OP:n myyjäliikepalveluilla kasvua, kilpailukykyä ja käyttöpääomatehokkuutta

Tiesitkö, että OP Yrityspankki tarjoaa kattavat palvelut tehostamaan myyjäliikekumppaniemme myyntiä rahoituksen avulla?

Olemme kumppanina kaikille johtaville B2B- ja B2C-kaupan toimijoille loppuasiakkaiden hankinnoissa ja investoinneissa. Rahoituspalvelumme ovat saatavilla niin kivijalkakaupassa kuin verkossa.

Myyjäliikekumppaneitamme ovat autoliikkeet, kone- ja laitekauppa sekä kodin suurempia hankintoja tarjoavat myyjäliikkeet. Rahoitamme kaikkea henkilöautoista ja metsäkoneista aina kodin kattoremontteihin ja vapaa-ajan asunnon lisärakennuksiin.

Toimintamme johtoajatuksena on myyjäliikekumppaniemme liiketoiminnan tehostaminen sekä kilpailukyvyn parantaminen lisäämällä ja varmistamalla myyntiä, nopeuttamalla rahan kiertoa, pienentämällä luotto- ja operatiivisia riskejä yhdistettynä kaiken aikaa kehittyvään sähköiseen asiointikokemukseen.

”Kuluvan vuoden poikkeuksellinen aika on lisännyt palveluidemme kysyntää erityisesti oman kodin hankinnoissa ja remonteissa”, toteaa liiketoimintajohtaja Matti Oksanen.

Loppukesän ja syksyn 2020 aikana olemme tuoneet myyjäliikekumppaneillemme verkkokaupan maksamiseen tililtä maksun rinnalle OP Laskun, joka mahdollistaa ostoksille pitkän korottoman maksuajan sekä joustavan kuukausierällisen maksuohjelman. 

OP:n myyjäliikeyhteistyö lukuina

6 000 PK-yritysten investointia
65 000  Autohankintaa
54 000  Kodin hankintaa
2,3 mrd. €  v. 2019 rahoitetut hankkeet

 

Osana OP-ryhmää olemme vastuullinen ja vakaa asiakkaidemme arvostama toimija. Haluamme olla paras asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärtämisessä ja kehitämme palveluitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.  Kannamme vastuuta asiakkaidemme menestyksestä ja myyjäliikeyhteistyössä kumppaneitamme palveleekin 30 kokenutta asiantuntijaa ympäri Suomen.

”Kone- ja laitekaupassa OP on pitkäaikainen markkinajohtaja mm. logistiikka, infra ja maa- ja metsätalouden toimialoilla. Tukenasi on omaan toimialaasi perehtyneet asiantuntijamme myös teollisuus- ja palveluliiketoiminnassa”, kertoo myyntijohtaja Toni Halme.

”Autokaupassa OP on vuodesta toiseen ollut johtava ja arvostetuin toimija kumppaneillemme.  Rakennamme yhteistyömme pitkäjänteisten strategisten kumppanuuksien kautta ja palvelemme paikallisia yrittäjiä oman alueellisen asiakkuuspäällikköverkostomme avulla”, toteaa myyntijohtaja Petri Raitala.

Vehon ja OP:n yhteistyöstä ratkaisuja sekä hyötyajoneuvo- että henkilöautoliiketoimintaan

”Olemme tehneet vuosikausia pitkäjänteistä yhteistyötä OP:n kanssa ja heidän kanssaan olemme löytäneet monia erilaisia ratkaisuja rahoituspalveluiden kehittämiseen hyötyajoneuvoasiakkaillemme”, toteaa Vehon kuorma- ja linja-autojen liiketoimintajohtaja Rami Keinänen.

”Henkilöautoliiketoiminnassa olemme kehittäneet yhdessä OP Ryhmän kanssa kokonaisvaltaisia palveluita asiakkaillemme, kuten Mercedes-Benz merkkivakuutus ja yhteisille asiakkaillemme korjaamomestaripalvelu autovahingon sattuessa. Mitattu asiakastyytyväisyys on palveluita käyttäneiltä asiakkailta saatujen palautteiden mukaan korkea. Lisäksi auton rahoituspalveluihin on kehitetty ja on kehitteillä entistä joustavampia malleja, joissa asiakkaan tarpeet ovat keskiössä”, kertoo Henkilö- ja pakettiautojen liiketoimintajohtaja Kari Halonen.

”Yhteistyö OP:n kanssa on kasvanut ja laajentunut vuosien varrella. Olemme pystyneet tarjoamaan molemminpuolista lisäarvoa liiketoimintojen kehittämisessä”, sanoo Vehon talousjohtaja Anssi Räsänen.

OP:n myyjäliikekumppanina saat

  • Lisää myyntiä - Myynnin rahoitus helpottaa ja nopeuttaa asiakkaan ostopäätöstä. Rahoitus mahdollistaa suuremmat kertaostokset.
  • Nopeutta kaupantekoon ja kassavirtaan - Saat kauppahinnan tilillesi nopeasti ja vaivattomasti.
  • Monipuoliset myynnin työkalut ja nimetty yhteyshenkilö - Tarjoamme nykyaikaiset verkkopalvelut kivijalkaan ja verkkokauppaan. Palvelut voidaan tuottaa myös myyjäliikkeen brändin mukaisiksi.