Mobiili

Paikalliset edut OP Uusimaan omistaja-asiakkaalle

Omistaja-asiakkaanamme nautit edullisemmin paitsi pankki- ja vakuutuspalveluista, myös paikallisista elämyksistä!

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisten OP-bonusten ja finanssipalveluetujen lisäksi myös paikallisten kumppaneidemme eduista.

Yhteistyökumppaneidemme edut saat esittämällä "Omistaja-asiakas"-tekstillä varustettua OP:n maksukorttiasi tai Omistaja-asiakaskorttiasi ennen maksutapahtumaa. Muistathan, että omistaja-asiakaskortti ja kaikki edut löytyvät myös OP-mobiilista. Siis samasta sovelluksesta, jolla hoidat kätevästi päivittäiset pankki- ja vakuutusasiasi!

Omistaja-asiakkaan ajankohtaisista eduista kerromme myös Facebookissa. Ota siis OP Uusimaan sivu seurantaan, niin pysyt aina ajan tasalla - päivitämme etuja säännöllisesti.

Järvenpään elokuvateatteri Studio 123 tarjoaa OP:n omistaja-asiakkaille kaksi elokuvalippua yhden hinnalla joka maanantai!

Etu lunastetaan Studio 123 lippukassalla ja se on voimassa joka maanantai kesäkuun loppuun saakka (poislukien maanantait 6.1., 17.2. ja 13.4.). Voit hyödyntää edun niin usein kuin haluat. Etuun on oikeutettu Uudenmaan Osuuspankin omistaja-asiakas, jolla on OP:n maksukortti tai OP-mobiili käytössään. 

Studio 123, Helsingintie 12, 04400 Järvenpää

Volttitehdas tarjoaa monipuoliset tilat temppuilulle Järvenpäässä, ja omistaja-asiakasperheet temppuilevat etuhintaan! Alle 8-vuotiaan lapsen mukana aikuisen sisäänpääsy on ilmainen (norm.5€). Etu lunastetaan Volttitehtaan kassalla, ja se on voimassa vuoden 2020 loppuun saakka.

Volttitehdas
Pykäläkatu 2
04430 Järvenpää

Järvenpään Sibeliusviikot ry järjestää Sibelius Singing kansainvälisen duokilpailun laulajille ja pianisteille Järvenpäässä 25.-28.3.2020. OP Uusimaa tarjoaa Sibelius Singing duokilpailuun lippuetua.

Lippuedun saat seuraavista kilpailuista: 26.3. klo 14 ja 18 sekä 27.3. klo 14 ja 18. Kun olet valinnut liput ostoskoriin, valitse kampanja ”OP Uusimaa etu”, sen jälkeen kirjoita kampanjakoodi: OPUUSIMAA. Lipun saat hintaan 7,50 € (normaali hinta 10,50 €). 

Kilpailupaikkana toimii Järvenpää-talo, Hallintokatu 4, 04400 Järvenpää