Paikalliset edut OP Uusimaan omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisista OP-bonuksista, pankkipalvelu- ja vakuutuseduista sekä lukuisista hienoista kumppanieduista.

 

OP Uusimaan omistaja-asiakkaana saat etua erilaisista vapaa-ajan palveluista ja tapahtumista Uudenmaan seudulla.

Alta löydät paikalliset etumme. 
Edut lunastat OP-mobiilin kautta polusta: Muut -> Omistaja-asiakas -> Kumppaniedut -> Edut -> Valitse suodattimeksi OP Uusimaa. 

Ota vaikka kaveri mukaan, ja suuntaa golfaamaan Hyvinkäälle! OP Uusimaan omistaja-asiakkaat saavat etuhintaan golf-kierroksen kahdelle (alennus lasketaan normaalin green feen hinnasta). Etu on voimassa heinäkuussa arkisin (ma-pe). Edun lunastus tapahtuu Hyvigolfin kassalla.

Etuun ovat oikeutettuja kaikki Uudenmaan Osuuspankin omistaja-asiakkaat, joilla on OP-mobiili sovellus käytössään. OP Uusimaa pidättää oikeuden edun ja /tai kampanjan sisällön, hinnan ja keston muutoksiin. Lunasta etu OP-mobiilissa.

Nauti lounas golfin lomassa Hyvigolfissa. OP Uusimaan omistaja-asiakkaat saavat lounaan etuhintaan 12,50€. Edun voi käyttää useamman kerran kesän aikana, ja se on voimassa 31.8.24 saakka. Edun lunastus Hyvigolfin kassalla.

Etuun ovat oikeutettuja kaikki Uudenmaan Osuuspankin omistaja-asiakkaat, joilla on OP-mobiili sovellus käytössään. OP Uusimaa pidättää oikeuden edun ja /tai kampanjan sisällön, hinnan ja keston muutoksiin. Lunasta etu OP-mobiilissa.

Tule golfaamaan sekä lounaalle! OP Uusimaan omistaja-asiakkaat saavat golf-kierroksen ja lounaan etuhintaan 60 €. Etu on voimassa arkisin (ma-pe). Edun lunastus Hyvigolfin kassalla.

Etuun ovat oikeutettuja kaikki Uudenmaan Osuuspankin omistaja-asiakkaat, joilla on OP-mobiili sovellus käytössään. Etu on henkilökohtainen kertaetu ja voimassa arkisin ma-pe 30.09.24 saakka. OP Uusimaa pidättää oikeuden edun ja /tai kampanjan sisällön, hinnan ja keston muutoksiin. Lunasta etu OP-mobiilissa.

Tule kahville Hyvigolfiin kaverin kanssa! OP Uusimaan omistaja-asiakkaat saavat kahvin ilmaiseksi Hyvigolfissa. Edun voi käyttää kerran kesän aikana. Edun lunastus Hyvigolfin kassalla.

Etuun ovat oikeutettuja kaikki Uudenmaan Osuuspankin omistaja-asiakkaat, joilla on OP-mobiili sovellus käytössään. Etu on henkilökohtainen kertaetu. OP Uusimaa pidättää oikeuden edun ja /tai kampanjan sisällön, hinnan ja keston muutoksiin. Lunasta etu OP-mobiilissa.

Koe Horse Shown ehdottomia huippuhetkiä VIP:issä! Helsinki Horse Shown VIP-paketit tarjoavat ylellisen lisän Horse Show-elämykseen. Lauantain VIP-pakettiin sisältyy sekä kansainvälinen Grand Prix -näytös että viihdyttävä iltanäytös. Lauantain pääluokka Helsinki Grand Trophy alkaa klo 14. Kansainvälinen iltanäytös alkaa klo 18.30. Supersunnuntai VIP on tuhti yli 9 tunnin kokopäivänäytös, joka sisältää kaikkea mitä vaativin asiakas toivoo. Etuhintaiset liput voit lunastaa OP Mobiilissa edun "Käytä" nappia painamalla. VIP-paketin tarkempi sisältö löytyy täältä: https://helsinkihorseshow.fi/en/vip-4/

Etuun ovat oikeutettuja kaikki Uudenmaan Osuuspankin omistaja-asiakkaat, joilla on OP-mobiili sovellus käytössään. Lipun etuhintaan voi lunastaa myös kaverilleen tai perheelleen. Etu on voimassa 27.10.2024 saakka. OP Uusimaa pidättää oikeuden edun ja /tai kampanjan sisällön, hinnan ja keston muutoksiin.

