähköpostiosoitteesi ja sen salasana
  • käyttäjätunnuksesi App Storeen (iPhone/iPad-laitteet) tai Play-kauppaan (Android-laitteet)
     

Opastusten paikkakunnat ja ajankohdat

Päivitämme opastustilaisuuksia tähän. 

Digiosaamista ja sähköisten palveluiden käyttämistä harjoitellaan myös pankin Elohopeakerhossa. Elohopeakerhoon voivat liittyä pankin yli 55-vuotiaat omistaja-asiakkaat. Elohopeakerho tunnetaan ennen kaikkea laadukkaista kaukomatkoistaan, jotka järjestetään yhteistyössä käytännön järjestelyistä huolehtivien matkatoimistojen kanssa. Kerhon toiminta on aktiivista ja monipuolista myös kotimaassa.