business-debit

OP Business Debit

Maksa yrityksesi hankinnat helposti suoraan korttiin liitetyltä tililtä. Voit käyttää korttia maksukorttina, tilityskorttina ja automaattikorttina kotimaassa ja ulkomailla.

-

 • Kulujen seuranta on helppoa

  Kaikkia kortilla tehtyjä ostoksia, käteisnostoja ja talletuksia seuraat tiliotteelta, jonka toimitusajankohdat voit päättää itse. Jos yritykselläsi on OP:n yrityspalvelutunnussopimus, näet korttien tapahtumat myös op.fi:ssä.

 • Monta korttia – henkilökohtaiset käyttöoikeudet

  Voit liittää samaan tiliin useita kortteja. Jokaisen kortin käyttöoikeudet, käyttötavat ja käyttörajat voit räätälöidä työntekijäkohtaisesti. Esimerkiksi niin, että tiettyä korttia voi käyttää vain tilitysten tekemiseen automaatilla.

 • Saat nopeutta ja joustavuutta rahankäsittelyyn

  Kortilla voit tehdä päiväkassatilityksiä talletusautomaatilla mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Automaatilla tehdyt talletukset kirjautuvat tilille heti. 

Hinta

OP Business Debit-kortin hinta on 2,75 euroa kuukaudessa.

Maksaminen ja käteisnostot

 • Debit-ominaisuus. Ostot ja käteisnostot veloitetaan suoraan korttiin liitetyltä tililtä.
 • Maksa kotimaassa ja ulkomailla.
 • Nosta käteistä Ottopisteiltä ja ulkomailla Visa-automaateilta.
 • Yhdistä korttisi Pivoon, Apple Payhin tai Google Payhin ja maksa kätevästi älylaitteella missä oletkin.

Turvallisuus

 • Kortilla maksat turvallisesti myös verkossa käyttämällä Visa Secure -palvelua.
 • Jokaiselle kortille voi räätälöidä yksilölliset käyttörajat.

Näin hankit OP Business Debitin

 1. Soita yritysasiakaspalveluun puh. 0100 05151 (ma-pe kello 8-16). Yritysasiakkaiden asiakaspalvelun yhteystiedot
 2. Valitse vaihtoehto "Tilit ja maksaminen" (valinta 1) > valitse "Kortit ja korttimaksaminen" (valinta 2)
 • Kortin katoamisen tai väärinkäytöksen varalta OP Business Debit -kortille on hyvä asettaa turvarajat.
 • Voit asettaa vuorokausikohtaiset turvarajat käteisnostoille, varmennettaville korttiostoille ja verkkomaksamiselle sekä muille etäostoille.
 • Kortin käyttöoikeudet, -tavat ja -rajat voidaan asettaa työntekijäkohtaisesti siten, että tarvittaessa vain tilitysten tekeminen tallettavilla automaateilla on sallittua.
 • Turvarajat voidaan asettaa ja muuttaa korttiasiakaspalvelussa tai osuuspankin konttorissa. Uudet rajat tulevat voimaan heti.
 • Kortinhaltija voi pyytää turvarajojen laskemista. Tilinomistaja tai yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö voi pyytää turvarajojen nostamista tai laskemista.
 • Suosittelemme muuttamaan turvarajoja aina tarpeen mukaan.
 • OP:n digipalvelussa ei pysty muokkaamaan turvarajoja.

Visa Secure on palvelu, joka lisää verkossa maksamisen turvallisuutta. Palvelussa sekä kauppias että ostaja tunnistetaan luotettavasti. Palveluita käyttävät verkkokaupat tunnistat Visa Secure -logosta. 

Kun maksat verkossa Visa Secure -palvelun kautta, vahvistat ostoksesi suojatussa verkkoyhteydessä Mobiiliavaimella OP-mobiilissa tai avainlukulistalla. Avainlukulistalla vahvistaessasi sinulle lähetetään lisävahvistus tekstiviestinä tunnukseesi liitettyyn puhelinnumeroon. Tunnistautuminen edellyttää, että kortinhaltijan voimassa oleva puhelinnumero on ilmoitettu OP:lle.

Jos sinulla ei ole OP:n tunnuksia, voit vahvistaa verkossa tekemäsi korttiostokset Mobiiliavaimella. Mobiiliavaimen korttiostoksia varten saat käyttöösi OP-mobiilissa muun pankin tunnuksilla. Palvelusta ei aiheudu lisäkuluja.

Lisätietoa:

Luottokortilla maksaminen netissä – verkkomaksaminen >

Mobiiliavaimen käyttö ilman OP:n tunnuksia >

Ota käyttöön mobiilimaksaminen Apple Pay ja Google Pay

Yhdistä korttisi Apple Payhin tai Google Payhin. Ne ovat maksusovelluksia, joilla voit maksaa verkkokaupoissa ja sovelluksissa käyttäen vain omaa älylaitettasi. Et tarvitse maksaessasi korttia tai kortin tietoja. Apple Payllä ja Google Payllä voit maksaa lähimaksuna myös yli 50 euron ostokset.

OP Business Debit -kortin lisäys onnistuu OP:n henkilöasiakkaan tunnuksilla. Lisäyksen voi tehdä OP-mobiilissa tai Apple Walletissa/Google Walletissa vahvistamalla lisäyksen OP-mobiilissa.

Käyttöönotto ei ole mahdollista OP Yrityspalvelutunnuksella. Jos kortti on myönnetty vain talletuskäyttöön, eikä sitä käytetä maksamiseen, ei kortilla voi käyttää Apple Paytä/Google Paytä.

Luotollisen yritystilin avulla yrityksesi saa käyttöpääomaa, jota voit käyttää tarpeen mukaan sovittuun enimmäismäärään eli limiittiin asti.

Valitse sopivin vaihtoehto yrityksesi pankki- ja vakuutusasioiden hoitoon ja seurantaan. Yrityksessäsi käytössä olevat järjestelmät, toiminnan laatu ja esimerkiksi laskutusmäärät vaikuttavat siihen, mikä on sopivin asiointikanava

Onko yrityksesi käytössä oleva kortti kadonnut? Ota mahdollisimman pian yhteyttä sulkupalveluumme.

 

Kortin myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj.