Asiakastapaaminen

Tervetuloa asioimaan

Vikkelä ja virkeä Tervon Osuuspankki palvelee sinua; tulitpa sitten traktorilla, veneellä, helikopterilla tai digiväyliä pitkin, olet tervetullut. Niin sähköisesti kuin fyysisestikin lähellä sinua – nähdään taas pian!

Palvelemme sinua iloisella  mielellä kaikissa pankkiasioissasi:

  • päivittäiset pankkiasiat vaivattomasti
  • lainat elämän eri tilanteisiin
  • säästäminen ja sijoittaminen juuri sinulle
  • vakuutukset itsesi ja omaisuutesi turvaksi
  • perheen lainopilliset palvelut

 

OP Tervo

OP Tervo on itsenäinen täyden palvelun pankki. Vahvuutenamme on luotettava ja laadukas asiakaslähtöinen palvelu. Huolehdimme monipuolisesta palvelutarjonnasta asiakkaidemme parhaaksi. Monikanavaisuus pankkiasioinnissa näkyy tavoitettavuudessamme sekä fyysisesti paikan päällä, että sähköisesti verkossa. Tähtäämme helppoon ja vaivattomaan asiointiin alusta loppuun!

Iholla

Ihmisläheisyys, paikallisuus ja tyytyväinen asiakas ovat meille sydämenasia. Olemme lähellä asiakaspintaa ja haluamme pysyä jatkossakin matalan kynnyksen pankkina. Tunnemme asiakkaamme ja asiakkaamme tuntevat meidät.

Pankki mukana arjessa!

Huomioimme eri sidosryhmät kohdennetuilla asiakastapahtumilla; järjestämme erilaisia tapahtumia lapsille, nuorille, perheille ja eläkeläisille. Kiinteä yhteistyö paikallisten järjestöjen ja yhteisöjen kanssa on meille arkipäivää.

Enemmän kuin pankki!

Olemme aktiivisesti kehittämässä toimintaympäristöämme ja sen tulevaisuutta. Otamme aidosti vastuun asiakkaistamme ja muistamme osuustoiminnan arvot. OP Tervo tukee alueen yritystoimintaa käyttämällä paikallisten yritysten palveluita ja tuotteita.

Vikkelä ja virkeä OP Tervo palvelee sinua, tervetuloa!