OP-Visa Business Card

Maksa yrityksesi hankinnat helposti suoraan korttiin liitetyltä tililtä. Voit käyttää korttia maksukorttina, tilityskorttina ja automaattikorttina kotimaassa ja ulkomailla.

-

 • Kulujen seuranta on helppoa

  Kaikkia kortilla tehtyjä ostoksia, käteisnostoja ja talletuksia seuraat tiliotteelta, jonka toimitusajankohdat voit päättää itse. Jos yritykselläsi on verkkopalvelusopimus, näet korttien tapahtumat myös op.fi:ssä.

 • Monta korttia – henkilökohtaiset käyttöoikeudet

  Voit liittää samaan tiliin useita kortteja. Jokaisen kortin käyttöoikeudet, käyttötavat ja käyttörajat voit räätälöidä työntekijäkohtaisesti. Esimerkiksi niin, että tiettyä korttia voi käyttää vain tilitysten tekemiseen automaatilla.

 • Saat nopeutta ja joustavuutta rahankäsittelyyn

  Kortilla voit tehdä päiväkassatilityksiä talletusautomaatilla mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Automaatilla tehdyt talletukset kirjautuvat tilille heti. 

Hinta

OP-Visa Business Card-kortin hinta on 2,75 euroa kuukaudessa.

Maksaminen ja käteisnostot

 • Debit-ominaisuus. Ostot ja käteisnostot veloitetaan suoraan korttiin liitetyltä tililtä.
 • Maksa kotimaassa ja ulkomailla.
 • Nosta käteistä Ottopisteiltä ja ulkomailla Visa-automaateilta.
 • Yhdistä korttisi Pivoon tai Apple Payhin ja maksa kätevästi älylaitteella missä oletkin.

Turvallisuus

 • Kortilla maksat turvallisesti myös verkossa käyttämällä Visa Secure -palvelua.
 • Jokaiselle kortille voi räätälöidä yksilölliset käyttörajat.

Näin hankit OP-Visa Business Cardin

 1. Soita yritysasiakaspalveluun. Yritysasiakkaiden asiakaspalvelun yhteystiedot
 2. Valitse vaihtoehto "Tilit ja maksaminen" (valinta 1).
 • Kortin katoamisen tai väärinkäytöksen varalta OP-Visa Business Card -kortille on hyvä asettaa turvarajat.
 • Voit asettaa vuorokausikohtaiset turvarajat käteisnostoille, varmennettaville korttiostoille ja verkkomaksamiselle sekä muille etäostoille.
 • Kortin käyttöoikeudet, -tavat ja -rajat voidaan asettaa työntekijäkohtaisesti siten, että tarvittaessa vain tilitysten tekeminen tallettavilla automaateilla on sallittua.
 • Turvarajat voidaan asettaa ja muuttaa korttiasiakaspalvelussa tai osuuspankin konttorissa. Uudet rajat tulevat voimaan heti.
 • Kortinhaltija voi pyytää turvarajojen laskemista. Tilinomistaja tai yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö voi pyytää turvarajojen nostamista tai laskemista.
 • Suosittelemme muuttamaan turvarajoja aina tarpeen mukaan.
 • Verkkopalvelussa ei pysty muokkaamaan turvarajoja.

Visa Secure on palvelu, joka lisää verkossa maksamisen turvallisuutta. Palvelussa sekä kauppias että ostaja tunnistetaan luotettavasti. Palveluita käyttävät verkkokaupat tunnistat Visa Secure -logosta. 

Kun maksat ostoksesi verkossa Visa Secure -palvelun kautta, siirryt maksuvaiheessa OP-verkkopalveluun, jossa kuittaat ostoksesi suojatussa verkkoyhteydessä Mobiiliavaimella OP-yritysmobiilissa tai OP-mobiilissa. Voit myös käyttää OP:n verkkopalvelutunnuksia ja avainlukulistaa, jolloin saat puhelimeesi lisävahvistusviestin. Tunnistautuminen edellyttää, että kortinhaltijan voimassa oleva puhelinnumero on ilmoitettu OP:lle.  

Jos sinulla ei ole OP:n verkkopalvelutunnuksia, voit hyväksyä oston Mobiiliavaimella OP-mobiilissa. Mobiiliavaimen voit ottaa käyttöön OP-mobiilissa oman pankkisi tunnuksilla. Palvelusta ei aiheudu lisäkuluja.

Lisätietoa:

Luottokortilla maksaminen netissä – verkkomaksaminen >

Mobiiliavaimen käyttö ilman OP:n tunnuksia >

Yhdistä korttisi Apple Payhin tai Pivoon. Ne ovat maksusovelluksia, joilla voit maksaa niin kaupassa kuin verkossa käyttäen vain omaa älylaitettasi. Et tarvitse maksaessasi korttia tai kortin tietoja.

Apple Payllä ja Pivolla voit maksaa lähimaksuna eli älylaitetta maksupäätteelle vilauttaen myös yli 50 euron ostokset.

Lue lisää mobiilimaksamisesta

Luotollisen yritystilin avulla yrityksesi saa käyttöpääomaa, jota voit käyttää tarpeen mukaan sovittuun enimmäismäärään eli limiittiin asti.

Valitse sopivin vaihtoehto yrityksesi pankki- ja vakuutusasioiden hoitoon ja seurantaan. Yrityksessäsi käytössä olevat järjestelmät, toiminnan laatu ja esimerkiksi laskutusmäärät vaikuttavat siihen, mikä on sopivin asiointikanava

Onko yrityksesi käytössä oleva kortti kadonnut? Ota mahdollisimman pian yhteyttä sulkupalveluumme.

Kortin myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj.