OP Uusimaan vastuullisuus

Olemme Uudenmaan asukkaiden ja yritysten oma vastuullinen pankki. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Edistämme toimialueemme hyvinvointia ja asiakkaidemme vaurastumista monin tavoin.

OP Uusimaan perustehtävänä on edistää kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Arvomme ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen ovat toimintamme keskiössä.

Toivekkaampi tulevaisuus

OP Uusimaa aloittaa kaksi merkittävää, pitkäaikaista yhteistyöhanketta, joiden tavoitteena on tukea pankin omistaja-asiakkaille tärkeitä teemoja: luonnon monimuotoisuuden varmistamista, ilmastonmuutoksen vaikutusten ehkäisyä sekä lasten ja nuoren terveyden ja hyvinvoinnin tukemista. Yhteistyökumppaneina toimivat Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri ry ja Lastenklinikoiden Kummit ry.

Tyttö ja puhelin

Opastamme nuoria taloustaidoissa oppilaitoksissa ja yhdistyksissä

Järjestämme taloustaito valmennuksia oppilaitoksissa, yhdistyksissä ja urheiluseuroissa ympäri vuoden.

OP viettää jokavuotista Taloustaitoviikkoa maaliskuussa yhtä aikaa maailmanlaajuisen Global Money Weekin kanssa. Osuuspankkien yhteisen Taloustaitoviikon tavoitteena on edistää nuorten taloustaitoja konkreettisilla teoilla. OP Uusimaan yhteisölähettiläät opettavat Taloustaitoviikolla pääkaupunkiseudun yhdeksäsluokkalaisille oman talouden hallintaa.

Nainen ja puhelin

Järjestämme senioreille opastusta digipalveluiden käytössä

Meille OP Uusimaassa on tärkeää, että jokainen asiakas voi käyttää vaivatta sähköisiä palveluja. Siksi järjestämme maksuttomia ja avoimia Varmuutta verkkoon -tilaisuuksia, joissa opastamme ikäihmisiä älylaitteen käytössä ja neuvomme, miten sähköisten palvelujen avulla voi helpottaa arkea. Käymme tapahtumissa yhdessä läpi OP-mobiilin sekä Mobiiliavaimen käyttöä.

Tuellamme työllistyy 520 nuorta n. 200 yhdistyksessä Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa

OP Uusimaa tarjoaa vuosittain tuen yhteensä 520 nuoren työllistämiseksi. Yhdistykset voivat hakea tukea helmikuun aikana. Maaliskuun alussa osuuspankki valitsee tuen saavat yhdistykset ja on yhteydessä kaikkiin tukea hakeneisiin yhdistyksiin.

Reppu joka selkään - koulureppukeräys vähävaraisten perheiden lapsille

OP Uusimaa on mukana Hope ry:n reppukeräyksessä, jonka tavoitteena on lahjoittaa jokaisen vähävaraisen perheen koulutietä aloittavalle lapselle koulureppu.

Meille OP Uusimaassa on tärkeää olla tukemassa paikallisesti lasten ja nuorten hyvinvointia ja konkreettisten tekojen merkitys korostuu vaikeina aikoina. Haluamme kiinnittää yhdessä HOPE ry:n kanssa huomiota lapsiperheiden avuntarpeeseen ja kannustaa myös asiakkaitamme tekoihin.

Keräys alkoi vuonna 2017, jolloin reppuja kerättiin tuhansia. Vuonna 2019 reppuja jaettiin jo lähes 3 000 lapselle eri puolilla Suomea.

OP Uusimaan yhteistyötukien haku paikallisille yhdistyksille ja seuroille alkaa

OP Uusimaa tukee toimialueensa yhdistysten ja seurojen toimintaa avaamalla yhteistyötukien haun. Haku on auki 31.10-20.11.2022 välisen ajan. Yhteistyötuen saajien valinnoissa painotetaan omistaja-asiakkaiden valitsemia painopisteitä lokakuussa tehdyn kyselyn pohjalta.