Nuori nainen teekaupassa.

Yritysykkönen

Kaikki tarvittava yrityksen irtaimen omaisuuden ja toiminnan turvaksi.
1

Kaikki tarvittava samassa paketissa

Olemme valinneet Yritysykköseen juuri ne vakuutukset, joita yrityksesi tarvitsee irtaimen omaisuuden ja toiminnan turvaksi.

2

Helppo pitää ajan tasalla

Jokaisesta yritykselle hankitusta laitteesta ei tarvitse ilmoittaa erikseen, sillä yrityksen irtain omaisuus aina on vakuutettu täydestä arvostaan.

3

Tyytyväisimmät asiakkaat

Yritysasiakkaamme ovat tutkitusti Suomen tyytyväisimpiä. (EPSI Rating Vakuutus 2016)

Helppo tapa varautua yrityksen riskeihin

Yritysykkönen on helppo tapa varautua tärkeimpiin yrityksen irtainta omaisuutta ja toimintaa uhkaaviin riskeihin. Kun vahinko yllättää, vakuutus mahdollistaa yrityksen toiminnan jatkumisen. Yritysykkönen kokoaa samaan pakettiin yritysvakuutukset, jotka korvaavat esimerkiksi murron, tulipalon tai vaikkapa kylmälaitteen äkillisen rikkoutumisen aiheuttamia vahinkoja.

Yritysykkönen sisältää aina yrityksen omaisuus-, keskeytys-, vastuu ja oikeusturvavakuutuksen. Halutessasi voit liittää Yritysykköseen myös työkyvyttömyyskeskeytys- ja kuljetusvakuutuksen sekä tietyillä toimialoilla varallisuusvastuuvakuutuksen.

Muistathan huolehtia myös yrityksen kiinteistöjen ja ajoneuvojen vakuuttamisesta sekä lakisääteisistä vakuutuksista, jotka eivät Yritysykköseen sisälly.

Yritysykkönen korvaa myös äkillisen rikkoontumisen aiheuttamia vahinkoja.
Yritysykkönen sopii loistavasti esimerkiksi palvelualan yritysten tarpeisiin.

Vaivattomaksi suunniteltu yritysvakuutus

Yritysykkönen on luotu erityisesti kaupan, palvelualan ja tuotannollista toimintaa harjoittavien yritysten tarpeisiin. Vapaaehtoisilla lisäturvilla voit muokata vakuutuspakettia yrityksesi toimialan ja tarpeiden mukaan. Yritysykkönen sopii loistavasti myös uudelle yrittäjälle.

Haluamme tehdä yrityksen vakuutusten hallinnoinnista mahdollisimman helppoa, ja siksi Yritysykkösen ajan tasalla pitämiseen riittää liikevaihdon ilmoittaminen. Yrityksesi irtain omaisuus on aina vakuutettu täydestä arvostaan, joten esimerkiksi uusista konehankinnoista ei tarvitse ilmoittaa erikseen.

Kuinka se toimii

  Pyydä tarjous Täytä lomakkeeseen yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.
 
  Asian­tuntijamme ratkaisuehdotus Kartoitamme yhdessä yrityksesi riskit ja räätälöimme niihin sopivan vakuutusturvan.
 
  Sinä päätät jatkosta Tarjouksemme ei sido sinua, tutustu ja tee päätöksesi rauhassa.

Pienikin laitevahinko voi häiritä yrityksesi toimintaa. Yritysykkösessä keskeisimmät riskit on oikein mitoitettu ja hallittu. Lisäksi kokonaisuus joustaa yrityksesi koon ja toimialan mukaan.

Heli Kaliste Vakuutuspäällikkö, Pohjola Vakuutus

Mitä Yritysykkönen korvaa?

Yritysykkönen sisältää aina omaisuus-, keskeytys-, vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen. Lisäksi voit liittää Yritysykköseen myös vapaaehtoisia lisäturvia.

