Tule meille töihin

Etsimme tulevaisuuden tekijöitä OP Uusimaan toimipisteisiin Uudellamaalla.

OP Uusimaa on OP Ryhmän suurin vähittäispankki, jolla on lähes 30 toimipistettä Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpää, Karkkilassa, Kauniaisissa, Keravalla, Kirkkonummella, Lohjalla, Loviisassa, Nurmijärvellä, Pornaisissa, Porvoossa, Sipoossa, Siuntiossa, Tuusulassa, Vantaalla ja Vihdissä. OP Uusimaalla on noin 608 300 asiakasta. OP Uusimaa palvelee asiakkaitaan lähes 1 100 pankki- ja vakuutusalan ammattilaisen voimin.

Etsimme tulevaisuuden tekijöitä erilaisiin tehtäviin OP Uusimaan toimipisteisiin. Haluaisitko sinä palvella asiakkaitamme monipuolisissa arjen talouden asioissa tai varallisuuden hoidossa ja samalla rakentaa asiantuntijuuttasi finanssialalla? Liity joukkoomme nyt. 

Tarjoamme innostavan työympäristön, erinomaiset kehittymismahdollisuudet ja monipuoliset edut

Sinun kannattaa hakea meille töihin, vaikkei sinulla olisikaan aiempaa kokemusta finanssialta. Meillä pääset kehittämään osaamistasi ja mahdollisuuksia on tarjolla paljon. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin monin tavoin ja saat työntekijänä erinomaiset henkilöstöedut. Mikäli muutat pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, me autamme sinua uuden kodin löytämisessä sekä lasten hoitopaikan hankkimisessa. 

Katso avoimet työpaikkamme ja jätä hakemuksesi