Tapahtumat

Tarjolla on ajankohtaisia tuulahduksia finanssialalta, tietoa sinun ja perheesi tai yrityksesi talouden tueksi. Tältä sivulta löydät myös Hippo-tapahtumat!

Vietämme valtakunnallista Varmuutta verkkoon -viikkoa 20.-24.5.2024

Kyseisellä viikolla opastamme senioreita ja muita erityistä tukea tarvitsevia asiakkaita OP:n digitaalisten palveluiden käytössä. Neuvomme kädestä pitäen, miten asiointi verkkoympäristössä onnistuu sujuvasti ja turvallisesti.

Digiopastuksia järjestetään:

  • tiistaina 21.5.2024 klo 9.30-13 Sodankylän konttorilla, Jäämerentie 14.
  • keskiviikkona 22.5.2024 klo 13.00-16.00 Rovaniemellä Koskikadun konttorilla, Koskikatu 12 6. krs.
  • verkkotilaisuus 22.5.2024 klo 17.00-18.00 Teamsin välityksellä. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen.
  • torstaina 23.5.2024 klo 9.30-13.00 Kemijärven konttorilla, Vapaudenkatu 1.

Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikki ovat niihin tervetulleita. Sodankylän, Rovaniemen ja Kemijärven tilaisuuksissa on paikan päällä kahvitarjoilu, Pohjolan OP Lakipalvelut esittäytyy sekä luvassa myös arvonta. Rovaniemen digiopastuksessa on myös mukana Telia. Telia on opastamassa muun muassa laitteiden turvallisessa käytössä.

Ota mukaan oma tabletti tai älypuhelin sekä OP:n tunnukset, mikäli sinulla sellaiset jo on.

Osana vastuullisuusohjelmaamme järjestämme taloustaito-opetustuokioita alueemme kouluissa. Tavoitteenamme on opettaa nuorille tärkeitä taitoja rahaan, esim. säästämiseen ja oman talouden hallintaan, liittyen.

Taloustaidot ovat nuorelle yhtä tärkeitä kuin hyvä uimataito. Haluamme tukea kouluja taloustaitojen opetuksessa. Taloustaito-opetusta on mahdollista järjestää etänä, videomateriaalia hyödyntäen tai koulussa paikan päällä.

Ota yhteyttä Pohjolan OP:n Markkinointi ja viestintä -yksikköön, mikäli koulussanne ollaan kiinnostuneita taloustaito-opetuksesta!