Parempaa palvelua lemmikillesi vahingon sattuessa

Olemme tuoneet vakuutukseemme uusia etuja, jotka helpottavat elämääsi lemmikkisi sairastuessa tai loukkaantuessa. Näet tarkemmat tiedot tehdyistä parannuksista alla.

Ilmainen etäeläinkääkäri palveluksessasi

Olemme käynnistäneet yhteistyön FirstVet-etäeläinlääkäripalvelun kanssa. Kun lemmikkisi terveys mietityttää, sinun ei välttämättä tarvitse lähteä potilaan kanssa klinikalle jonottamaan. FirstVet-palvelun avulla saat eläinlääkärin virtuaalisesti kotiisi videopuhelun välityksellä - saman päivän aikana.  

Kun lemmikilläsi on OPn koira- tai kissavakuutus, johon kuuluu hoitokuluvakuutus, käytössäsi on 3 ilmaista FirstVet-etäkönsultaatiota jokaiselle vakuuttamallesi lemmikille kalenterivuoden aikana. Etu on voimassa vuoden 2018 ajan. Palvelua kehitetään asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti, jolloin ilmainen etäkonsultaatio -palvelun tarve arvioidaan vuosi kerrallaan.

FirstVet-palvelu toimii älylaitteeseen ladattavalla maksuttomalla sovelluksella. Ladattuasi sovelluksen laitteeseesi voit varata lemmikillesi ajan etäeläinlääkärille. Vastaanoton aikana saat arvion lemmikin terveydentilasta sekä tarvittaessa ohjauksen jatkohoitoon. Jos toimenpiteitä ei tarvita, saat selkeät ohjeet kotihoitoa varten.

Suorakorvauspalvelu kumppanillamme  

Lemmikin sairastuessa tai loukkaantuessa ja vaatiessa hoitoa, voit asioida suoraan eläinklinikkakumppanillamme. Kumppaniltamme lemmikkisi saa tarvitsemansa hoidon, eikä sinun tarvitse tehdä asiasta vahinkoilmoitusta jälkikäteen. Kumppanimme hoitaa vakuutuskorvauksen hakemisen puolestasi paikan päällä. Maksat vakuutuksesta korvattavasta hoidosta paikan päällä vain vakuutuksesi omavastuun, ja loppuosan klinikka laskuttaa OPlta. Ensimmäinen eläinklinikkakumppanimme on Omaeläinklinikka, ja suorakorvauspalvelua on tarjolla Omaeläinklinikan toimipisteissä arkisin aikavälillä 9-19.  

Klinikalla asioidessasi tarvitset mukaan vakuutuksesi sopimustunnuksen, jonka löydät esimerkiksi vakuutuskirjastasi. Tarkemmat ohjeet eläinklinikkakumppanilla asioimiseen sekä sinua lähimmän eläinklinikkakumppanin löydät OP Vahinkoavusta.