 

Nauti ratsastuksen tähtihetkistä! Perjantain 25.10. Horse Shown kokopäivälippu 79 € (norm. 116,50 €). Kokopäivälippu sisältää Horse Shown perjantain kaksi näytöstä: kansainvälisen aamunäytöksen ja kansainvälisen avajaisnäytöksen. Lipun etuhintaan itselle ja kaverille voi lunastaa OP Mobiilissa edun "Käytä" nappia painamalla.

Etuun ovat oikeutettuja kaikki Uudenmaan Osuuspankin omistaja-asiakkaat, joilla on OP-mobiili sovellus käytössään. Lipun etuhintaan voi lunastaa myös kaverilleen tai perheelleen. Etu on voimassa 25.10.2024 saakka. OP Uusimaa pidättää oikeuden edun ja /tai kampanjan sisällön, hinnan ja keston muutoksiin.

Nauti kesästä Krapilla! Miltä kuulostaa puistokonsertti, kesäteatteri, pitopöytä, majoittuminen tai vaikka sauna. Etuja on moneen makuun! Kaikki edut löytyvät OP-mobiilista.

Etujen voimassaoloajat vaihtelevat edun mukaan. Katso tarkemmat tiedot verkkokaupasta edun lunastuksen yhteydessä. Voit nauttia useammasta edusta ja ottaa mukaan myös kaverin. OP Uusimaa pidättää oikeuden edun ja /tai kampanjan sisällön, hinnan ja keston muutoksiin. 

Tule yllättymään teatteriin! OP Uusimaa tarjoaa &Espoon teatterin normaalihintaiset liput 30 % alennuksella.

&Espoon teatteri on Suomen kansainvälisin teatteri, joka nostaa puheenaiheeksi esittävää taidetta laajalla skaalalla meiltä ja maailmalta. Ohjelmistossa on laatudraamaa, tanssia ja sirkustakin. Tutustu ja valitse oma suosikkisi!

Omistaja-asiakkaana saat 30 % alennuksen &Espoon teatterin kaikkiin esityksiin vuonna 2024. Lippujen hinnat alennuksella 19-29 € (norm. hinta 27-42 €).

Voimassa 14.12.2024 saakka. Etua ei ole rajattu, vaan lippuja voi lunastaa useammalle ja useampiin näytöksiin. OP Uusimaa pidättää oikeuden edun ja /tai kampanjan sisällön, hinnan ja keston muutoksiin. Lunasta etu OP-mobiilissa.

Ilmainen vuokramaila padelvuoron yhteydessä Padel Arena Porvoo padelhallilla OP Uusimaan omistaja-asiakkaalle, sekä hänen perheelleen. Vuokramailat löytyvät hallin aulasta. Etu on omistaja-asiakkaalle 4 €/ vuokramaila (vuokramaila on normaalisti 4 €/henkilö/kerta) joten kokonaisetu per kerta voi olla yhteensä 16 €. Edun käyttöön ei tarvitse erillistä koodia eikä vuokramailaa tarvitse varata etukäteen, riittää että varaa pelivuoron Playtomic-varausjärjestelmän kautta ja tulee pelaamaan. Ovikoodin hallille saa varaamalla vuoron. Padel Arena Porvoo henkilökunta voi pyytää todistuksen, että henkilö on OP Uusimaan omistaja-asiakas.

Etu on voimassa toistaiseksi.