Paikalliset edut OP Uusimaan omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisista OP-bonuksista, pankkipalvelu- ja vakuutuseduista sekä lukuisista hienoista kumppanieduista.

OP Uusimaan omistaja-asiakkaana saat etua erilaisista vapaa-ajan palveluista ja tapahtumista Uudenmaan seudulla.

Katso kaikki valtakunnalliset ja paikalliset kumppanietumme alta.

Majoitusetu -10% päivän hinnasta. Sisältää 1 yön majoitus 2:lle, runsas hotelliaamiainen, sisäänpääsy Kylpylään (1,5 tuntia) ja kuntosalin käyttö. Kartanossa majoittuvilla lisäksi Butler-palvelu ja erikoisaamiainen.

Majoitusedun saat vain varaamalla netistä www.haikko.fi Syötä etusivulla saapumispäivä + tarjouskoodi kenttään PROMEMBER . Jäsenetuhintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Alennuksen saadaksesi todista jäsenyytesi vastaanotossa check-innin yhteydessä.

Voimassa 31.12.2022 asti (poislukien 24.-25.12. ja 31.12.)

Kylpylävierailu (1,5 tuntia) ja sunnuntaibrunssi Kartanossa 57 €/hlö (69,-) sis. kylpylän & kuntosalin käytön, sekä runsaan brunssin.

Varaa pöytä haluamallesi sunnuntaille netistä www.haikko.fi/kartanon-sunnuntaibrunssi . Kirjoita yhteystietojesi lisäksi ”jätä viesti ravintolalle” kohtaan OP JÄSENETU. Alennuksen saadaksesi todista jäsenyytesi Kartanon vastaanotossa ennen ruokailun alkua. Varaa myös kylpyläkäynti ennakkoon Haikon nettisivuilta; kylpytakin, pyyhkeen ja tossut saat käyttöösi kylpylähotellin vastaanotosta.

Voimassa vain sunnuntaisin 31.12.2022 asti poislukien juhlapyhät.

Ilmainen vuokramaila padelvuoron yhteydessä Padel Arena Porvoo padelhallilla OP Uusimaan omistaja-asiakkaalle, sekä hänen perheelleen. Vuokramailat löytyvät hallin aulasta. Etu on omistaja-asiakkaalle 4 €/ vuokramaila (vuokramaila on normaalisti 4 €/henkilö/kerta) joten kokonaisetu per kerta voi olla yhteensä 16 €. Edun käyttöön ei tarvitse erillistä koodia eikä vuokramailaa tarvitse varata etukäteen, riittää että varaa pelivuoron Playtomic-varausjärjestelmän kautta ja tulee pelaamaan. Ovikoodin hallille saa varaamalla vuoron. Padel Arena Porvoo henkilökunta voi pyytää todistuksen, että henkilö on OP Uusimaan omistaja-asiakas.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Osuuspankin omistaja-asiakkaat saavat Horse Shown perjantain 21.10. kokopäivälipun 69 euron hintaan (lippujen normaalihinta 99 euroa).

Nauti ratsastuksen tähtihetkistä! Helsinki International Horse Show'n perjantain 21.10. koko päivä tarjoaa upeita ratsastuksen tähtihetkiä kahdessa näytöksessä. Nyt on hyvä mahdollisuus nähdä ensimmäistä kertaa Helsingissä vierailevat huippuratsastajat ja upeat hevoset ottamassa tuntumaa kilpailuareenaan.

Etuun ovat oikeutettuja kaikki Uudenmaan Osuuspankin omistaja-asiakkaat, joilla on OP-mobiili-sovellus käytössään. Etu on henkilökohtainen.