Hymyilevä mies puku päällä

OP-Visa Business Card

Sujuvaa maksamista yrityksesi arkeen

OP-Visa Business Card on yritysten kansainvälinen maksu-, tilitys- ja automaattikortti, joka tuo nopeutta ja joustavuutta yrityksesi ostosten hankintaan ja rahankäsittelyyn.

Maksat yrityksesi ostot helposti OP-Visa Business Card -korttiin liitetyltä yritystililtä. Samaan tiliin voit liittää useampia kortteja. Kortti sopii yrityksellesi, kun et tarvitse maksuaikaa tai luottoa ostoksille. Kortilla voit myös tehdä päiväkassatilityksiä talletusautomaatilla mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Hyödyt yrityksellesi:

 • Voit seurata yrityksesi kortin tapahtumia tiliotteelta, jonka toimitusajankohdat voit päättää itse.
 • Voit seurata korttien tapahtumia myös verkkopalvelussa, kun yritykselläsi on verkkopalvelusopimus.
 • Tallettavalla automaatilla tehdyt tilitykset näkyvät heti tilillä
 • Räätälöimme tarvittaessa yrityksellesi kortin käyttöoikeudet, -tavat ja -rajat työntekijäkohtaisesti

Voit käyttää korttia kotimaassa ja ulkomailla liikkeissä, jotka vastaanottavat maksuja Visa-kortilla, nostaa käteistä kotimaassa Ottopisteiltä ja ulkomailla Visa-automaateista sekä tehdä tilityksiä tallettavilla automaateilla kotimaassa. Voit tehdä kortilla ostoksia myös verkkokaupassa. Kortilla tehdyt maksut ja käteisnostot veloitetaan suoraan yrityksesi pankkitililtä.

 • Kortin katoamisen tai väärinkäytöksen varalta OP-Visa Business Card -kortille on hyvä asettaa turvarajat.
 • Voit asettaa vuorokausikohtaiset turvarajat käteisnostoille, varmennettaville korttiostoille ja verkkomaksamiselle sekä muille etäostoille.
 • Kortin käyttöoikeudet, -tavat ja -rajat voidaan asettaa työntekijäkohtaisesti siten, että tarvittaessa vain tilitysten tekeminen tallettavilla automaateilla on sallittua.
 • Turvarajat voidaan asettaa ja muuttaa korttiasiakaspalvelussa tai osuuspankin konttorissa. Uudet rajat tulevat voimaan heti.
 • Kortinhaltija voi pyytää turvarajojen laskemista. Tilinomistaja tai yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö voi pyytää turvarajojen nostamista tai laskemista.
 • Suosittelemme muuttamaan turvarajoja aina tarpeen mukaan.
 • Verkkopalvelussa ei pysty muokkaamaan turvarajoja.

Verified by Visa on palvelu, joka lisää verkossa maksamisen turvallisuutta. Palvelu perustuu kertatunnistautumiseen, eikä erillistä käyttöönottoa tarvita.

Kun teet ostosta yrityksesi kortilla, matkapuhelimeesi lähetetään kertakäyttöinen vahvistuskoodi tekstiviestillä. Syötä tämän jälkeen tekstiviestissä oleva vahvistuskoodi verkkonäkymään maksun varmistamiseksi. Palvelusta ei aiheudu lisäkuluja kortinhaltijalle.

Jos yrityksesi ei ole ilmoittanut OPlle kortinhaltijan voimassa olevaa puhelinnumeroa, tunnistautuminen ei onnistu. Voit tarkistaa palvelussa olevan puhelinnumeron Verified by Visa -näytöltä verkko-ostosta tehdessäsi.

Kun maksat ostoksesi verkossa Verified by Visa -palvelun kautta, siirryt maksuvaiheessa OP-verkkopalveluun, jossa kuittaat ostoksen suojatussa verkkoyhteydessä omilla verkkopalvelutunnuksillasi. Näin sekä kauppias että ostaja on tunnistettu luotettavasti. Palveluita käyttävät verkkokaupat tunnistat Verified by Visa -logosta.

Luotollisen yritystilin avulla yrityksesi saa käyttöpääomaa, jota voit käyttää tarpeen mukaan sovittuun enimmäismäärään eli limiittiin asti.

Valitse sopivin vaihtoehto yrityksesi pankki- ja vakuutusasioiden hoitoon ja seurantaan. Yrityksessäsi käytössä olevat järjestelmät, toiminnan laatu ja esimerkiksi laskutusmäärät vaikuttavat siihen, mikä on sopivin asiointikanava

Onko yrityksesi käytössä oleva kortti kadonnut? Ota mahdollisimman pian yhteyttä sulkupalveluumme.

Sivuilta löydät ohjeita ja vinkkejä turvalliseen kortin käsittelyyn.

Kortin myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj.