juoksutapahtuma

OP Tampereen tapahtumat

Tältä sivulta näet ajankohtaiset tapahtumat, joissa OP Tampere on mukana. Järjestämme tilaisuuksia taloutesi tueksi sekä ikäihmisille opastusta sähköisten palveluiden käyttämiseen ja ihastuttavia Hippo-kisoja ja -hiihtoja perheille. Elohopeakerho vie matkoille ja tarjoaa tukea sähköisen asioinnin tueksi. Iloisiin tapaamisiin, tervetuloa mukaan!

Pankin tapahtumat vuonna 2024

Ilmoittautuminen pankin tapahtumiin tehdään tapahtuman kohdalta löytyvästä ilmoittautumislinkistä tai tapahtuman kohdalla olevan ohjeistuksen mukaan. 

Huhtikuu    
Uudiskohdetapahtuma OP Tampereen Hämeenkatu 12:n konttorilla la 27.4. klo 11–14 Lisätietoja täältä.
Asuntokauppabrunssi (ennakkoilmoittautuneille) la 27.4. klo 9.45-12.00 Ilmoittautuminen ja lisätietoa täältä
Maaliskuu    
OP Tampereen asiantuntijat jalkautuvat Tampereen korkeakouluille avustamaan opiskelijoita pankki- ja vakuutusasioissa   Lisätietoja kampusvierailuista täältä.
Tampereen ammattikorkeakoulu, G-rakennuksen pääaula ke 13.3. klo 10–14  
Tampereen yliopisto, Kaupin kampus, Arvo-rakennuksen aula
ma 11.3. klo 10–14  
Tampereen yliopisto, Hervanta, Kampusareenan 2.krs, Reaktori-ravintolan läheisyydessä
to 7.3. klo 10–14  
Tampereen yliopisto, Keskustakampus, Linna-rakennus
ke 6.3. klo 10–14  
Hippo-hiihdot Nokialla

ke 6.3.2024 klo 17.30–20.00

Koukkujärven maja, Koukkujärventie 420, Nokia

Lisätietoja ja ilmoittautuminen täältä.
Helmikuu    
Hippo-hiihdot / Ylöjärven seurakunnan Laskiaistempaus su 18.2.2024 Lisätietoja täältä.

 

OP Tampere tekee Mukanetti ry:n ja Ahjolan kansalaisopiston kanssa yhteistyötä, jonka tavoitteena on rohkaista ja opastaa ikäihmisiä sähköisten palveluiden käyttämiseen ja näin helpottaa arjen pankki-ja raha-asioiden hoitamista.

Järjestämme opastustilaisuuksia, joissa tutustumme yhdessä verkkopalvelutunnuksien käyttöön ja tarjolla oleviin sähköisiin palveluihin, kuten op.fi ja sen yksinkertaistettu versio saavutettava.op.fi sekä OP-mobiiliin. Käymme läpi myös sähköisen asioinnin turvallisuusasioita.

Henkilökohtaisilla verkkopalvelutunnuksillasi saat kaikki OP:n sähköiset palvelut käyttöösi, ja ne ovat myös henkilöllisyystodistuksesi verkossa. Tunnuksilla voit asioida esim. Omakanta -palvelussa sekä Kelan ja verottajan palveluissa. Verkkopalvelutunnukset saat OP:n konttorista ajanvarauksella.

Ota opastukseen mukaasi

  • oma älypuhelin tai tablettitietokone
  • ​verkkopankkitunnuksesi ja vaikkapa yksi paperilasku
  • sähköpostiosoitteesi ja sen salasana
  • käyttäjätunnuksesi App Storeen (iPhone/iPad-laitteet) tai Play-kauppaan (Android-laitteet).

Digiosaamista ja sähköisten palveluiden käyttämistä harjoitellaan myös pankin Elohopeakerhossa. Elohopeakerhoon voivat liittyä pankin yli 55-vuotiaat omistaja-asiakkaat. Elohopeakerho tunnetaan ennen kaikkea laadukkaista kaukomatkoistaan, jotka järjestetään yhteistyössä käytännön järjestelyistä huolehtivien matkatoimistojen kanssa. Kerhon toiminta on aktiivista ja monipuolista myös kotimaassa.

Elohopeakerhoon voivat liittyä pankin yli 55-vuotiaat omistaja-asiakkaat. Elohopeakerho tunnetaan ennen kaikkea laadukkaista kaukomatkoistaan, jotka järjestetään yhteistyössä käytännön järjestelyistä huolehtivien matkatoimistojen kanssa. Kerhon toiminta on aktiivista ja monipuolista myös kotimaassa.