Paikalliset edut OP Uusimaan omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisista OP-bonuksista, pankkipalvelu- ja vakuutuseduista sekä lukuisista hienoista kumppanieduista.

OP Uusimaan omistaja-asiakkaana saat etua erilaisista vapaa-ajan palveluista ja tapahtumista Uudenmaan seudulla.

Katso kaikki valtakunnalliset ja paikalliset kumppanietumme alta.

Majoitusetu -10% päivän hinnasta. Sisältää 1 yön majoitus 2:lle, runsas hotelliaamiainen, sisäänpääsy Kylpylään (1,5 tuntia) ja kuntosalin käyttö. Kartanossa majoittuvilla lisäksi Butler-palvelu ja erikoisaamiainen.

Majoitusedun saat vain varaamalla netistä www.haikko.fi Syötä etusivulla saapumispäivä + tarjouskoodi kenttään PROMEMBER . Jäsenetuhintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Alennuksen saadaksesi todista jäsenyytesi vastaanotossa check-innin yhteydessä.

Voimassa 31.12.2022 asti (poislukien 24.-25.12. ja 31.12.)

Kylpylävierailu (1,5 tuntia) ja sunnuntaibrunssi Kartanossa 57 €/hlö (69,-) sis. kylpylän & kuntosalin käytön, sekä runsaan brunssin.

Varaa pöytä haluamallesi sunnuntaille netistä www.haikko.fi/kartanon-sunnuntaibrunssi . Kirjoita yhteystietojesi lisäksi ”jätä viesti ravintolalle” kohtaan OP JÄSENETU. Alennuksen saadaksesi todista jäsenyytesi Kartanon vastaanotossa ennen ruokailun alkua. Varaa myös kylpyläkäynti ennakkoon Haikon nettisivuilta; kylpytakin, pyyhkeen ja tossut saat käyttöösi kylpylähotellin vastaanotosta.

Voimassa vain sunnuntaisin 31.12.2022 asti poislukien juhlapyhät.

Ilmainen vuokramaila padelvuoron yhteydessä Padel Arena Porvoo padelhallilla OP Uusimaan omistaja-asiakkaalle, sekä hänen perheelleen. Vuokramailat löytyvät hallin aulasta. Etu on omistaja-asiakkaalle 4 €/ vuokramaila (vuokramaila on normaalisti 4 €/henkilö/kerta) joten kokonaisetu per kerta voi olla yhteensä 16 €. Edun käyttöön ei tarvitse erillistä koodia eikä vuokramailaa tarvitse varata etukäteen, riittää että varaa pelivuoron Playtomic-varausjärjestelmän kautta ja tulee pelaamaan. Ovikoodin hallille saa varaamalla vuoron. Padel Arena Porvoo henkilökunta voi pyytää todistuksen, että henkilö on OP Uusimaan omistaja-asiakas.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Nauti hiihdon tähtihetkistä! Maailman parhaat hiihtäjät kohtaavat Stadion Sprint -kutsukilpailussa, johon Helsinki Ski Weeks huipentuu keskiviikkona 22.3.23. OP Uusimaan omistaja-asiakkaat saavat peruslipusta -15% alennuksen. Lipun etuhintaan voi lunastaa OP-mobiilin kautta. 

Rajoitukset
Etuun ovat oikeutettuja kaikki Uudenmaan Osuuspankin omistaja-asiakkaat, joilla on OP-mobiili sovellus käytössään. Etu on henkilökohtainen.