Pohjolan OP:n avoimet työpaikat

Pohjolan Osuuspankki ja sen työntekijät ovat olleet läsnä paikallisten arjessa Pohjois-Suomessa reilun sadan vuoden ajan. Moni asia on vuosikymmenten aikana muuttunut, mutta tärkein on säilynyt: olemme edelleen lähellä asiakastamme – verkossa, puhelimessa ja kasvotusten. Tervetuloa tekemään ihmisläheisiä töitä vastuullisesti ja yhdessä menestyen!

Tämän päivän pankkityö on asiantuntevaa myyntiä ja asiakkuuksien hoitoa päivittäis-, rahoitus-, sijoitus- ja yrityspalveluissa. Työssä tarvitaan myynnillistä ja tuloksellista otetta sekä kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeita ja tuottaa asiakasta hyödyttäviä laaja-alaisia ratkaisuja. Menestymiseen vaaditaan oikeaa asennetta sekä halua ja taitoa uudistua jatkuvassa muutoksessa.

Avoimet työpaikkamme:

Avoin hakemus

Mikäli paikkoja Pohjolan Osuuspankkiin ei ole auki, voit lähettää avoimen hakemuksen alla olevasta linkistä. Olemme sinuun yhteydessä, kun sopivia työpaikkoja avautuu.

Mahdollisuus työharjoitteluun

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan työharjoittelupaikkoja AMK-opiskelijoille asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin. Hakemus kannattaa lähettää hyvissä ajoin ennen harjoittelun alkua. Lähetä avoin hakemus alla olevasta linkistä.