Vaara-Karjalan Osuuspankki aloittaa 1.1.2017

Enon, Ilomantsin, Kiihtelysvaaran ja Tuupovaaran Osuuspankit yhdistyvät vuodenvaihteessa Vaara-Karjalan Osuuspankiksi.

Vaara-Karjalan Osuuspankin tase on 410 miljoonaa euroa, asiakasvarat 370 miljoonaa euroa ja rahoitustoiminta 360 miljoonaa euroa. Sillä on noin 28 500 asiakasta ja 14 000 omistaja-asiakasta. Omien varojen määrä on 71,4 miljoonaa euroa.

Yhdistymisellä turvataan OPn asiantunteva ja tehokas asiakaspalvelu nopeasti muuttuvassa ja digitalisoituvassa toimintaympäristössä. Se mahdollistaa laajemmat palveluajat ja paremman tavoitettavuuden – esimerkiksi ajanvarauksella asioinnin iltaisin.

– Asiakaskäyttäytymisen ja -tarpeiden muutos sekä pankkeihin kohdistuvan sääntelyn kiristyminen vaativat pankkien palvelukyvyltä ja tehokkuudelta jatkuvasti enemmän. Vaara-Karjalan Osuuspankki on taloudellisesti erittäin vahva pankki, joka pystyy tarjoamaan entistä laadukkaampaa palvelua asiakkailleen. Yhdistyminen mahdollistaa myös suurempien yritysten rahoittamisen paikallisesti, kertoo uuden pankin toimitusjohtaja Raili Hyvönen.

Yhdistyminen ei edellytä pankkien asiakkailta mitään toimenpiteitä. Kaikkien neljän pankin omistaja-asiakkaat siirtyvät Vaara-Karjalan Osuuspankin jäseniksi ja säilyttävät heille kuuluvat oikeudet. Tilinumerot, kortit tunnuslukuineen, verkkopalvelutunnukset ja muut pankkipalvelut säilyvät entisellään.

OPn palveluverkosto koostuu verkko- ja mobiilipalveluista, henkilökohtaisesta palvelusta sekä digitaalisesta asiakaspalvelusta. Kaikissa kuudessa uuden pankin konttorissa asiakkaita palvelevat tutut toimihenkilöt. Tapaamisen pankkilaisen kanssa voi hoitaa puhelimessa, konttorissa tai verkkoneuvotteluna. Ajanvaraus hoituu kätevästi verkkopalvelussa tai puhelinsoitolla tuttuun oman pankin numeroon.

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Raili Hyvönen, Vaara-Karjalan Osuuspankki, 050-3417994, raili.hyvonen@op.fi