Paikalliset edut OP Uusimaan omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisista OP-bonuksista, pankkipalvelu- ja vakuutuseduista sekä lukuisista hienoista kumppanieduista.

 

OP Uusimaan omistaja-asiakkaana saat etua erilaisista vapaa-ajan palveluista ja tapahtumista Uudenmaan seudulla.

Alta löydät paikalliset etumme. 
Edut lunastat OP-mobiilin kautta polusta: Muut -> Omistaja-asiakas -> Kumppaniedut -> Edut -> Valitse suodattimeksi OP Uusimaa. 

Matsilippu kympillä kaikkiin HJK:n otteluihin!
 
Kotimainen jalkapallokausi on alkamaisillaan! Tarjoamme OP Uusimaan omistaja-asiakkaille mahdollisuuden ostaa Veikkausliigan tai Kansallisen Liigan matsilippuja 10 € hintaan. Tarjous on voimassa 30.4. asti. Rajoitus viisi lippua per ottelu. Lunasta etu OP-mobiilissa.

Tule yllättymään teatteriin! OP Uusimaa tarjoaa &Espoon teatterin normaalihintaiset liput 30 % alennuksella.

&Espoon teatteri on Suomen kansainvälisin teatteri, joka nostaa puheenaiheeksi esittävää taidetta laajalla skaalalla meiltä ja maailmalta. Ohjelmistossa on laatudraamaa, tanssia ja sirkustakin. Tutustu ja valitse oma suosikkisi!

Omistaja-asiakkaana saat 30 % alennuksen &Espoon teatterin kaikkiin esityksiin vuonna 2024. Lippujen hinnat alennuksella 19-29 € (norm. hinta 27-42 €).

Voimassa 14.12.2024 saakka. Etua ei ole rajattu, vaan lippuja voi lunastaa useammalle ja useampiin näytöksiin. OP Uusimaa pidättää oikeuden edun ja /tai kampanjan sisällön, hinnan ja keston muutoksiin. Lunasta etu OP-mobiilissa.

Ilmainen vuokramaila padelvuoron yhteydessä Padel Arena Porvoo padelhallilla OP Uusimaan omistaja-asiakkaalle, sekä hänen perheelleen. Vuokramailat löytyvät hallin aulasta. Etu on omistaja-asiakkaalle 4 €/ vuokramaila (vuokramaila on normaalisti 4 €/henkilö/kerta) joten kokonaisetu per kerta voi olla yhteensä 16 €. Edun käyttöön ei tarvitse erillistä koodia eikä vuokramailaa tarvitse varata etukäteen, riittää että varaa pelivuoron Playtomic-varausjärjestelmän kautta ja tulee pelaamaan. Ovikoodin hallille saa varaamalla vuoron. Padel Arena Porvoo henkilökunta voi pyytää todistuksen, että henkilö on OP Uusimaan omistaja-asiakas.

Etu on voimassa toistaiseksi.