OP Vimpelin kuva

Tervetuloa asioimaan

OP Vimpeli (virallinen nimi Vimpelin Osuuspankki) on OP Ryhmään kuuluva pankki, joka edistää omistajajäsentensä, asiakkaittensa ja toimintaympäristönsä kestävää taloudellista menestystä ja hyvinvointia. Toiminnassamme korostuu voimakkaasti paikallisuus ja ihmisläheisyys.

Saat pankistamme monipuoliset palvelut:

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • rahoituspalvelut sekä henkilö- että yritysasiakkaille
  • säästämisen ja sijoittamisen palvelut
  • vakuutuspalvelut itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • lakipalvelut perhettä ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • kattavat yrityspalvelut
  • tarjottavana varallisuudenhoitopalveluita OP Privatessa

Palkitsemme asiakkaitamme

OP Vimpeli on jäsentensä omistama pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten.

Tarjoamme hyvät keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Omistaja-asiakkaamme voivat käyttää bonuksia esimerkiksi pankin palvelumaksujen, lainopillisten palveluiden ja OP vakuutusten maksamiseen.

Vakaa perusta ja paikallisuus

OP Vimpeli on syntynyt asiakkaidensa omistamaksi jo vuonna 1923. Perustehtävämme on edistää omistajajäsentemme, asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä ja hyvinvointia. Lähtökohtana on aito välittäminen ihmisistä – niin asiakkaista kuin koko työyhteisöstä.

Korkea vakavaraisuutemme ja OP Ryhmän yhteiset resurssit luovat meille hyvät edellytykset tarjota Sinulle laadukkaita ja kilpailukykyisiä pankki- ja vakuutuspalveluita. Tavoitteenamme on pitkäjänteinen, jatkuva menestys yhdessä asiakkaidemme kanssa. Liiketoiminnan tuotto käytetään omistajajäsentemme hyväksi kehittämällä tuotteita, palveluita ja etuja. OP Vimpeli on alueellaan myös merkittävä urheilu-, nuoriso- ja kulttuurityön tukija.