Nainen ja kortti

Paikalliset edut OP Uusimaan omistaja-asiakkaalle

Omistaja-asiakkaanamme nautit edullisemmin paitsi pankki- ja vakuutuspalveluista, myös paikallisista elämyksistä ja kumppaniyritystemme tuotteista!

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisten OP-bonusten ja finanssipalveluetujen lisäksi myös paikallisten kumppaneidemme eduista.

Yhteistyökumppaneidemme edut saat esittämällä "Omistaja-asiakas"-tekstillä varustettua OP:n maksukorttiasi tai lunastamalla edun suoraan OP-mobiilista. Muistathan, että omistaja-asiakaskortti ja kaikki edut löytyvät myös OP-mobiilista. Siis samasta sovelluksesta, jolla hoidat kätevästi päivittäiset pankki- ja vakuutusasiasi!

Omistaja-asiakkaan ajankohtaisista eduista kerromme myös Facebookissa. Ota siis OP Uusimaan sivu seurantaan, niin pysyt aina ajan tasalla - päivitämme etuja säännöllisesti.

Volttitehdas tarjoaa monipuoliset tilat temppuilulle Järvenpäässä, ja omistaja-asiakasperheet temppuilevat etuhintaan! Alle 8-vuotiaan lapsen mukana aikuisen sisäänpääsy on ilmainen (norm.5€). Etu lunastetaan Volttitehtaan kassalla, ja se on voimassa vuoden 2020 loppuun saakka.

Volttitehdas
Pykäläkatu 2
04430 Järvenpää

Tänä kesänä golfaat St Laurence Golfissa edullisemmin: Uudenmaan OP:n omistaja-asiakkaan green fee on 45eur (norm.49eur). Edun voit käyttää kauden 2020 aikana niin usein kuin haluat. Lunastat sen käyttöösi paikan päällä näyttämällä caddiemasterille OP:n pankki- tai luottokorttiasi, tai sähköistä omistaja-asiakaskorttiasi OP-mobiilissa.

Tasoitusraja vieraspelaajille on 36.

St. Laurence Golf
Gunnarlankatu 210
08200 Lohja

Omistaja-asiakkaanamme voit lukea Aamupostin, Keski-Uusimaan tai Länsi-Uusimaan digilehteä 3 kuukautta -30% alennuksella hintaan 9,95€/kk (norm. 14,20€/kk). Tilaus jatkuu etuhinnan jälkeen voimassaolevan hinnaston mukaan. Etu koskee kotitalouksia, joihin ei ole voimassaolevaa kyseisen lehden tilausta.

Edun saat käyttöösi, kun tilaat lehden sivulta:

Lähimatkaile Uudellamaalla! Hotelli Lepolammella yövyt, virkistyt ja herkuttelet luonnonkauniiden järvimaisemien äärellä. Omistaja-asiakas ja omistaja-asiakkaan ystävä nauttivat kaksi pääruokaa yhden hinnalla tilatessasi alku-, pää- ja jälkiruuan hotellin ravintolassa, kun majoitutte hotellissa. Lunastat edun käyttöösi paikan päällä näyttämällä OP:n pankki- tai luottokorttiasi, tai sähköistä omistaja-asiakaskorttiasi OP-mobiilissa. Edun voit hyödyntää majoituksen yhteydessä niin usein kuin haluat.

Hotelli Lepolampi 
Kivilammentie 1
02820 Espoo
+358 10 324 4840