#KesäduuniOPnpiikkiin – Nuorten kesätyökampanja 2022

Hei sinä 15–17-vuotias nuori,  

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. OP Utajärvi etsi helmikuun ajan yhdistyksiä, jotka ovat kiinnostuneita tulevana kesänä tarjoamaan 15–17-vuotiaille nuorille kesätyön. 14.3. käynnistyy nuorten kesätyöhaku, joka jatkuu 17.4. asti.  

Hae Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kesätyöpaikkoja suoraan yhdistyksiltä (linkki ohessa). Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15-17-vuotias nuori. Kesätyöt sijoittuvat kesälomakauteen ja kesätyön pituus on kaksi viikkoa. Huomioithan, että voit hakea työtä useammasta mukana olevasta yhdistyksestä, mutta voit vastaanottaa vain yhden työpaikan.

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä muista työnantajavelvoitteista. OP Utajärvi lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan.

Kesäduunihakemukset ja mahdolliset lisätiedustelut töistä tehdään suoraan yhdistyksille.

Hae kesätöitä N.Y.T. – viimeistään su 17.4. 

Tee vapaamuotoinen hakemus, lähetä se suoraan yhdistykselle sähköpostiin, jonka löydät taulukon lopusta kultakin riviltä. Taulukosta löydät myös yhteystiedot, mikäli sinulla on kysyttävää kyseiseen kesätyöpaikkaan liittyen. 

  • Voit halutessasi hakea useampaa työtä kampanjamme kautta, mutta työllistyä vain yhteen tuettuun kesätyöhön. 
  • Hakemusten tulee olla perillä viimeistään su 17.4.2022 klo 23:59

Kesätyöhakemuksessa sinun kannattaa kertoa mm. seuraavat tiedot: 

henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti 

mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita 
koulu tai opiskelupaikka, kielitaito 
aiempi työkokemus ja työnantajat 

Hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestä ja avata myös, millaisen työntekijän yhdistys sinusta saisi. 

Toivotamme sinulle menestystä kesätyön hakuun ja aurinkoista kevättä! 

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä vastaa työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita. Utajärven Osuuspankki lahjoittaa yhdistyksille nuoren palkan.  

Valtakunnallisesti OP tarjoaa kesällä 2022 yhteensä yli 1900 kesätyöpaikkaa 15–17-vuotiaille nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Kyseessä on yhdeksäs kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään kampanjan kautta.

OP Utajärvi