 • Yrityksen omaisuusvakuutus korvaa irtaimelle omaisuudelle sattuvia vahinkoja. Yritysykkösen omaisuusvakuutus korvaa esimerkiksi murto- ja palovahinkojen lisäksi myös äkillisen rikkoontumisen aiheuttamia vahinkoja.
 • Yrityksen keskeytysvakuutus taas pitää huolta yritystoiminnan jatkuvuudesta, jos toiminta häiriintyy tai pysähtyy esimerkiksi vuotovahingon vuoksi. Keskeytysvakuutuksesta korvaamme esimerkiksi palkkakustannuksia tai myyntikatteen menetyksiä.
 • Yrityksen vastuuvakuutus korvaa henkilö- ja esinevahinkoja, joista yrityksesi on lain mukaan korvausvastuussa. Tuotevastuuvakuutus suojaa yritystäsi, jos toimittamasi tuote, kuten pilaantunut elintarvike tai viallinen sähkölaite, aiheuttaa vahinkoa toiselle osapuolelle. 
 • Oikeusturvavakuutus auttaa yrityksen lakiavun kustannuksissa riita- ja rikosasioissa, joita käsitellään Suomessa käräjäoikeudessa, sen muutoksenhakuasteissa tai välimiesmenettelyssä.

Yritysykköseen voit halutessasi liittää vapaaehtoisina lisäturvina kuljetusvakuutuksen, työkyvyttömyyskeskeytysvakuutuksen, varallisuusvastuuvakuutuksen ja tietyillä toimialoilla rikosvakuutuksen.

 • Kuljetusvakuutus on tärkeä lisäturva yrityksesi tilaamille kuljetuksille, sillä kuljetusyrittäjän korvausvelvollisuus kuljetetusta omaisuudesta on vain noin 20 euroa kilolta.
 • Työkyvyttömyyskeskeytysvakuutus puolestaan korvaa yrittäjän tai työntekijän kuolemasta tai työkyvyttömyydestä yritykselle aiheutuvia taloudellisia vahinkoja.
 • Varallisuusvastuuvakuutus taas tuo turvaa toisille aiheutettujen taloudellisten vahinkojen varalle ja on tarpeen esimerkiksi kirjanpito- ja lakipalveluja tarjoaville yrityksille.
 • Tietyillä toimialoilla, kuten vähittäiskaupassa, vapaaehtoisiin lisäturviin kuuluu myös rikosvakuutus, jolla voi varautua esimerkiksi kavalluksen tai petoksen yritykselle aiheuttamiin taloudellisiin vahinkoihin.
kuva_mies_piirtää
Omaisuusriskivakuutus ja Yritysvakuutus
Turvaa yrityksesi kiinteälle ja irtaimelle omaisuudelle.
Riskienhallintapalvelu_miehet_ työ_tietokone
Pohjola Riskienhallintapalvelu
Koko työyhteisön käyttöön tarkoitettu työväline, jolla parannat työturvallisuutta ja nopeutat tiedonkulkua.
Suojeluohjeet parantavat turvallisuutta ja ennaltaehkäisevät vahinkoja, joten niihin kannattaa tutustua huolella. Vakuutuksen myöntämiseksi murtosuojaustason tulee täyttää tietyt vähimmäisvaatimukset.

Op.fi-palvelussa hoidat helposti ja turvallisesti yrityksesi vakuutusasiat. Palvelussa voit esimerkiksi

 • ilmoittaa vahingosta ja seurata vahinkoilmoituksesi käsittelyä
 • tulostaa vakuutustodistuksen
 • tilata yritysajoneuvollesi Green Cardin

Näin saat verkkopalvelun käyttöösi:

 • Tee yrityksen verkkopalvelusopimus ja nimeä pääkäyttäjät.
 • Pääkäyttäjät lisäävät muut käyttäjät ja käyttöoikeudet verkkopalvelussa.

Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla OP:n verkkopalvelutunnuksilla, yrityspalvelutunnuksilla tai muun pankin verkkopankkitunnuksilla.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy tai A-Vakuutus Oy. Vahingot korvataan lakien ja vakuutusehtojen mukaan.