Hei nuori, jutellaanko hetki talousasioista?

Meiltä saat kattavat pankki- ja vakuutuspalvelut. Päivittäiset pankkipalvelumme (käyttötili, verkkopalvelu ja OP-Visa-kortti) ovat maksuttomia alle 26-vuotiaille. Liittymällä osuuspankin omistaja-asiakkaaksi saat palvelut veloituksetta aina 29-vuotiaaksi asti. Lue lisää.

Omistaja-asiakkuus kannattaa

Liittymällä osuuspankin omistaja-asiakkaaksi varmistat, että saat käyttöösi lukuisat edut ja hyödyt. 18–29-vuotias omistaja-asiakas saa päivittäispaketin alkaen 0 €/kk, joka sisältää käyttötilin verkkotiliotteella, yhden tai kaksi korttia sekä OP:n tunnuksen ja digipalvelut. Lisäksi saat muun muassa opintolainan noston verkosta ilman toimitusmaksua (norm. 30€) sekä mahdollisuuden käyttää kumppanietujamme. Jos omistaja-asiakkaaksi liittyminen kiinnostaa, nyt on oi­kea aika ryhtyä tuumasta toimeen. Lue lisää omistaja-asiakkuudesta ja sen tuomista hyödyistä ja liity mukaan.

Parempien taloudellisten valintojen valmentaja

Brändivisiomme mukaisesti haluamme olla parempien taloudellisten valintojen valmentaja ja toiveikkaampien tulevai­suuksien sunnannäyttäjä - yhdessä yli kaikkien aikojen. Vastuullisena toimijana olemme toimialueellamme monessa mukana. Tarjoamme joka vuosi lukuisia työharjoittelu- ja kesätyöpaikkoja. Meillä kasvaa tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia.